• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
A ja jeszcze się pochwale jak mi namalowała koleżanka forumowa z N portreciki dziewczynek ;-)

ba431819415f4979.jpg

93172727c7d01c28.jpg

reklama
hej !!!!

dzis z Liwią urzędowałyśmy 2 godziny w piaskownicy, tylko nie wiem która z nas miała większą radochę :eek:

Czarnulka portreciki fajne !!! chociaz u Wikusi czegoś mi brakuję :happy: nie chodzi mi oczywiście o cześci twarzy tylko o wyraz !! ale pewnie ze zdj malowała :confused: super pamiątka :tak:

Kubusiowa :happy:

Mokatka kiedys o lodówce cos mi pisałas ja mam z ladycooka - ty też ??

Witam Kochane!!!
Widzę że słabiutko naprodukowałyście, w sumie dobrze bo mało nadrabiania a nie mam za bardzo czasu :baffled:
Zmęczona po szkoleniu ale zadowolona. Tata radzi sobie z Karolcią suuuper!!!!! Mała zadowolona, a my szczęśliwi :-)

Czarnulka super te portreciki :tak:

Baska bardzo tęskni za bb, aż ją nosi (tak mi napisała) Kamillkowi wychodzą 2 dolne jedynki!!!!!:-) Już siedzi ale jak go posadzi :-) po podłodze pełza i już niedługo będzie dobrze raczkował - tak mi napisała.

Baska OGROMNIASTE GRATULACJE DLA KAMILKA!!!!!

MILUTKIEGO WIECZORKA KOBITKI!!!!

Ps. Na mnie czeka prasowanko :baffled:

;-) Witam wieczorową porą:-)

Tak dawno nie pisałam, że aż nie wiem co mam pisać.:zawstydzona/y:
A to co mi się przypomniało:

czarnuka, te Twoje córki są śliczne (aż się chce drugą;-) )

mokkate, załatwiaj indywidualne Darii i będziesz ją mieć cały czas:-) Albpo wytrwaj jeszcze 3 miesiące:tak:

iza, super, że masz pracę. Ciesz się że Karolina dobrze znosi rozłąki:happy: . O wiele ciężej wychodziłoby Ci się do pracy jak by robiła hiserię.:no:

justyna, to przyznaj się ile babek zrobiłaś:confused: :confused: :confused:

mmm, ale Grześ to duży chłopak....:szok: :szok: :szok:

martaglo widzę (czytam), że wszędzie można się dowiedzić ciekawych i niespotykanych rzeczy;-)

Zdjęć nie będzie, bo mój komp szwankuje i mnie wkurza. Muszę go przeinstalować.:-) Potem może i mi się uda.
Zauważyłam dziś siódmy ząbek....Młoda śmiga po domu jak torpeda (to na dwóch) albo jak czołg (na czterech...). Ale jest z nią coraz lepiej...
Jutro idziemy się zważyć i może zaszczepić.
Miłego wieczorku
iza, dołączam do Ciebie

martaglo one były malowane ręcznie ;-) namalowała mi je brulka z N

Justynko dziewczynki były malowane ze zdjęcia ;-) Ale brakuje jej uśmieszku :-)

Iza super że jesteście zadowoleni :-) Pozdrów Basie i złóż jej gratki ;-)

anian no to na co czekasz kchana ;-) Goń męża by wyskoczyła druga córeczka ;-) A Niuna Wygląda słodziutko :-)

A gdzie reszta ferajny????????? Karola,Mokkate,MamaBoo,diablica,Kasia,mmm,kubusiowa.... i reszta kobietek które nie wymieniłam!!! Nie obijać się z pisaniem na forum!!!

anian ja czasami aż rycze z tego ze nie mogę sobie dać rady,a wiec nie masz co mnie podziwiać
Jak byś miała dwoje to też jakoś byś sobie p[o mału dawała rade ;-)

reklama
witam późnym wieczorem

czarnulka - bardzo ładne portrety:tak:

justyna - dlaczego tylo usmieszek mi strzeliłaś:-( a gdzie jakies słówko na dobry dzień:-(

iza - superowo że wszystko w porządeczku z karoliną, bynajmniej lzej na serduchu jak wychodzisz na szkolenie:tak:

mokkate - oj na pewno ci twojej pomocnicy Darii strasznie brakuje, ale byle do wakacji:tak: :-)

baska tesknie :-( za twoimi wiadomościami i wielkie gratki dla Kamilka!!!!!!!!

i co ja jeszcze to miałam napisać:confused: :confused: :confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry