• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
no a Wy gdzie ??? bo Wam zjem calego torta :laugh2:

super zdjątka dziewczynek !!! Sandros Sonia to juz na taką pannicę wygląda ze szok !! Czarnulka no super ta składanka i super modelki a Wikusia ślicznie w tej fryzurce wygląda taka dziewczynusia !! a nie jak moja chłopaczysko :baffled:

dalej mam lenia !! zaraz zapodam coś z jogi i moze dosiegne dupska piętą :dry: !!!

reklama
Cześć kobitki !!!

Hmmm, dziś pokłuciłam się z mężulkiem. Aż mnie brzuszek rozbolał ale wygoniłam go do pracy i zdrzemłam się chwilke.
Na szczęście przeszło. A za chwile ide nawiedzić koleżankę bo muszę przecież jakoś odreagować :-):-):-)
Jutro jedziemy z teściami oglądać mebelki do małego pokoiku (niby mieszkamy jakiś czas sami ale wyremontować mieszkania i kupić wszystkiego naraz się nie da a w małym pokoiku jednak nam brakuje mebli) bo chcą nam sprezentować :-):tak::-)
A tak poza tym to dziś byłam wolna od łazienki....

Ja tylko z pytaniami (mam nadzieję, że odpowiedzą mi zainteresowane;-) ):
1. Gdzie jest Plaza w Rybniku:confused:
2. Jak tam dojechać od Paruszowaca, ewentualnie od Ochojca:baffled:
3. Jakie tam są sklepy dla dzieci:happy: i jaki tam jest ten duży sklep:confused:
Proszę - odpowiedzcie mi:-) :-) :-)

Znikam, bo muszę oceny pisać, a Młodą zabunkrowałam z zabawkami w łóżeczku i nie wiem jak długo przetrzyma:-D

sandros, czarnulka - zdjęcia superaśne.

karolinnka, wydarłam justynie kawałek torta:-) - pychotka:happy:

Miłego popołudnia:cool2:

Mniam jaki ten torcik Karolinnki pyszny :-p :-p :-p I szlag trafił dietę :baffled: :-D

Justyna i jak tam Liwcia po randce z kontaktem:confused: ;-) :laugh2:

Monysia czerwona kartka dla Twojego męża, wstydziłby się - ciężarną denerwuje :wściekła/y: ;-)

Karolinna Basia dzwoniła do mnie dziś ale przed Twoim postem :baffled: jak jeszcze zadzwoni to przekaże pozdro od Ciebie :-)

Trininlov przyłączam się do pytanka Karolinny ;-) :-)

Kamilek ma katarek, Basia też nienajlepiej się czuje :sick: a poza tym chyba wszystko u nich po staremu.

Cieszę się że tak wam się podobają moje prace :-)

Iza to działaj z drugą córeczką hihi ;-) Pozdrów basieńke i niech wraca do zrowia :-)

Justa a ty leniuchu co robisz? Nie obijaj się!!!! Wystsrczy że ja się dzisiaj obijam haha ;-)

witojta!!!!!!!

a ja dziś ściorana po pracy, tona prania czeka po Krakowie.

siedzę i szukam na necie turnusów rehabilitacyjnych nad morzem, ale chyba jakiś nieudacznik jestem, bo ni nie widze:no: :-( :-(

reklama
buuuu dalej leń :baffled: ale poodkurzałam :eek: !!!!

Kaśka hm ?? może spróbuj w goglach inne hasło albo coś !!

Izka pozdrów ode mnie również Basie i niech spręza sie z tym kompem :-D

Anian Plaza jest bliziutko Rynku !
tak +/- to na drugim rondzie koło szpitala psych prosto i do końca drogi i jak dojedziecie do takiego wielgachnego budynku ( konkurencje Plazie budują ) to na tym skrzyżowaniu w prawo jedzćie i cały czas jak droga prowadzi na następnym skrzyżowaniu znów w prawo i do końca i potem tak jak droga prowadzi znów w prawo ( ul.Wiejska) i prosto i wjedziecie na samą Plaze i teraz nie jestem pewna ale chyba jak znów w prawo :-D skręcicie to potem idzie tam wjechać na parking do góry !! Powodzenia mam nadzieje ze jakos traficie !! Idzie jeszcze jechać na tym rondzie koło szpitala w prawo i na swiatłach w lewo i tak jak droga prowadzi prosto a potem po takim łuku kolo sklepu zoo w prawo i dalej jak dorga idzie i będzie widać Plaze po prawej str.
:-D wychodzi że w Rybniku wszystko w prawo :-D
a sklepy h&m z dzieciecym działem i jakis reservd albo cos potem bata z butkami a u góry kilka typowo dla dzieci ! ja tak przeleciałam po tej plazie i niewiem dokładnie !!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry