iza1
Fanka BB :)
Mokkate super że już masz wodę!!! O której dziś będziesz szła na spacerek, może byśmy się umówiły
Karolinna jak tam Lenka, zdrowa już
zameldowałaś się a nic nie napisałaś
Może wspólny spacerek
Baska ale Kamilek już CI ładnie śpi, oby tak dalej! A jeśli chodzi o brzuszek, Karolcia spi tak prawie zawsze, bo to uwielbia. Niestety nie mogę sobie przypomnieć od kiedy, wiem że na początku układaliśmy ją raz na jeden raz na drugi boczek, a potem jak miała te problemy z napięciem mięśniowym to na pleckach duzo spała. Ale trzeba było tego pilnować.
Karolinna jak tam Lenka, zdrowa już
zameldowałaś się a nic nie napisałaś
Może wspólny spacerek
Baska ale Kamilek już CI ładnie śpi, oby tak dalej! A jeśli chodzi o brzuszek, Karolcia spi tak prawie zawsze, bo to uwielbia. Niestety nie mogę sobie przypomnieć od kiedy, wiem że na początku układaliśmy ją raz na jeden raz na drugi boczek, a potem jak miała te problemy z napięciem mięśniowym to na pleckach duzo spała. Ale trzeba było tego pilnować.
i przytuliłam a ona zasnęła i śpi teraz w łóżeczku
Czekamy na fotki
...mam nadzieję, że do kwietnia zdążymy....
.Jedynie co Lenie mogę zafundować to wietrzenie mieszkania( i w tym momencie uciekania do drugiego pokoju;-))a ona już od jakiegoś czasu przynosi mi swoją czapkę i stoi przy wózku
.Marzą nam się choćby banalne zakupy ;-).
ale nastraja mnie pozytywnie i wierzę ze do lata to Lenka będzie już definitywnie robić na nocniku,trzymajcie kciuki za nas napewno się przyda
.
.Dużo kurzu i ścierania w kuchni
więc może z pól miesiąca temu.Trzymam kciuki za postanowienie karmienia Karolki piersią powyżej roku
.
.Teraz już sama się przewraca na brzuszek w czasie snu i ok,pediatra powiedziała że jeżeli sama tak robi i nie używamy poduszki(mamy materac lekko podniesiony z jednej strony) to ok.
.
.
i nie daj boże tu zajży