luczynka
Mama Oliwci i Witusia :)
Mokkate oj Ty Bidulko :-( bol zeba to chyba najgorszy bol na swiecie :-( lepiej idz do tego dentysty, tak dla pewnosci niech Ci go zobaczy 
Justyna pewnie ze sie poddam przez durnego tescia;-) ale wkurwiajace to jest jak nie wiem
MariaOla oj dawno CIe nei bylo
pokaz jakies nowe fotki syneczka
napewno wszystkie z checia Go poogladamy ;-) a co do hustawki to moze lepiej zamiesc ogloszenie na gieldzie BB lub na watku "Ciaza, Porod, Polog" tam zaglada chyba najwiecej osob
wiec moze znajdzie sie ktos chetny do odsprzedania:-)
Oliwos wlasnie wyszedl z dziadkiem na spacer, a ja mam chwilke na BB :-) i prasowanie, pranie, sprzatanie, podlewanie kwiatow
oj duzo tego

Justyna pewnie ze sie poddam przez durnego tescia;-) ale wkurwiajace to jest jak nie wiem
MariaOla oj dawno CIe nei bylo
pokaz jakies nowe fotki syneczka
napewno wszystkie z checia Go poogladamy ;-) a co do hustawki to moze lepiej zamiesc ogloszenie na gieldzie BB lub na watku "Ciaza, Porod, Polog" tam zaglada chyba najwiecej osob
wiec moze znajdzie sie ktos chetny do odsprzedania:-) Oliwos wlasnie wyszedl z dziadkiem na spacer, a ja mam chwilke na BB :-) i prasowanie, pranie, sprzatanie, podlewanie kwiatow
oj duzo tego

,no ale taka ładna pogoda, to cóż się dziwić;-).
,tylko czemu praktycznie na tym zdjęciu ciebie nie widać?.(Lubię jak mi się ktoś podlizuje
).
.
Grunt, że pomaga i mamy spokój z brzuszkami
) a z warzyw to marchew, buraczki i szpinak ... WyMiĘkAm
Ale zato jak sobie wzbogacam kunszt kulinarny