• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Mokkate oj Ty Bidulko :-( bol zeba to chyba najgorszy bol na swiecie :-( lepiej idz do tego dentysty, tak dla pewnosci niech Ci go zobaczy :tak:

Justyna pewnie ze sie poddam przez durnego tescia;-) ale wkurwiajace to jest jak nie wiem :wściekła/y:

MariaOla oj dawno CIe nei bylo :no: pokaz jakies nowe fotki syneczka :tak: napewno wszystkie z checia Go poogladamy ;-) a co do hustawki to moze lepiej zamiesc ogloszenie na gieldzie BB lub na watku "Ciaza, Porod, Polog" tam zaglada chyba najwiecej osob :tak: wiec moze znajdzie sie ktos chetny do odsprzedania:-)

Oliwos wlasnie wyszedl z dziadkiem na spacer, a ja mam chwilke na BB :-) i prasowanie, pranie, sprzatanie, podlewanie kwiatow :baffled: oj duzo tego:szok:

reklama
Kasiu napisz mi tylko Twojego maila a Ci ja wysle. A co do skutecznosci to ja po pelnych 3 dniach na tej diecie schudlam juz 4 kg :tak: :-) wiec skutecznosc sama ocen ;-)

Witam po południu mała śpi :no: to oznaka że się rozkłada :wściekła/y: .
Pewnie weekend w domu:baffled: w końcu ile to można chodzić do przedszkola.
Zimno okropnie ale słoneczko świeci.
Wszyscy na dietach w parcy na forum jakiś szał. :-) :-)
Też myślę ale ciężko się zdecydować.:wściekła/y:

Już po wizycie u stomlatologa. Najprawdopodobniej to dziąsła, bo nie widać nic podejrzanego w zębach.
Musiałabym prześwietlić dwa zęby, żeby być pewnym na 100%. :-( :-( :-(

Kubusiowa- Martynka dziękuje za śliczną karteczkę. :-)

Aaaa...właśnie odkryłam, ze Martynka ma 2 ząbka!!!!! :-) :-)

.Hej.

.Dopiero teraz mam trochę czasu żeby siąść i się skupić na pisaniu:tak:.

.Faktycznie jakoś tu mało postów dziś:rolleyes:,no ale taka ładna pogoda, to cóż się dziwić;-).

.mmm ale Grześ to coraz większy przystojniak:biggrin2:,tylko czemu praktycznie na tym zdjęciu ciebie nie widać?.(Lubię jak mi się ktoś podlizuje :-p).

.justynalka no nie mogę...ty fotograf ,który pracuje na kompie i zamiast przerobić kanarka na żółto w photoshopie i tu pokazać to bawisz się farbkami:surprised: :-p.

.mokkate to rób szybciutko te fotki swoich zębów i wklej na bb:rofl:.Gratulacje drugiego ząbka Martynce ,widzę ze ciebie teraz mokkatko zaczyna boleć na ząbki Martynki:biggrin2:.

.luczynka nie daj się teściowi,udowodnij mu że dasz radę to przestanie się tak zachowywać...żeby dorosły człowiek i takie dziecinne zachowanie,to mi się nie podoba :no:.

.Narazka lasencje.

Ano żyję, ale co to za życie :-D :-D :-D
Jeremi 2 godziny mnie eksploatuje a potem zasypiam na pół godziny i wtedy dom mnie eksploatuje
Ale i tak jestem szczęśliwa ot i fenomen

Jeremi kolkował, ale rodzinka w dojczach się zmobilizowała i teraz mogę otwierać aptekę z SAB Simplex :laugh2: Grunt, że pomaga i mamy spokój z brzuszkami :tak:

Nocki wciąż idą nam gładko, a ostatnio już nawet śpi po 6-8 godzin w ciągu :-) zaczyna całkiem sporo gruchać, a gdy złapie sie za moje kciuki to już by sie chciał podciągać ... hola hola ;-)

No i oby nie było tak różowo to zdaje się rośnie mi mały alergik :sick: jem tylko drób z drobiem i w drobiu :baffled: zero nabiału (no może poza masełkiem i kilkoma kroplami mleczka do zbożówki :zawstydzona/y: ) a z warzyw to marchew, buraczki i szpinak ... WyMiĘkAm :eek: Ale zato jak sobie wzbogacam kunszt kulinarny :-D

Jeremi waży już jakieś 6 kilo i wygląda tak :

reklama
MariaOla Jeremi jest przesliczny:tak: :-) najbardziej spodobal anm sie na trzeciej fotce, taj w wanience, ahh.. :happy:

Karolinna mnie tez sie to nie pdoba :no: no ale coz zrobic :-( na szczescie tesc znalazl sobie nowa robote i od jutra znow nie bedzie go w domu przez wiekszosc dnia to i tesciowa wtedy jest normalniejsza i idzie z nia pogadac, a on jest jakis taki posfyrtany :eek: :oo2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry