.Hejka moje drogie.
.Lenka ma teraz okres dużej gadaniny,mówi do taty "odź tata" czyli "chodź tata" i pokazuje paluszkiem drzwi,standardowe "daj to" i "co to " :-) i dużo słówek które wychodzą jej całkiem całkiem
,oczywiście jak się ją prosi żeby coś powiedziała to raczej nie,sama musi chcieć i tyle
. Ostatnio nie chce mówić "mama" uparła się i tyle
,próbuję ją podejść i w ogóle, ale nie daje się
;-).
.Wczoraj nic nie pisałam bo myłam lodówkę,wyprałam firanki i zasłony i umyłam prawie wszystkie okna,dziś rano umyłam jeszcze okna u Lenki w pokoju,jakoś tak czysto się zrobiło i przyjemnie
.
.mokkate nie za fajnie masz z tymi zębami
.A są takie tabletki na odetkanie zatok,no ale nie wiem czy jak karmisz to możesz
.I czy to by zadziałało,nie wiem
.
.kubusiowa widzę że cieszysz się nowymi zleceniami,super
.Pewnie że dietę lepiej zacząć po świętach
.
.iza miłych porządków
.
.Wszystkie fotki extra
.
.sandros miłej dżamprezki
.
.mariaola fajna huśtawka.A alergia Jeremiego... pewnie z tego wyrośnie.
.justa a jaki chciałaś kupić ten perfum
że też się nie skusiłaś wtedy bo nie wiadomo kiedy następna taka okazja ci się zdarzy
.
.Dziś wybieramy się do dziadków Lenki.
.Miłej sobotki!.
.Lenka ma teraz okres dużej gadaniny,mówi do taty "odź tata" czyli "chodź tata" i pokazuje paluszkiem drzwi,standardowe "daj to" i "co to " :-) i dużo słówek które wychodzą jej całkiem całkiem
,oczywiście jak się ją prosi żeby coś powiedziała to raczej nie,sama musi chcieć i tyle
. Ostatnio nie chce mówić "mama" uparła się i tyle
,próbuję ją podejść i w ogóle, ale nie daje się
;-)..Wczoraj nic nie pisałam bo myłam lodówkę,wyprałam firanki i zasłony i umyłam prawie wszystkie okna,dziś rano umyłam jeszcze okna u Lenki w pokoju,jakoś tak czysto się zrobiło i przyjemnie
..mokkate nie za fajnie masz z tymi zębami
.A są takie tabletki na odetkanie zatok,no ale nie wiem czy jak karmisz to możesz
.I czy to by zadziałało,nie wiem
..kubusiowa widzę że cieszysz się nowymi zleceniami,super
.Pewnie że dietę lepiej zacząć po świętach
..iza miłych porządków
..Wszystkie fotki extra
..sandros miłej dżamprezki
..mariaola fajna huśtawka.A alergia Jeremiego... pewnie z tego wyrośnie.
.justa a jaki chciałaś kupić ten perfum
że też się nie skusiłaś wtedy bo nie wiadomo kiedy następna taka okazja ci się zdarzy
..Dziś wybieramy się do dziadków Lenki.
.Miłej sobotki!.
No ale mamusia zapracowana to musi się teraz zacząć wykazywać