• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
.Hejka.

.Raportuję że w Leclercu są promocyjne HUGGIESY :tak:,kosztują 39,90 za 66 sztuk,te z Disneyem,my kupujemy 4 ,wiem że za ta cenę np. w 3 jest 76 chyba pieluszek,uważam ze warto,bo te z Disneyem dorównują Pampersom:tak:.

.justynka a ja myślałam ze wszystkie kanarki są żółte:rofl: chyba uległam stereotypom:-p.Ale ma super czubek na główce:-D.

.iza skoro nie chciałaś się wtrącać to tego nie rób,myślę że czarnulka sama potrafi się doskonale "wybronić".Fajnie ze nie musicie zostawiać córci pod opieką opiekunki,tylko ze ktoś z rodziny się zaopiekuje.
:tak:

.mokkate proszę zdać nam wszystkim relacje:happy:.

.sandros wklejcie fotkę z topienia marzanny!.

.czarnulko bardzo fajnie zrobiłaś ta foteczkę z Emilką,brawo:happy2:.

.monysia dzwoniłaś do tego lekarza i pytałaś o te pobolewania brzucha:confused:.

.luczynko rewelacja że tyle już schudłaś:szok: szybciutko. Jestem pod wrażeniem:happy:.

.
spotkanieiz1.jpg
DZIŚ CZAT O 20.00.

.Miłego pierwszego dnia wiosny,ponoć w weekend ma być już ładniej:-D.

Justa- Koko cudny!! :tak:
Ale zawsze myślałam, ze kanarki sa żółte :confused: :eek: ....
Będę musiała zmienić pogląd na kolor kanarkowy:baffled:
I nie poddawaj sie tak łatwo z podium..:-) ;-) :-D

Luczynka - 3 kg!!! Bardzo duzo jak na 3 dni. I nie będzie efektu jojo???

Karolinna- Z Darią ok. Do szkoły jeszcze nie ma chodzic, ale jedno ucho już czyste, a drugie jeszcze troszkę zaczerwienione. Będzie dobrze. A najlepszy numer to taki, ze ja jej nie wykupiłam leku na katar alergiczny (bo uważam, ze nie jest alergiczny) i nie zapuszczałam kropli do ucha (bo kiedys laryngolog mi powiedział, że powinno sie do nosa zakrapiać) i...pomogło!!!! Człowieku, lecz się sam!!!!

Justyna kanarek przesliczny, ahhh.... ja tez juz chce! :-D kanarek mojej babci rozspiewal sie po tym jak przez kilka nid puszczala mu radio, muzyczke, a teraz tak spiewa ze nie slychac wlasnych mysli :eek: :-)

KArolinna ja tez jestem pod wrazeniem ;-)

Mokkate efekt jo-jo w moim przypadku nie ma prawa bytu :-D juz iwem oc i jak bede jadla po skonczeniu tej dietki wiec nie powinnam przytyc. MAm nadzieje ze mi sie uda :tak:

Mokatka i Karola co Wy byście beze mnie zrobiły :eek: w TAKIEJ niewiedzy byście żyły :-D

Luczynka ja mojego na aparat dzis nagralam i jak Go puiściłam to myslałam ze klatke rozwali tak skakał i puszył sie :laugh2: a jak zaczął śpiewać to myślałam ze mi bębenki pękną na szczęscie mu przeszło i juz normlalnie śpiewa !

Witam wieczorem bajka się zaczyna to chwilę czasu mam. Dzisiaj byliśmy na teatrzyku na powitanie wisony. A tu pada i pada. Kanarek fajny jest, ale u nas to by tygodnia nie przeżył. Pies i nasza gigi - kanarek żyłby w wiecznym stresie. Oby do soboty palnujemy IKEA i lodowisko a co ztego wyjdzie pewnie 37,5. Jutro rekolekcje do pracy na 10.00 to się wyśpię.
Gdzie ta wiosna jest ??

b95f7c8a45508152m.jpg

reklama
Karolinna i Mokkate fajnie się czyta Wasze zdanka odnośnie kanareczka Justyny, uśmiałam się :-D bo obie napisałyście prawie to samo tylko innymi słowami :laugh2: No mnie się też kanarek raczej kojarzy z kolorem żółtym, takiego też miałam :tak: :-D

Karolinna sorki że się wtrąciłam, ale nie musisz się tak denerwować ;-) każdy ma prawo się pomylić ;-) :-)
Justynka śliczny ten Twój Koko :tak:

Luczynka gratuluję pierwszych efektów dietki!!! Brawo, tak trzymaj!!! Trzymam za Ciebie kciuki!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry