Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jeszcze troche i watek nazwiemy "Hodowcy ze Slaska, odezwijcie sie"
Ale my z mezusiem napalilismy sie na calego na tego ptaszka
Tylko nie w tym miesiacu bo po pierwsze wyjezdzamy na swieta pod Warszawe
:-(
a po drugie za duzo bylo juz w marcu wydatkow, niestety
no ale napewno sobie takiego sprawimy ;-) moze za miesiac na moje urodzinki
a jak mu powiedzialm ze to co mowi jest wredne to wyjechal na mnie oburzony ze "jeszcze tego brakuje zebym ja jadl z TOba brokuly!"
dodam tu ze brokuly jada bardzo czesto bo je lubi, a teraz jak na zlosc takie teksty
a przeciez ja niczego od niego nei wymagam, tylko tyle zeby sie zamknal
na dodatek dzisiaj gdy wiedza ze ja dopiero zaczelam diete to oni kupili na obiad kurczaka z grilla i pachnialo w calym domu
mowie Wam ze az sie poryczalam ze zlosci :-( tacy ludzie, ehhh..... a przed chwila zaczal gadke o lodach, jakie to sobie kupi w pitaek i bedzie sie zajadal a ja bede mogla tylko popatrzec bo bede miala salate, i tak wrednei sie przy tym smieje ze szok
:-) :-)
. 

niech se pogada jak mu ulży !! on na pewno nie mówi tego złośliwie tylko chce se pogadać i pewnie bardziej jest to w żaratach ! ale mnie by takie teksty jeszcze bardziej mobilizowały i nie dalabym sie za chiny tylko udowodniła ze uda sie i tego Ci życzę !!!!
ale dentystka powoiedziała ze tak to jest z tymi zębami