reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Oliwka .... dzięki ... a jak się czujesz w ciąży :confused:

Dziewczyny .... sorki, że tak wypytuję ... ale co sądzicie o tych szczypionkach skojarzeniowych, warto je brać czy nie, a jeśli tak to jakie i ile to kosztuje :confused:

Witam Kochane:-) :-) :-)

Ale teraz mam spokoj.....mały juz spi ..padł jak nigdy ale tylko raz mi dziś spał w ciagu dnia. Powoli zaczyna mucić wsyztsko tak jak zawsze. dzis rano zjadł kaszke, potem danonka, potem bananka, potem 2,5 kluseczki i troche mieska gotowanego, potem zupke ze słoiczka , biszkotow kilka i na koniec znow kaszke. Hmmmmmmmmm....ie robił cały dzien kupki więc moz e wnocy spotka nas niespodzianka:baffled: :baffled:

Ja niestety nie mam JAVY wiec nici z czata, brak jakis sterowników w kompie, tak wiec nie popisze z wami.

MariaOla mi na kolke bardzo pomogly krople SAB SIMPLEX- doardzila mi nasza Pani doktor ale dostałam je od cioci z Niemiec. Podobno tez w Czechach mozna je kupic ale sa ztego co mi wiadomo na recepte. U nas herbatki koprowe i KOPRUS nic nie pomagal.

Justyna moj Filipus tez załapał jakas opryszcze ale na polcizku...wiesz podejrzewam ze to przez ten wirus i z goraczki czasem takie cos wyskakuje.

hejka:-) :-)

no ja juz po pierwszych gościach:-) cZyli chrzestny Kubusia:-) ale niestety nie mogła przyjechac moja kuzynka:-( i tylko przyjechał z 11 córeczka Natalka no i oczywiście przyjechali na sobotnia imprezke moi rodzice. Była super wesoło. kubus dostał od chrzestnego :szok: :-D krzesełko uczydełko:laugh2: także ma dwa bo przypomne że dostał pod choinkę od Nas. Oj jaki wujcio był :-( ale pocieszyłam go że spróbuje go sprzedac i za te pieniązku kupimy coś exstra.

i tak ogólnie to jestem padnięta ale mile:laugh2:

a pysznosci zostały jeszcze:laugh2:

aaaaaaa Kubusiowi dzisiaj przebiły sie naraz dwie górne dwójki!!!!! czyli ma 6 ząbków czyli wyjasniły sie nocne płacze od kilku dni:tak: i do tego dołożył PIERWSZY SAMODZIELNY KROCZEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-) :-) ale po tym bach na pupke i drugiego nie powtórzył no ale zobaczymy jutro co i jak:-)

karolina - ja tez jestem za czatem:tak:
justynko - sama sama szykowałam jedzonko:tak:
kaszu - super foteczki i dwie sliczne modeleczki :-D
mokkate - ale bombowe fotki :-D ale Darii urosły włosy:szok: :tak: i gratki dla niej za super ocenki:tak: foteczki z roczku napewno wkleje
ewcik - czyli filipek wraca na swoje tory:happy:
oliwka - to dawaj na rybke, bo jeszcze pypci dostaniesz:tak: :-)

mariola - od kilku dni spedzonych z Wami w łózku napewno sie nie pzryzwyczaji na amen:tak:

we wtroek dalszy punkt programu "ROCZEK KUBUSIA":-)
miłego wieczorku:-D

MariaOla - ja własnie kupuję malemu szczepionkę skojarzoną. Mial juz dwie. Jedna szczepionka kosztuje 125 zl (w aptece) ale ceny w aptekach i przychodniach są różne ;-) Za drugą zapłaciliśmy 110 zł (w przychodni). \ta szczepionka nazywa się Infanrix IPV + HIB

witamy
Titek właśnie usypia z babą. wczoraj w czasie rehabilitacji w nerwach wymsknęło mu sie baba, a dziś paple jak najęty. moja mam w skowronkach.

ja sie chyba jutro przejdę do lekarza. gardlo dalej mi nawala, powoli chyba tracę głos.

we wtorek jedziemy do dr rehabilitant. zobaczymy co powie.

a od czwartku zostajemy zupełnie bez auta i porażka totalna - najgorsze jest to, że teraz tylko raz w tygodniu Krzysiek będzie jeździł z Titkiem na rehabilitację z nfz, a reszta niestety prywatnie.
auteczka sobie szukamy, ale niestety..................

Karolka: a jakie wymagania do tego czatu?????

Kubusiowa: gratki dla Kubulka.

a jak zaczęłyście o szczepionkach, to mi się wspomniało, że muszę jutro zadzwonić do Prokocimia i umówić Piotrka na tomografię i video-eeg. mam nadzieję, że nie będziemy siedzieć w szpitalu dlużej niż tydzien.

kubusiowa GRATULACYJKI DLA KUBUSIA ZA PIERWSZY SAMODZIELNY KROCZEK i ząbalki:-):-) o pypcia moze juz mam :-D i dlatego słoik korniszonów idzie na dzien ale bym dała rade na posiedzeniu :-D:tak:
Kaska duzo zdrówka

reklama
Witam,

Kubusiowa wielkie brawa dla Kuby - maly krok czlowieczka, a tak wielki dla ludzkosci...
Mnie taka imprezka czeka w sobote, ale ja nie bede tak ambitna i zamawiamy pizze. Rafal naspraszal wiekszosc swoich starych znajomych, czesci nawet nie znam, mam nadzieje, ze sie imprezka uda.

Kaszu fajne fotki

Karolina zdrowka dla Leny, mam nadzieje, ze nic groznego, tyle teraz starsza tym zapaleniem pluc :no:

Mokkate pozazdroscic takiej coreczki jak Daria, super w szkole, pomocna w domu... Daj przepis by osiagnac takie efekty
A mam pytanko, od kiedy Daria zaczela sie interesowac konmi, jezdzic na nich?

Co do czata, to ja ostatnio ledwo wyrabiam z czasem. Sesja sie zbliza nieuchronnie, do tego ta praca, cale szczescie, ze Sonia w przedszkolu.
A wlasnie jutro ma bal przebierancow - bedzie przebrana za ksiezniczke

Pozdrawiam,

Do góry