Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ehh... :-( A mialam wielka nadzieje ze w koncu poznam Was w realu :-( No coz, moze innym razem.
No i czekamy na CIebie na forum tak jak obiecalas od przyszlego tygodnia. Moze Twoja obecnosc tutaj podniesie dosc kiepska ostatnio frekwencje ;-) No i swietne zdjecia z ZOO, ja tez mam zamiar sie tam wybrac w tym roku z Oliwka, zreszta nie raz, ja uwielbiam chorzowskie zoo. A miny Twoj synus robi wyjatkowe
Biedaczke musi sie niezle meczyc, tyle dni z goraczka :-( Ty tez trzymaj sie cieplutko. Zobaczysz ze w koncu wyjdzie slonce.
Ale jestem szczęśliwa, że znów bedę mogła być z wami. U nas wszystko ok. Kamilek rośnie jak na drożdżach już duży z niego chłopczyk. Wychodzą mu dwie dolne jedyneczki:-)
Jeszcze raz bardzo gorąco was wszystkie ściskam ;-) Muszę nadrobić wasze posty ale chyba nie dam rady