reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
dziewczyny ...... zobaczcie mojego Pudziana :szok: mówię mu, że to za wcześnie, ale Skarbusiowi to nie sprawia trudności
Fotka ze wczoraj :

reklama
Tak dziewczyny Karolinka robi postępy z dnia na dzień, ciekawa jestem kiedy postawi pierwszy kroczek :happy:

MariaOla - ale faktycznie Pudzianek z Jeremiaszka :tak: Karolcia też wcześnie dźwigała główkę tak wysoko, uważaj żeby mały za duzo nie leżał na brzuszku :-)

Kubusiowa cieszę się że kartka doszła, wysłałam ją w poniedziałek i miałam nadzieję że dojdzie na czas, ale niestety:sick: Widać przeceniłam naszą Pocztę Polską, ale najważniejsze że doszła :tak: A Kubuś to na pewno będzie super elegancki na swoim roczku w kościółku :tak:

Czarnulka mnie też było miło :tak: :tak: :tak:

Dziewczyny a jeszcze z nowych umiejętności Karolinki: podaje rączkę na cześć (tu anian mnie zdopingowała do nauki :laugh2: ), przybija piątkę (jeszcze nie doskonale ale w trakcie nauki ;-) ) a od wczoraj jak nie chce czegoś zjeść to kiwie główką w prawo i w lewo :-D - sama od siebie zaczęła to robić :laugh2:

A co do czatu to jeśli komp będzie ok i uda mi się ściągnąć Jawę to na 100% będę :tak:

Iza ....... to był jego pierwszy raz na brzuszku po kąpieli i dziś też po kąpieli na kilka minut daliśmy go na brzuszek ..... to myslę nie zaszkodzi :tak: Acha leżał jeszcze kiedyś mi na brzuszku, ale rączką trzymałam mu główkę, więc dźwignął tyłek ... miał wtedy tydzień ... i się wystraszyłam, że sobie coś jeszcze zrobi :eek:

Brawo dla Karolinki za nowe umiejętności .....

Kubusiowa ..... też jestem zdziwiona

Ja już bym chciała mieć takiego gadającego i biegającego synusia .... bo póki co to taka sikająca laleczka ;-) :-D

nie nie kaca nie miałam bo ja twarda zawodniczka jestem :-D

Mariola SZOK !!! Remiś widac ze silny chłop !! a na brzuszku zdrowo i dobrze tylko oczywiście jak Izka pisze nie z przesadą !!! a sam sobie krzywdy nie zrobi :happy:
jak Liwia była mała to ja tez chciałam zeby juz taka duza była a teraz czasami tęsknie za takim maluszkiem !!

Kubusiowa to my najdłużej urzędowały a najwcześniej chyba z wszystkich wstały :-D

Mokatke cudne zdjęcie !!! rozczulające maxymalnie !!

Izka brawa dla córci !!

a jak na sierpniowych mamach napisałam o wczorajszym czacie to teraz wszystkie sie napaliły zebyśmy tez tak w któryś dzien zrobiły :laugh2:

a mój chłopek pojechał za Warszawę z sprzętem do klienta :-( i mialam stracha bo wieje jak diabli a ona jeszcze z przyczepą !! ale dotarł bezpiecznie na miejsce :happy:

mariaola mały jest niemożliwy jak sam takie cuda robi to krzywda mu sie nie stanie:tak:
co sie dzieje ,najgorsze ma byc w nocy a juz trzecia straz jechała na akcje:szok:

reklama
Do góry