• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
No to dzisiaj czyli 7 kwietnia 2007 ZŁOTO jest moje! :-D :-D :-D

Wlasnie skonczylam sprztac lazienke i padam na pysk :baffled: :-(

A! No i przygotowalam na jutro dla Oliwii koszyczek do swiecenia bo bedzie miala sowj, taki malenki ze sloiczkiem z Gerbera :-p , czekoladowym jajkiem niespodzianka, czekoladowym barankiem i zwykla pisanka :tak:;-) :-D Taki malenki ale ile mialam frajdy przy jego strojeniu. I musze sie przyznac ze calkiem calkiem mi wyszlo-jestem z siebie dumna :-) ;-)

reklama
Luczynka koszyczek na pewno jest śliczny, koniecznie musisz zrobić fotki i wkleić, w końcu to pierwszy koszyczek Oliwki w jej życiu :tak: Moja Karolcia rok temu na Wielkanoc miała tydzień, więc w tym roku będzie to już jej drugi koszyczek. Ale nie robię jej specjalnego :cool2:

Karolinna co u Was słychać:confused:

Kaśka jak tam Pietruś:confused: Mam nadzieje że juz czuje się lepiej. Dużo zdrówka dla Niego!
Oliwka przeoczyłam urodzinki Twojej córci, więc spóźnione ale szczere 100 LAT DLA OLIWUSI!!!!!! DUŻO, DUŻO ZDRÓWKA I SAMYCH RADOSNYCH DNI!!! No i pociechy z siostrzyczki lub braciszka ;-) :-)

Basia wklej jakieś aktualne fotki Kamisia :-) 100 LAT DLA KAMILKA Z OKAZJI PÓŁ ROCZKU!!! (również spóźnione ale szczere;-) ).

Ewcik nie wiem czemu ale Twoje zdjęcia zawsze widzę takie ogromne :eek: Wyglądasz super, a Filipuś to śliczny chłopczyk :tak:

Iza mowisz i masz :-D Zrobione tuz przed chwila bo wklejalam te fotosy na wrzesniowkach :tak: Nie jest to jeszcze wresja koncowa naszego koszyczka bo brakuje jeszcze zajaczka po ktorego Babcia wlasnie poszla do sklepu. No i na wyjscie do kosciola bedzie nakryty taka mala serwetka z zajaczkiem :cool2:

Mokkate toś mnie sprowadziła na ziemię. W sobotę do pracki.

Warto w maju 9 dni wolnego będzie. Tymczasem młoda ma znowu katar a my do laryngologa jedziemy i znowu badania nie wyjdą. Muszę wziąść skierowanie do alergologa i zrobić testy bo to chyba niemożliwe żeby cały czas była chora.

Od samego rana zabieracie się do jajek malowania....

Oby zdrowie dopisało
i jajeczko smakowało,
by szyneczka nie tuczyła,
atmosferka była miła,
a Zajączek uśmiechnięty
przyniósł wreszcie te prezenty

WESOŁYCH ŚWIĄT
I MOKREGO DYNGUSA!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
.No to i my się dołączymy:tak:.

.
ggpisankiqz6.gif
Malutki baranek co ma złote różki pilnuje pisanek na trawce z rzeżuszki, gdy nikt nie widzi chorągiewką buja i beczy cichutko WESOLEGO ALLELUJA!.
ggmalowaniepisankinx3.gif

kubu347puchatekwielkanoll6.jpg
.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry