• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.Hejka:-).

.My po spacerku,przy okazji wstąpiłyśmy z Lenką do obi i kupiłyśmy kilka fajnych drobiazgów z okazji wiosny i świąt:tak:.

.justynka kupuj test:-D.

.czarnulka widać ze mało razy byłaś na czacie...:rofl: a upominać to sobie możesz swojego męża albo swoje córki bo na pewno nie mnie.Więcej dystansu do siebie życzę i mniej obrażania się:cool2:.Na pewno teraz też się obrazisz;-).

.Miłego dnia.

reklama
.czarnulka widać ze mało razy byłaś na czacie...:rofl: a upominać to sobie możesz swojego męża albo swoje córki bo na pewno nie mnie.Więcej dystansu do siebie życzę i mniej obrażania się:cool2:.Na pewno teraz też się obrazisz;-).

Ojjjj teraz to ciotka przegiełaś :-D Dostaniesz w tyłek na spotkanku :-D ;-) :tak: :-p A na czacie staram się być,choć nie zawsze mi to wychodzi.A tobie widzę że wystarczy słowo i ..... No to teraz zobaczyś ciotka hahaha Tekstów ci zabraknie na odposywanie :-D :laugh2: ;-) P.S Miałaś wstawić fotki Liwii!!:wściekła/y: My tu cioteczki forumowe się domagamy!!!:tak:

.czarnulka każdy dobrze wie że to ty zaczęłaś wymyślać jakieś niestworzone historie:-p.Swoja drogą to myślałam ze wyprosiłaś mnie z przyjęcia urodzinowego:-p.A tu miła niespodzianka;-).

.Dziewczyny mają na pewno z nas niezły ubaw i czekają jak to się skończy ta nasza słowna potyczka:rofl:.Koniec przestawienia:laugh2:.

witam, ale jestem :wściekła/y: i :-( i :baffled: Kuba już drugi dzień nie do wytrzymania!!!!!!!!!!!!!!!! Maruda jak cholera:wściekła/y: musiałam uciekać ze spaceru do domu bo ponad godz. ryk ani do wózka ani na n.óżkach ani na rękach ............szlag człowieka moze trafić nie wiem co z nim robić jeszcze na dodatek ktoś mnie wyprowadził juz całkowicie z równowagi 9az sie poryczałam w aucie ze złości. Kuba w aucie usnął nawet nie przebudził sie jak go wniosłam do domu rozebrałam i połozyłam do łóżeczka.
Ale jestem :wściekła/y:

.kubusiowa nie chciałabym być w skórze tego człowieka który tak cię wkurzył:no:,jeśli możesz to napisz co sie stało! może cię troszkę tu rozweselimy:confused:.

.mokkate chodzi o to że nie było o co się obruszać;-).

.czarnulka każdy dobrze wie że to ty zaczęłaś wymyślać jakieś niestworzone historie:-p.Swoja drogą to myślałam ze wyprosiłaś mnie z przyjęcia urodzinowego:-p.A tu miła niespodzianka;-).

.Dziewczyny mają na pewno z nas niezły ubaw i czekają jak to się skończy ta nasza słowna potyczka:rofl:.Koniec przestawienia:laugh2:.

Każdy tak myśli bo nie wie o co chodzi.A ja do wymyślania historyjek to akurat stworzona nie jestem ;-) A wogóle to ja nie wiem o co chodzi! Hmmm... muszę pomyśleć... :eek: :-D :rofl2: A na urodzinkach masz być i koniec kropka,bo solenizantka się obrazi,a z nią to ci już tak łatwo nie pujdzie ;-) :-D
No a od czasu do czasu jakieś przedstawienie trzeba zrobić :-p :oo: Bo smutno i nudno będzie ;-) A tak ciekawe dalszych potyczek Karoli i czarnuli i siedzą na forum :-D :-D :-D

Kubusiowa współczuje tak kiepskiego dnia.Może my będziemy mogły ci jakoś pomóc???

Mokkate prosze o oklaski za przedstawienie :-D :-D :-D

Justynko i masz racje że PODIUM nam sie należy!:tak: :-D i szybciutko mów jak sie czujesz,bo tylko o tobie myślę i się martwie!!!

karolka, czarnulka- szkoda sie wgłębiac w dzisiajeszy dzień kolezanki, dalej mam w sobie :wściekła/y: niech dzien sie juz konczy!!!!!!!!!!!!. Obym jutro nie wstała lewa nogą:-( bo musze mieć dobry humor na odwiedziny u baski:tak: no i na urodziny w niedziele:dry: dobrze ze jest watek to zaraz mogłam sie wygadać:tak:

kochane widze po pościkach że humorki dopisują, dobrze ze chociaz Wam:happy:

mokkate - a ja wiem o co chodzi:tak:, bo poniekąd ja byłam zapodawczynią:-D

iza - no fakt humoru to ty na czacie nie miłaś:-( :cool2:

justyna -kup, kup teścik:tak:

reklama
justyna - masz racje co do podium:tak: ja złoto oddaje, ale umawiamy sie ze wszystkimi ze musi być post!!!!!!!!!!!!!!!!:tak: :-D :laugh2: :-D :laugh2: :-D
Bo ile razy były zaklepywanki i to przeszło raz sie udało kubusiowej i dostało jej sie :-( :-( :-( :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry