• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Dziś mam złoto :-) ;-) :tak: :-D

Zaraz mykam do pracy. Mam nadzieję, że dziś puszczą nas wcześniej ;-)

Ewcik - świetnie wyglądasz :-) Masz super figurę. Filipek duży już chłopczyk, fajnie drepta ;-) A co do wózka mi też podoba się Coneco i zastanawiam się nad kupnem ale to dopiero jak sprzedam ten co mam bo bez sensu byłoby trzymać dwa wózki.

Luczynko - ja też mam nadzieję, że już nie znikne na długo :laugh2:

Kaśka - nie myśl o najgorszym bo tak nie można:no: Glowa do góry;-)

Co do spotkanka to mam nadzieję, ze mi się uda też być ale jeżeli Adam będzie do dyspozycji.

Ok zbieram się do pracy.

Miłego dnia.

reklama
No a ja mam srebro! :-)

Ewcik swietne zdjecia :tak: Twoj Filipek to maly przystojniaczek ;-) no a Ty masz swietna figure i wogole nie rozumiem po co sie odchudzasz :confused: :no:

Sandros tak to juz jest z tymi dzieciaczkami ze raz sa kochane a raz daja nam neizle popalic :dry: a Ty jestes najwspanialsza mama jaka tylko Sonia mogla sobie wymarzyc :tak: :-) a to ze nei reagujecie na Jej grymasy to swiadczy tylko o tym jak bardzo ja kochacie i troszczycie sie o nia:happy: bo czy bylo by dla niej dobre zgadzanie sie na wszystko i reagowanie na kazdy jej placz, chyba nie :cool2:

Witam,

Luczynka dzieki. To juz nie pierwszy bunt Soni, wiec wiem, ze dobrze robie, ale to pierwszy jej bunt, jak pracuje i nie moge poswiecac jej tyle czasu co kiedys i to mnie tak boli. Nie dosc, ze nie mam dosc duzo dla niej czasu, to jeszcze musze byc teraz dla niej surowa :-(

Pozdrawiam,

hej hej !!!!

a ja walczę z kupą prania bo trochę obciach na swięta zawalona praniem :baffled:

Sandros Luczynka dobrze mówi !!!! Liwia też strzela focha czasem to aż brak mi cierpliwości !!

Ewcik no no no mamuśka z Ciebie pierwsza klasa :tak: Liwia złapała całusa od Filipka narazie w policzek bo takie w usteczka to widzę ze na razie TYLKO dla mamusi !!! ale łamacz serc rośnie !!! :-)

Baśka no i ja tylko się pojawiłaś to ruszyło to forum troszku :-D

Luczynka i jak tam dietujesz sie dalej ???

spadam chwycić sie jakiejś robotki ale jeszcze na sierpniówy zajrzę :-D

Fochy to czterolatek dopiero ma.
Jak wyrzucam do pokoju na minutkę za karę to wyje tak że wszyscy sąsiedzi słyszą.
Mojej kozie to się święta pomyliły

Bo najpiekniejsza będzie choinka...
i tak od rana. Teraz leży z psem na podłodze i pewnie kombinuje co tu zrobic.

Dzisiaj jest psem Clifordem.

Muszę zwolnić dysk twardy bo się zapchał

Moje dziecko wkoncu usnelo:dry: Po wielu godzinach walki. Zasypia tylko na rekach a mnie siada juz kregoslup, rece mam do ziemi, no i nie moge w tym czasie nic zrobic bo jak ja odkladam do lozeczka to zaraz sie budzi :wściekła/y: i dzisiaj w koncu powiedzialam DOSC!:no: I mecyzla sie sama-plakala, ryczala, biadolila zeby tylko ja zabrac na rece. Ale bylam twarda :tak: :-) Fakt faktem ze teraz peka mi glowa z tego halasu ale udalo sie. CIekawe jak dlugo bedzie spala. 3majcie kciuki zeby bylo to wiecej niz 20 minut:baffled: Zazwyczaj zasypiala juz ok10 i spala z godzinke a dzisiaj o 13:20 :szok: :wściekła/y: Najgorsze jest to ze serce mi pekalo jak tak plakala :-( I mialam straszna ochote zabrac ja i uspic na raczkach. WIecie co? Ja to lubie jak zasypia u mnie :zawstydzona/y: Tyle tylko ze juz nei mam na to sil bo Oliwos wazy coraz wiecej, ehh...:-(​

luczynka to zaszalała Twoja panna ze spaniem. Dla pocieszenia: moja jeszcze śpi (zasnęła o 12 z krótką pobudką na kolejne uśpienie o 13):-)
U nas też były jazdy ze spaniem, do czasu, aż stwierdziłam, że mam w nosie ile śpi i przestałam JA uważać, że powinna spać.:-) Od tego czasu Mała śpi dłużej i nie ma kłopotów z usypianiem.

martaglo wyciągnęłaś/kupiłaś już choinkę;-) :confused:

ewcik, no, no, ale kawalera załapałaś na spacerek;-)

mokkate, iza nie szalejcie tak z roczkowymio przygotowaniami:no: :tak:

Właśnie, mokkate stój i czapa kupione:confused: :confused: :confused:

Z żalem zawiadamiam, że na spotkanie się nie piszę...muszę do szkoły-odrabiamy 30.04:baffled: :baffled: :baffled:

Miłego popołudnia, może cośik się ociepli:confused: bo u mnie zimnica....brrrrrrrrr a było już tak pięknie:elvis: :cool2:

Hejka! Wpadłam na chwilkę, zaraz zabieram się za ostatnią porcję porządków :nerd: Uff dziś nas puścili o 14 :tak:

Karolcia dziękuje za śliczne karteczki Martynce i Darii oraz Lence :-)

Baska super że już jesteś :tak:

reklama
Z żalem zawiadamiam, że na spotkanie się nie piszę...muszę do szkoły-odrabiamy 30.04:baffled: :baffled: :baffled:

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....buuuuuuuuuuuuuuuuu.....
a miałam taką nadzieję, że się w końcu poznamy.....................
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

może nie będą Was trzymac do 15 i choć na chwilkę wpadniecie?????:confused:

Strój kupiony. Znając moje szczęście do pogody w czasie imprez, może śniegiem sypnąć. Dlatego przygotowałam się na KAŻDĄ POGODĘ!!! (mam nadzieję:confused: :baffled: )

Lecę sprzątać dalej....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry