• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
witam po przerwie:-)

karolinko spóżnione ale z serca płynace zyczonka urodzinkowe wszystkiego co najlepsze, dużo dużo radości i spełnienia wszystkich marzeń!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szkoda że nie załapałam sie na urodzinkowe pyszności:-( :-p

kaska - super zdjątka!!!!!

czarnulka przeslij mi na priva dietke :tak: kiedys ja juz stosowałam i gdzies mi sie zapodziała a efekt super ja straciłam 7 kg na początek a potem leciałam w dół nawet po skończeniu diety i fakt bez efektu jojo!!

reklama
Iza napewno bedzie CI trudno zostawic Karolinke po takim czasie spedzonym razem ale wierze ze dacie rade :tak: bedziemy za Wami bardzo tesknily z Oliwka bo obecnie to najwiecej jednak jest tu postow wlasnie Twoich :-)

Martaglo nie poddawaj sie, napewno sie dostaniesz, ja tez myslalam zeby zrezygnowac z mojej szkoly bo balam sie ze jest za duzo chetnych a tu prosze :-)

Justyna jak tak piszesz o tym kanarkui o tym jak ladnie spiewa to az mi sie zachcialo :tak: sprobuje dzisiaj namowic meza;-)
Mokkate zdrowka dla Darii, oby szybko Jej minelo :tak: :-) zdjec PRZED i PO niestety nie wkleje, nie gniewaj sie ale najnormalniej w swiecie jest mi wstyd za moj wyglad :zawstydzona/y: sprobuj zrozumiec. Obiecuje jednak ze jak bede gotowa pokazac swiatu swoje obecne fotki to napewno to zrobie. Poki co moge Wam wkleic moje zdjecie z zeszlego roku-bylam wtedy w 3 miesiacu ciazy (i tez bylam juz strasznie gruba:-( ):

Karolinko ja się urodziłam 27.12 1981r a więc skończyłam 25 lat ;-)

luczynko no przestań! Kazda z nas ma zbędne kg po ciąży! A na zdjęciu suuper wyszłaś!

Iza ty mi nie uciekaj :-(

kubusiowa zaraz wysyłam dietke ;-) a nawet dwie ;-)

Czarnulko dziekuje, kestes super mila ale ja wiem jak wygladam bo te kg sa nie tylko po ciazy, niestety :-( 15kg po ciazy i 15kg po tabletkach hormonalnych (zdobyte w zaledwie 2 miesiace-co bardzo zle wplynelo na moj organizm:wściekła/y: ) Eh... ale teraz czas zeby sie zabrac za siebie bo za rok w czerwcu chcemy sie postarac o druga Kruszynke :tak: no chyba ze uda mi wczesniej zrzucic zbedna kg-w co raczej watpie :baffled: ALe jestem dobrej mysli ;-)
Slicznie wygladasz i masz piekne Coreczki :tak: Widze ze Emilka to taka mala kopia Mamusi ;-)

.Jestem tu i wieczorem:tak:.

.kubusiowa
dziękuję:happy:.

.czarnulka chodzi o to ze skończyłaś 25 czyli leci ci 26 już;-),zresztą rocznikowo to już je masz;-).Fajna fotka :-D.

.luczynka przecież fajnie wyglądasz no ale najważniejsze jak ty się czujesz.Więc pamiętaj że trzymam za twoją dietę kciuki:laugh2:.

.justuś i jak tam twoje lenistwo:confused:.

.mokkate jak tam po porannym spacerku:confused:.

.iza szkoda że będziesz tu rzadziej zaglądać...a z kim będziecie zostawiać Karolinę:confused:.

.
spotkaniest5.jpg
JUTRO O 20.00 CZAT.

.Miłego wieczorku.

:-)Hello

Dzięki za info jak dojechać do Plazy. W sumie kuzynka powiedziła mi taką łatwą drogę z Paruszowca (bliżej z pracy), więc chyba jednak pojadę tamtędy. :-)

Ale zaczełyście znowu produkować i to w takich ilościach, że nie wiem co miałam napisać:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

Ale znowu dziś brak czau, bo jeszcze chcę obejrzeć Magdę M. bo ostatbio n ie zobaczyłam ostatniego odcinka i teraz nadrobię.
Miłego wieczorku i chyba (może jeszcze zajrzę:-D ) środy

Cześć dziewczynki !!!
Niestety znowu muszę Was zmartwić a przynajmniej zapytać o coś co mnie martwi. Boli mnie od jakichś 2 h w dole brzuszka, nie wiem czy to jest normalne czy mam się czym przejmować.
Proszę o szczere odpowiedzi

Monysia mnie też pobolewał brzuch z prawej strony na dole lekarz mnie kilka razy badał USG robił i nic nie widział.Dla świętego spokoju warto się skonsultować z lekarzem.

Zaszalałam na allegro kupiłam na urodzinki klocki LEGO. Fortuna uciekam z komputera bo się zrujnuję > Dobranoc.

Monysiu ja gdy bylam w ciazy mialam takie bole przez pierwszych kilka miesiecy w czasie gdy powinnam miec miesiaczke (gdybym nie byla w ciazy) i moj lekarz powiedzial mi ze to normalne, zreszta sam mnie o tym uprzedzil :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry