• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej kochane !!!!

wczoraj zaniemogłam, jakieś zatrucie albo cos normalnie nie umiałam nawet na nogach sie utrzymać :sick: czegos takiego jeszcz nie przechodziłam !! Nawet Liwii dać jesć i ubrać nie umiałam bo kręciło mi sie w głowie i czarno przed oczami !! Doczołgałam sie do kuchni i dałam jej łyżeczkę i bakusia i musiała radzić sobie sama - ale zdolna moja klusia pojadła sama i posprzątała nawet sama po sobie :happy: i chodziła jak trusia koło mnie bo nie wiedziałą co sie dzieje przynosiła mi wodę i kocykiem przykryła i grzecznie bajki oglądała ! Najgorsze ze męzowego nie było i ja sama dopiero popołudniu tesciowa mi pomogła i wieczorem wykąpała i dała jej jeść ! Na szczęście dzis juz ok chociaż słaba jestem okrutnie !!
Szkoda ze poczatować nie mogłam z Wami :-(

Oczekująca witaj !!!

Luczynka ale słodka Olisia

Czarnulka spokojnie na pewno sie nauczy na nocnik ! moja kupke robi do nocnika ale siku rzadko ! No i gratulacje dla braciszka !!

Karola a ty a ty !! ładnie takie przykrości robić naszej Czarnulce ??? widac ze mnie nie bło na czacie ;-)

reklama
Justa- a już Cię miałam kopniakiem postraszyć;-) za nieobecnośc na chacie, ale ...zwracam honor.....siła wyższa!!!!

Czarnulka- Ty chyba nie na serio z tą Karoliną??:szok:

Karolina- hej, zostawcie jakieś stokrotki dla innych dzieci, które jeszcze nie spacerują .... :-D ;-) :-D ;-) :-D ;-)
A tak poważnie, to już masz niezły bukiecik w domu....:cool2:

No to pięknie było i się skończyło młodą boli ucha jutro do pediatry, rano dzwonię umówić laryngologa.Byłam na nocnym dyżurze i skubaniec nie chciał przepisać antybiotyku.:szok: :szok:
Oby to było zwykłe zapalenie a nie znowu płyn bo będzie kepsko......
Trzymajcie za nas mocno kciuki bo ostatnie zapalenie pół roku leczyliśmy,
dreny a kysz:wściekła/y: :wściekła/y:

Witam wieczorkiem!

Padnięta jestem strasznie i zamiast iść spać czytam Wasze posty i konieczkie, ale to koniecznie muszę coś napisać. Inaczej chyba bym nie zasnęła :cool2: Niestety doczytałam tylko te co mieszczą się pod oknem odpowiedzi, na resztę wierzcie mi nie mam siły :sick:

Karolinna super że Lenka tak fajnie CI już odpowiada i taka romantyczna dusza z niej rośnie :-) :tak:

Mokkate GRATKI DLA MARTYNKI!!!! Teraz to dopiero się zacznie :tak:

Czarnulka fajnie że będziecie mieć w rodzince bliźniaki :tak: GRATKI DLA TWOJEGO BRACISZKA!!! :tak:

Oczekująca witaj :-)

Justynka to co Ci jest kochana:confused: Idź do lekarza bo takie objawy są niepokące. A może szykuje się Liwci rodzeństwo:confused: :happy: ;-)

Martaglo dużo zdrówka dla córci!!!

Luczynka super fotusie Oliwci :) Śliczna jest :happy:

Powiem Wam dziewczyny, że od wczoraj jestem wkurzona na teściową, nawet nie miałam humoru żeby na czacie pogadać z Wami dłużej, przepraszam Was że byłam może trochę niemiła (ale zmęczenie i złość wzięły górę) :eek: Rzecz się tyczy opieki teściowej nad małą, jednym słowem SZKODA GADAĆ :wściekła/y: :-( :sick: :wściekła/y:

Dobranoc Kobitki kochane!!! MIŁEGO PIĄTKU!!!!!

A gdzie jakieś posty hmmm.... nie ładnie tak zaklepywać tylko podium!!!!

Karola wiem że żart hahaha ale jakieś upomnienie musiało być ;-) PEwnie lepiej byś jeszcze areagowała na moim miejscu ;-)

Mokkate ja do obrażalskich nie należe,chyba że naprawde mnie ktoś wkurzy.Aleeeeee żółta kartka dla Karolci musiała być ;-)

A Wikusia juz wchodzi sama po schodach :-) A Emilka wstaje w łóżeczku - a raczej wszędzie gdzie może tylko się złapać i podciągnąć do stania hihi ;0)

reklama
hej !!!

a ja anuluje Karoli, Mokate i Kubusiowej podium :tak:
Czarnulka ma złoto bo posta napisała a ja srebro :-D :-p

moja Liwcia tez juz swietnie sobie radzi po schodach sama wdrapuje sie trzymając sie jedną rączką poręczy, mamy w domu wieć dziennie parę razy ćwiczy :-D No to niezła siłaczka z tej Emilici !!!

Izka hahahahha jestes 3 osoba która taką diagnozę postawiła :-D hmm kto wie :eek:

Mokatka czy Ty myślisz ze byle pierdoła by mnie odciągneła od czata z Wami ??? jakbym umiala doczołagac sie do laptopa to pewnie bym napisała :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry