• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
No wiecie ??? Nawet mnie nie straszcie że tam może być więcej niż jedno dziecko !!!! :-D:-D:-D
Jak ja bym sobie dała radę ??? Na szczęście nic mi o tym nie wiadomo. A wogóle to nie wiem jak by to sie potoczyło z tą moją wadliwą macicą :-( mam nadzieję że to jedno donosze do końca i będzie zdrowe bo już mnie straszą że jak poczułam ruchy to jest to połowa ciąży więc to ma znaczyć że prawdopodobnie urodzę ok 28 tyg ? Martwie się coraz bardziej.

reklama
Witam we wtorek!!! Chyba załapałam się na podium:confused:

Mmm Karolinka bardzo, bardzo dziękuje za śliczną karteczkę od Grzesia!!!!!

Karolinna dzięki za życzonka miłej pracy!

Wczoraj byłam z małą u pediatry, dała mi w końcu to skierowanie do ortopedy ale dała mi też taką ulotkę (zaproszenie na bezpłatną ocenę zdrowia stóp dziecka), na Wojewódzkiej jest salon ortopedyczny MEMO tam sprawdzą stópki małej i doradzą odpowiednie obuwie. Więc pewnie się tam wybierzemy.
Zbadała też małej miejce intymne bo zaniepokoiło mnie zaczerwienie i stwierdziła ze ma stan zapalny, muszę jej smarować maścią i przemywać czymś codziennie (rumiankiem albo kupić tantum rose):sick: .

hej hej !!!1

no to Czarnulka chyba pobiłaś nas wszystkie z ilością zdj ze spotkania !!!! :-D dzieki !!!
a co do spotkania samych maminek tez jestem za !!! :-D :tak:

a jeśli chodzi z dziećmi bliżej Żor np Wodzisław czy Pszów to moze spotkamy sie np w takim figloraju jest w Wodzisławiu :confused: co Wy na to ????

Karolka hahahha a czemu tak sie dziwisz ze byłam na spotkaniu :confused: przecież raz juz tez do Zabrza na spotkanko przyjechałam :-D

Diablica no coś Ty !! ale porządek ktoś tu musi trzymać !!!

Monysia sori że tak głupio się zapytam ale jesteś pewna że to ruchy dzidzi ?? mój lekarz by w to nie uwierzył !!! a moze Ty juz masz więcej niz 13 tc ? I nie strsuj sie tak wszystkim tylko obmyslaj juz trasy na spacerki z wózkiem !! :-)

mu7sze robić a nie chce mi sie :sick:

reklama
hej czarnulka 8859114 gg guguss1@buziaczek.pl to meil ;-)
ewcik fajnie że sie obłowiliście i faktycznie ceny są bez porównania ,a moze widzialaś tam takie bluzki jak na ciąze na ramkach tzn.pod piersiami odcinane.
monysia ja tez tak mówie ze 13 tydz to za wcześnie jak na pierwsze dziecko może faktycznie jest ta twoja ciąza troche starsza .Moje pierwsze dziecko poczułam 16 to juz mi powiedzieli ze szybko teraz w 17 tc poczułam:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry