• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
dzień doberek:-)

kaska - zdrówka dla Pietruszki :tak:

sandros - dawaj jakiś dobry przepis na obiadki!!!

czaarnulka - nas w takiej sytuacji ratuje sudocrem:tak: , głowa do góry

Macie cipelutkie pozdrowionka od Baśki i Kamilka:-) Spotkanko upłyneło szybko w bardzo wesolutkiej atmosferze, Kamilek zaczyna juz coraz ładniej siedzieć, wogóle silny z niego chłopczyk i jaki juz duzy:-D
Wczorajsz moja ipmrezka tez bardzo udana, dostałam duzo kwiatów i kaske:-D a dzisiaj goniec rano dostarczył przepiekne dwa bukiety (jeden od Kubusia drugi od Jarka) teraz chłopcy spia ale jak sie obudza to zabieram ich na dobry obiadek w Ustroniu!!
Zdjecia obiecuje!!!!

miłego dzionka, ja lece świętować:-)

reklama
część !!!
my juz po spacerku i super pogoda teraz Liwia buszuje w łózeczku zamiast spać :wściekła/y: potem idziemy na ogródek do pisachu :-D

Kubusiowa wszystkiego najpiękniejszego i udanego świętowania w towarzystwie Twoich przystojniaków !!!

Czarnulka ja bym teraz przy kazdej zmianie pieluszki myla pupke pod wodą i na to sudokrem i duzo z gołą pupcią niech lata !! zobaczysz za chwilę nie będzie śladu !!!

Witam !!!
No sudocrem jest dobry. Moja mama nim smarowała 3 dzieci zawsze przy zmianie pieluchy.
Dziś czuję się trochę lepiej. Katarek mniej dokucza i humorek lepszy.

Czarnulka tak jak dziewczyny pisały Sudocrem, a kąpiel w nadmanganianie potasu.Na kwaśną kupkę podaję Lakcid ale nie wiem jak z takim maleństwem.Ewentualnie Linomag tez pomagał.
Ja zawsze mam pod ręką Triderm -ale to maść na receptę.

Monysia Corel PSP to program graficzny jak złapiesz bakcyla tak jak Czarnulka to później umiejętności obrabiania zdjęć będą jak znalazł a zanim się spostrzeżesz dzidzia będzie na świecie.
Tylko uważaj Corel - to nałóg.

Myslałam że pomyje okna a tu muszę małą atrgać do przychodni bo nie podbili mi L4. Ach ta służba zdrowia:baffled: :baffled: nawt pieczatki zapominają wystawić a że tych zwolnień miałam trzy to teraz będą mnie ścigać. Mam nadzieję że tylko to jedno nie było podbite.

Pa pa miłego popołudnia.

Witam,

Czarnulka jak masz jeszcze problem z kupka, to Martaglo ma racje, Lakcid lub Lacidofill jest dobre.

Kubusiowa przepisy na obiadki mam przeslac, a Ty w Ustroniu sie stolujesz - zazdroszcze, tez bym sobie gdzies wyskoczyla.
Dzis mielismy skromniej, bo kiepsko z czasem - pasta carbonara - makaron z smarzonym boczkiem, cebulka, w sosie jajeczno smietanowym z duza iloscia parezanu.
W sobote poszalalam - marynowane plastry schaby zapiekane w folii aluminowej, grilowane pomidory i mlode ziemniaczki posypane szczypiorkiem :-p

Ale pochwale dzis Rafala - przypadkiem, w poszukiwaniu trampek dla Soni znalazlam super butki na mnie - wystarczylo raz powiedziec "chcesz mnie uszczesliwic", a buty juz moje :-), nawet nie pytal o cene, tylko stwierdzil, jedziemy i kupujemy :-)

Pozdrawiam,

Witam!
JA po calym dniu padam na pyszczek :-( Bylam dzisiaj na korepetycjach, odbebnilam kuratele no i spedzilam 4 godzinki u kosmetyczki :-) To byl moj kwiatek urodzinowy od mojej mamy :tak: -tipsy, henna i regulacja brwi i rzes, a do tego full wypas na twarz(maseczki, masaz, oczyszczanie i wszystko wszystko...) Ale sie zrelaksowalam :-)

hej dziewczynki mam nadzieje że mnie nie wydziedziczyliście z rodziny:-D:-D:-D długo mnie nie było ale powracam w lepszym nastroju ;-) U nas ok ,brzuch rośnie a nawet kuż mi sprawia trudności w siedzieniu bo ja mam z ty żebrem problem:wściekła/y:Juz bym chciała zeby było po wszystkim bo mi jest tak ciezko ,czuje sie jak bym wazył 100 kg ale mało przybrałam tyle co na brzuchu z Oliwia jak byłam to to na końcu sie tak nie czulam jak teraz:szok: Oliwka ostatnio miała urodzinki ,dziekujemy za karteczke od Lenki :-)zdiecia wkleje później bo juz niewiecie jak wyglądamy:tak:Co dzień ma nowe pomysły a słownik niewiem gdzie to słyszy ale żedne przekleństwa :-)jak z czymś wystrzeli to jestem w szoku:szok:
Nawet nie jestem w temacie musze troche przerobić :-D

reklama
Hej babeczki ... muszę sie pochwalić foteczkami z pierwszego mini zlotu styczniowych dzieciaczków

1 i 2 Randka z Zuzą
3. trzej Amigos

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry