• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
trochę starych zdjęc

jabłko męczę
wol_error.gif
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (640x426, 62KB).
1007143vg4.jpg

z serii: piję z kubka mamy

wol_error.gif
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (640x426, 46KB).
1007148yc4.jpg

wol_error.gif
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (640x426, 58KB).
1007151ny9.jpg

wol_error.gif
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (640x426, 53KB).
1007149yi8.jpg

wol_error.gif
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (640x426, 53KB).
1007150vs3.jpg

czujny pies

1007156mu7.jpg

śpię na stronie mamy - a mama na podłodze :happy:

1007180tk4.jpg

justynalku justynalku - ale sie tobie należy kop w ten twój tyłek, chłop chętny kupić cos kobicie a ona nic nie wybiera:szok: :szok: :szok: :growl: popraw sie popraw!!!!!!!!! musimy koniecznie spotkac sie na zakupach w Plazie!!!!!!!!!!
Liwcia widac uzdolniona i w kuchni sie sprawdza i na wybiegach domu mody nonono:-) :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :-D :-D

sandros - to wielki gratki za udana sesje i udanej imprezki!!!:laugh2: no i przede wszystkim wyspij sie kochana:tak:

iza - i jak było na szkoleniu??? a Karolcia to dzielna dziewczynka:tak: :-)

kaska -powodzenia w szukaniu bryczki:tak: a Piotrus poprostu mniamńuśny:-D

karolina - a co ty dzisiaj spisz cały dzień że cicho u ciebie???????? hop hop echo echo echo:confused: :-( :baffled:

a gdzie podziewa sie oliwka hop hop hop wszystko w porządeczku??????

oki to ja też juz mykam w spanko, nastepny projekcik skończony:happy: od poniedziałku następne dwa:cool2:

Niesamowite - załapałam się na podium :-) no ale dziś sobota i to dlatego :zawstydzona/y:

Kubusiowa na szkoleniu było ok. fajna atmosfera, tylko ja się źle czułam bo dzień wcześniej się czymś strułam :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Na szczęście dziś już jest ok.
A Karolinka chyba w ogóle za mną nie tęskniła i jest mi smutno :sick:

Justynalek Kubusiowa ma racje :tak: :-D

Zabieram się za okna i mycie szkliwa :cool2:

dzień doberek:-)

luczynka, kaska -dzieki za dietkę:-D kurcze zastanawiam sie czy warto teraz od poniedziałku zaczynać z dieta bo zachacze o świeta a przecież beda pysznosci na stole:confused: :-( może po świętach:dry: :cool2:

iza - miłych porządków:tak: ja od poniedziałku ruszam z porządkami bo jarek ma na rano więc po południu zajmie sie Kubusiem a dzisiaj sterta prasowania na mnie już czeka przygotowana:wściekła/y: :baffled:

miłej sobotki narka:laugh2:

reklama
:-) Witam późnym rankiem, już po zakupach.
Tradycyjne do OKEI nie pojechaliśmy bo smarki kilometrowe.

Meble SZYNAKA to jest strona główna dalej meble mieszkaniowe a nazywają się cool.

Oj Kubusiowa będę się uśmiechała do Ciebie:-) :-) :-)
Ponieważ robimy wszystko od zera. Zostaje jedynie łóżko i tablica z IKEI.
Posiedzę trochę to pokaże co stworzyłam.
Małysz skacze .................................
Tygrysek chodzi po mieszkaniu i tony chusteczek zużywa.
Kanarek to fajny jest nie leni się, nie wchodzi na łóżko, nie kradnie zabawek........

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry