• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Kaśka Ty to zawsze sie wysilisz z postem :eek: ;-) :-D
powodzenia

Mokatka a masz tą lampę ??

Pojechaliśmy dzis z męzowym do Plazy i w ciągu 30min chłop kupił sobie pierwsze buty jakie przymieżył bo były jak ulał i garnitur bo tez jakby na wymiar, zostałam w szoku !! Potem z radości chłop mnie zabrał do perfumerii ze cos kupimy i ja ....... nic nie kupiłam ...... powalona jestem :wściekła/y: i teraz żałuje ale we wtorek jedzie tam to mi moze kupi :tak: ...o !!! a teraz jestem naiwna :eek:

Witam,

Dawno nie bylam taka padnieta

Sonia caly tydzien nie poszla do przedszkola, w nocy nie dawal spac, bo charlala... Do pracy, w domu druga praca, nauka i zajmowanie sie domem, Sonia... Byle do poniedzialku - jak sie w niedziele wieczorem poloze spac, tak sie chyba w poniedzialek o 15 obudze :eek:

Jutro robie mala imprezke, znajomy przyjechal na pare dni z Angli - ja zaliczylam sesje - jest co swietowac :happy:

Pozdrawiam,

Hejka!

Witam wieczorkiem, Karolcia dziś spędziła pierwszy dzień beze mnie :sick: bo byłam na szkoleniu a ona była z tatusiem, bardzo dobrze to zniosła i chyba w ogóle za mną nie tęskniła :baffled: Trochę mi smutno :-(

Mmm Grześ to śliczny chłopczyk i jaki już duży :szok: :-) :tak:

MariaOla Jeremiaszek jest słodziutkim bobaskiem, to zdjęcie w wanience na brzuszku bombowe :tak: Szok jaki on jest silny:szok::happy: A huśtawka śliczna i bardzo fajna:tak:

Luczynka nie poddawaj się!!! Nie przejmuj się teściami, nie warto! Ale rozumiem że jest CI ciężko w takiej atmosferze, więc podwójnie trzymam kciuki! Dasz radę!!! Ja muszę się w końcu wziąść za siebie!!!

Mokkatka OGROMNE GRATULACJE DLA MARTYNKI kolejnego ząbka!!! Pomalutu jej buźka zaczyna się uzbrajać:tak: A dla Ciebie współczucia, bidulo, oby ten ból szybko CI przeszedł i nie był aż tak bardzo uciążliwy!
A jak tam Daria? Przeszło jej już:confused:

Sandros GRATULUJĘ POMYŚLNEGO ZALICZENIA SESJI!!! Miłej imprezki i wypoczynku!!!!

Justyna ale dałaś d*** z tym kanarkiem :-D ;-) :laugh2: A Liwusia śliczna modelka, chciałabym zobaczyć te kluchy przez nią zrobione :laugh2:

Martaglo fajny pomysł z tymi chmurkami, a co do projektu pokoiku to możesz poradzić się Kubusiowej, bo ona jest (nie wiem czy wiesz;-)) architektem wnętrz i na pewno fachowo Ci doradzi :tak:

Justa: czep się bimbaja, którego u Was nie ma!!!!!!!!!!!

padam na ryjocha. a tu tyle roboty czeka.

od poniedziałku się dietkuję. mam nadzieję, że wytrzymam, bo już patrzeć na siebie nie mogę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry