• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Mariola Remiś świetny !!!!:tak:
a jak znikniesz tak znowu to dziewczyny Ci napisza co Ci grozi ... ;-)

Mokatka Ty to prawdziwa matka polka ból zębów dziecka wziąść na siebie :happy: podziwiam !!!

Karola to mi teraz dowaliłaś :-p wyszedł mój profesjonalizm :biggrin2:
a ja pierdoła meczę sie z farbkami i męcze ptaka :eek:

Luczynka nie daj sie :cool2:

reklama
MariaOla ja na Twoim miejscu wolalabym juz nie znikac :no: i pewnie nikt nie chcialby byc wtedy w Twojej skorze ;-) :no: :-D ja juz karteczke od Justyny dostalam :tak: az strach pomyslec jaka forma kary bedzie nastepna :oo2::biggrin2::-D

A ja siedzę i męczę przyszły pokój po zmianach.
Smarki już są lekka biegunka-ale jak się oblizało barierki w teatrze to juz tak jest :wściekła/y: kaganiec kupię i juz:baffled: .
Stop przedszkole trzeba wykurować na poniedziałek.
7250348428ade9a2.jpg

Tak to sobie wymyśliłam ściany i chmurki malowane kubusie naklejki. To ściana na której będą meble.:-D :-D

Poproszę o komentarze:eek: :eek:

Martaglo pomysl swietny, najbardziej podobaja mi sie te chmurki z Kubusiem i reszta ferajny :-) A jezeli sciany maja byc w takim kolorze jak na obrazku to rowniez rewelacja, lubie delikatne pastelowe kolorki :tak:

A ja weszlam tylko na chwilke zeby zdobyc zloto ;-) i zmykam. Nie wiem czy jeszcze dzisiaj tu zajrze, bo jade znow na uczelnie :baffled: O 10:00 mam seminarium a potem od 12 do 15 musze czekac na jedne durne zajecia, wrr... :wściekła/y: W domku bede dopiero ok 18 :-( Caly dzionek bez mojej Małej Kruszynki, eh...:-( Jutro i w niedziele tez musze jechac na uczelnie :sad:

Zycze milego dnia i duzo slonka zebyscie mogly wyjsc na dluuugie spacerki :-)

srebro!!!!:-) Idzie ku lepszemu...:tak:

Justa- Ty uważaj na Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami. Są bardzo wysokie kary za męczenie zwierząt...:-D ;-) :-D
MariaOla- cudny chłopczyk z Jerusia...:tak: :tak:

Karola- na pewno fotki wkleje.;-) :-) :-D Musze iść na to prześwietlenie, bo dzis mnie znów szaleńczo boli. :-( :baffled:

Czy ktoś wie ile mogę zjeść Apapów jak karmię????:confused: :confused: :confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry