• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Tu dzisiaj pustki ze :szok:

Ale widze ze za mna to tu specjalnei nikt nie teskni :-(

Ja jestem juz po wykanczajacym weekendzie na uczelni i po wczorajszej "pracy", teraz powinno byc znow troche wolniej w zyciu ;-) Jutro ide z Oliwka do lekarza na komtrole po ukonczeniu 6 miesiecy. Zobaczymy ile ten moja MAły Klocuszek juz wazy :confused: :-)

Dzisiaj wiekszosc dnia spedzilysmy na spacerku, piekan pogoda, oby tak zostalo na swieta bo kupilam sobie na te chrzciny w Wielkanoc taka kurteczke-zakiet sztruksowy i nie jest to specjalnie cieple wiec slonko musi byc! :tak:

Monysiu ciesze sie ze czujesz sie juz lepiej :tak: mnie nudnosci i wymioty meczyly do konca 4 miesiaca :-( A potem juz tylko sporadycznie. Dbaj o siebie! :-)

Czarnulko a moze Wiki bardziej przypadnie do gustu zalatwianie sie na normalnym sedesie :confused: Oczywiscie z taka specjalna nakladka dla dzieciaczkow. Znam osobiscie takie dziecko ktore na nocnik nie siadlo bo chcialo sisiac tak jak tatus i mamusia :tak: ;-) a deska pomogla :-)

Oczekujaca witaj na forum! ja pochodze z Łazisk :tak: mieszkalam tam 20 lat :-) napisz cos wiecej o sobie to moze okaze sie ze sie znamy;-)

Wrzuce kilka fotek Oliwki z basenu :tak: :

Luczynka- zdjecia suuuuuuupeeeeeeerrrrr!!! A te miny w kąpieli...:-D
Powiem Ci, ze ja chyba mam za słabe nerwy, żeby jeździć z małą na basen...jak zobaczyłam to zdjęcie z głową pod wodą....:szok: :szok: :szok:

Czarnulka- po jednym dniu, to troszkę za wcześnie na sukcesy nocniczkowe... A może być i tak, ze Wiki jeszcze nie jest gotowa...
Daria bardzo krótko używała nocniczka, bo wolała na sedes i to bez nakładki....:tak:

Oczekująca- witam na forum :happy:

Karolinna- no to się nazywa mieć sporo postów!!!! Gratulacje...:-)

Anian- to czekam na fotki :tak: :tak: :tak:

Właściwie to miałam tego nie pisać, bo to nie dokońca było świadome, ale ...co tam. Wczoraj Martynka wygłupiała się z Daria i zrobiła pierwszy kroczek. :happy: Zapomniała, że jeszcze sama nie chodzi i zwiewała przed Darią... Za to super już sobie radzi trzymana za jedną rączkę. Teraz to już pójdzie szybko....Już mnie bolą plecy...;-) :-) ;-)

To kto ma smaka na jutrzejsze złoto?????:-) :laugh2:

No a ja mam chyba SREBRO ???? ;-)

Mokkate wstrzymałam się jeszcze.Jak zobaczyłam ze Wiki chlipie się w tym co naisusiała na podłoge :-(

Luczynko nikt o tobie nie zapomniał,jak sama widzidsz dziewczyny sie opuszczają w pisaniu na forum!!!

MAM NADZIEJE ZE NIE ZNIKNIE NASZ WĄTEK,BO CORAZ MNIEJ WSZYSTKIE PISZEMY !!!!

Brąz!!!!!!!!!!!!!!!:-D

A my po wizycie u laryngologa. Wnioski:
1. Daria miała za słaby antybiotyk, bo nie podziałał do końca. Teraz ma nowy i...siedzi w domu do niedzieli.... :-)
2. ja mam chyba zapalenie zatok i dostałam bioparox. Mam nadzieję, że pomoże...

A Martynka zrobiła dziś pierwszy świadomy kroczek!!!!! :-D

.
spotkaniern2.jpg
DZIŚ O 20.00 CZAT:tak:.

dzień doberek:-)

mokkate - wielkie gratki dla Martynki za pierwsze kroczki!!!!!!!!:-)

monysia - to smacznego na smaczki:-D

czarnulka - jak jest ładnie na dworze to i na forum spokojniej od postów:tak: ale wątek nie ma prawa zniknąć:no: bądż na czacie!!!! Powodzenia w nauce nocnikowania u Nas tez ten etap i raz wyjdzie a raz nie, Kuba woła "eee" o kupke jak oczywiście zrobi do pieluchy:-D

iza - miłego szkolenia:tak:

luczynka - super zdjecia :tak: a z ta główka pod wodą:szok: :tak: teraz tez sie wybieramy do Pawłowic na basen bo pogoda juz oki wiec zpbaczymy jaka reakcja bedzie Kubusia, bo kapac sie w domu uwielbia :tak:

mykam przygotowac sie na spacer jak Kuba sie obudzi zje obiadek i myka z domku na dreptanko na słoneczku:-) miłego dzionka do wieczorka:tak:

reklama
Witajcie :-)

Mnie wena na robienie scrabków opuściła :-( i porządki świąteczne wzywaja :baffled: A podczytuje cały czas! :tak:

BARDZO DZIEKUJE ZA GRATKI I BUZIAKI DLA EMILKI :-)

Ja właśnie dowiedziałam się że mój Braciszek(20lat) będzie miał bliźniaki :eek: :-D :baffled:

No i dziewczyna wczoraj dała mu odpowiedź na pytanie czy wyjdzie za niego.. TAK :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry