• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
z tych starszych -
rozpracowywanie myszki
1007284kg5.jpg

próby
1007304qu6.jpg

hrabia śpi :confused:
1007308dt2.jpg

debiut piżamy
1007316nr5.jpg

reklama
witam !!!

obiadek sie robi a ja na chwilę !!!

Super zdj Pietrka !!!! ah ...co za czaruś :-D

Oliwka NO WRESZCIE !!!! a tak myślałam co sie stało z Tobą !!!!

Mariola super :tak:

a mnie zatoki wykończą :wściekła/y:

Witam,

Kasia fajne zdjeciatka.

My juz po obiadku, Sonia jak zasnela, to juz 3 godzinki spi i nie ma zamiaru sie obudzic.
Wczoraj przed praca zrobilam sobie kawke z ekspresu... jejku, powera mialam do 3 w nocy, chodzilam jak nakrecona, a humor jaki miala..... Klienci, to bylo zachwyceni, co drugi prawil mi kompelmenty.... Wiosna....

Pozdrawiam,

oj widze ze tu dzisiaj niezle pustki:dry:

Oliwka fajnie ze do nas zajrzalas :tak: jak czulam sie tak fatalnie jak bylam w ciazy :baffled: wielki wieloryb na mieliznie-tak krotko mozna opsiac moj stan wtedy:eek: wiec rozumiem o co Ci chodzi :tak: 3maj sie cieplutko i dbaj o siebie :-)

Kaska swietne fotki, masz wspanialego synka :tak: no i przystojniacha z niego na maxa ;-)

Justyna no to teraz przy tej zmywarce dostaniesz juz lenia na calego :-D

Fanie ze nie zapomniałyście o mnie:happy:
justynka mnie tez by sie przydała zmywarka;-)
maria ola fajnie wygldaja wasze maluchy jak trojaczki:-)
kaska Piotruś super wyglada:tak:

reklama
Wciąż jeszcze się szkolę, dziś pierwszy raz mam na 8 :sick: do 16 - szkolenie stanowiskowe. Jestem ostatnio bardzo zakręcona i zagoniona :sick: ale cóż trzeba to jakoś przeżyć.
Karolcia dziś zrobiła o 5 pobudkę :sick: i musiałam jej dać mleko, nie było innego wyjścia, a teraz śpikulkuje.

Przygotowania do roczku pełną parą, wszystko mam już pokupowane oprócz mięska i wędlinek, tort i ciasto zamówione. Codziennie po szkoleniu sprzątam, sprzątam, sprzątam :baffled:

Troszkę Was podczytywałam przez ten czas jak mnie nie było, a dziś coś napisze ;-) Mam nadzieje ze uda mi się napisać wszystko to co mam w planach :baffled:

Kaśka z Piotrusia śliczny chłopczyk :tak:

Czarnulka wiem co czujesz z tym odparzeniem, miałam kiedyś podobną sytuację, płakać mi się chciało jak to zobaczyłam i nie mogłam sobie darować że do tego dopuściłam :-( Podobnie jak u innych dzidziolków u nas zadziałał super sudocrem.

Kubusiowa WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!! Przepraszam że spóźnione ;-) ale szczere :tak: Fajnie że byliście u Baski :tak: nie wiesz kiedy będzie miała już tego kompa:confused:

Luczynka ale masz się super z tą kosmetyczką :tak: Ja też chce :dry: ;-)

Oliwka trzymaj się kochana! Najważniejsze że dzidziuś w brzuszku zdrowy:tak: , a wiesz juz jaka płeć:confused:

MariaOla Jeremi super chłopczyk :tak: i faktycznie styczniowe dzieciaczki jak trojaczki w tym łóżeczku :-D

Justyna gratuluję zakupu :tak: Przypomniało mi się ze pisałaś o piastkownicy którą Liwci dziadzio zrobił :tak: Może wklej jakieś fotusie:confused:

Jeszcze wam napisze że mój tata super sobie radzi z Karolcią, długo mu śpi, spacerkują sobie, więc wszystko SUPER :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry