• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
witam w pochmurny dzionek

dziś się dowiedziałam, że nie ma już mojej koleżanki. zostawiła 5-cioletnią córeczkę.
trudny dzień dziś dla mnie, a jutro jeszcze trudniejszy.
jestem w szoku.

witam !!!!

ale dzis zimnooooooo

Kaska przykre BARDZO !!!!! trzymaj sie kochana !!!!

Izka super ze dziadzio sobier tak radzi !!! brawo !!!!! a zdj wkleje wkleje tylko zabrac sie muszę !!!!

no nic popisze potem bo teraz jeszcze w zakladzie i za chwilę pędze do mojej księżniczki :happy:

Witam!
Tak pozna pora a tu dopiero 3 posty :confused: :szok: Oj nieladnie kolezanki:no: Chyba Justyna musi Was troche pogonic:tak: :-D

Iza to super ze dziadek tak dobrze sobie radzi z Karolinka:tak: Przynajmniej Ty bedziesz wtedy mogla spokojnie sobie pracowac :tak:

Kasiu baardzo mi przykro :-( 3maj sie cieplutko.

Liwia oprotestowała spanie i urzeduje z klockami na podłodze takie fajne w biedronce przez przypadek zczaiłam, dosyć duze i jak lego i z chłopkami duzy worek za niecałe 20zł tylko musze chyba jeszcze jeden dokupić !!

Dzis tez zakupiłam jajca czekoladowe bo do mojej dziewczyny zapowiedziało sie w lany poniedziałek Czterech chłopców juz sie odgrażali ze przyjdą!! A jeden o rok starszy mówi : jak pojadę w poniedziałek z Adasiem to Mija będzie uciekać i piszczeć :szok: Mija tzn Liwia w jego języku :laugh2: smiejemy sie ze Żmija bo Liwia zawsze mu da tak popalic, to Go walła łopatką w głowę to ugryzła to zaś zrzuciła z krzesła, po półgodzinie wizyty przynosi jej kurtkę i buty i chce żeby juz do domu jechała a jak słyszał ze Liwia przyjedzie to krzyczał NIE !!!! :-D Teraz ma okazję sie odgryźć bezkarnie

Luczynka :-D ja juz nie straszę bo chyba tak sie boją ze ze strachu nic nie piszą albo straciłam moc i poprostu nie boją sie juz kozy ;-)

Brąz o tej godzine :-) :-) :-)
Ja już mam wolne teraz tylko sprzątanie, zakupy i przygotowania do świąt.
Pada pada deszczyk pada deszczu zawiele......

Oby święta były słoneczne

hej
kaśka bardzo smutna wiadomość :szok: a jak mozna zapytac to chorowała?
iza nie nie chcemy znac płci ;-)a przygotowania na całego widze:-)
justyna u ciebie lany poniedziałek zapowiada sie bardzo mokry;-):-D:-D

Dziś byłam u lekarki i niestety jakaś bakteria sie przyplatała:wściekła/y: mam tabletki i za tydzień kontrol :wściekła/y:może wiecie skąd sie biorą te pioruństwa :no::wściekła/y:

jeszcze jedno bo mi nie chciało wejść
Tort u babci:-)
018hi3.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry