• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Oliwka masz sliczna Córeczke :tak: :-) pewnie urode ma po Mamusi ;-) a macie juz wybrane imiona dla dzidziusia :confused: :happy:

Justyna a moze warto znow pogrozic niektorym :dry: :cool2: w kazdym badz razie ostatnio watek Ślązaczek na forum cosik kuleje :-(

reklama
oliwka017on4.jpg
ale sie rozszalałam dość tego :tak:jak mnie nie było to niebyło a teraz tu wam zaśmiecam:-D:-D:-D

no własnie Luczynka ale z tym wątkiem to tak jest raz lepiej raz gorzej :-D

Oliwka no to jeśli o mnie chodzi zaśmiecaj jeszcze bardziej :tak: A Olisia juz śliczna panieneczka !!!!

A to dzisiaj chat :confused: Ja jestem jakas niedoinformowana :baffled: A co do tych pustek na forum to masz Justynko racje-koszmar poprostu :dry: Ja tu zagladalama kilka razy dzisiaj popoludniu ale nie mialam komu odpisywac :-( :eek: :wściekła/y: Jak nie Justyna to ja zaczne rzucac zoltymi a moze i czerwonymi kartkami :realmad: :-D

HEj laseczki
ja niestety nie będe jeszcze przez kilka dni :-( Robię generalne porzządki bo wczesniej lenia w dupce miłam i teraz latam jak pokręcona.Co do czatu to nie dałam rady bo zajmowałam sie małymi i miałam romowe z mężem bo niespodziewanie zwaliły nam sie dwie imprezy w jednym dniu :-( I na tej co tak baaaardzo chcieliśmy być i sie na nią cieszyliśmy,a jest tylko raz w roku i trwa 2 dni(rozpoczęcie sezonu w bractwie zusuki)Nie mozemy iść,bo mój szanowny braciszek w tym dniu sobie zaklepał ślub w urzędzie :-( Smutno mi troche,bo od dawna sie na nią szykowaliśmy,no ale trudno. W dodatku moja mama jeszcze mnie wkurzyła,ale to juz inna historia...

Emilki dupka już wyleczona w 90% :-)

Dobrranoc moje kochane

Te nasze dzieci rosną że aż szok. Nie mogę wprost uwierzyć jak patrzę na Wasze suwaczki. Na szczęście my się nie starzejemy w takim tempie :-P

Karolinna jutro Wam napisze co ustaliłyśmy odnośnie spotkania :-) ona działa mobilizująco dlatego jej pozostawiam przekazanie tej wiadomości.

kaśka współczuję Ci, a jeszcze bardziej rodzinie Twojej koleżanki, teraz rozumiem dlaczego byłaś a jakby Cię nie było....

oliwka córcia Ci śliczna rośnie

justyna dzisiaj krótko było, ale treściwie, żałuj że nie zdążyłaś ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry