• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Ja również melduję się cała i zdrowa po spotkanku w parku :-) Było bardzo fajnie, podpisuje się pod tym co napisała Mokkate :tak:

Mokkate, Karolinna i Justyna dziękuję Wam za fotusie, postaram się za chwilę wysłać Wam też :-)

Powinnyśmy się częsciej spotykać :tak: Karolcia po spacerku z Lenką załapała jak robi piesek i teraz często "szczeka" :-D a dopiero co narzekałam że nie robi tego :cool2:

reklama
No to troszkę Was poczytałam a teraz mogę się odnieść do tego co niektóre z Was napisały.

Monysia GRATKI za pierwsze ruchy maleństwa!!!! To super uczucie, faktycznie wcześnie je poczułaś :tak: brzuszek masz śliczny i sama też ślicznie wyglądasz:tak:

Czarnulka super wypad sobie zrobiliście z Radziem :tak: Fajne fotki :tak: wygladasz super w tym stroju :happy: A dla Emilki GRATKI za nowe osiągnięcia!!!

Baska GRATKI dla Kamilka!!! Nawet się nie obejrzycie a będziecie z Adamem za NIM biegać!!! :-)

NieSamowita witaj! Pisz, pisz, pisz :tak:

Dziś idę na popołudnie do pracy, prawie cały dzień mogę spędzić z moją żabcią :tak: Wczoraj byliśmy godzinę na spacerku na rowerku- bardzo jesteśmy z niego zadowoleni- jest super :-) , Karolcia była śpiąca i na siedząco zasypiała(pod koniec przejażdżki, dodatkowo słońce zrobiło swoje), wyglądała komicznie :-D :-D :-D
Potem byliśmy na 3 godzinnym spacerku (już wózeczkiem) na Muchowcu, posiedzieliśmy na trawce, Karolcia zapoznała kawalera :-D

Justa: kurde balansa chudzielcu Ty jeden - ja mam się z czego odchudzać!!!!!!!!!!!!!

ja też poproszę o zdjęcia - plissssssssssssssssssssssssssss

my jesteśmy za kolejnym spacerkiem

Kaśka przesłałabym Ci zdjęcia ale nie mam Twojego maila niestety :sick: Możesz mi przesłać na gg to wtedy wyśle Ci fotki :-) A co do dietki to ja osobiście uważam, że figurkę masz w sam raz :tak:

dzisiaj pierwszy raz myślałam że Ola za uszy powieszę... łobuzował jak pijany zając....:no: .... a teraz jeszcze spać nie chce.... ale już siętrochę uspokoił;-) ..

lecę do pracy... miłego popołudnia:elvis:

hej hej !!!

Mokate co tak tajemniczo ?? napisz na gg bo umrę do środy z ciekawości o co chodzi albo lepiej nie wiedzieć :confused: :baffled: :eek: A zapomniałam Daria jest przefajna i taka rozsądna dziewczynka no i przesympatycznego mezula masz !!!

Kaśka przestań babo jedna !!! no tak ! dobrze ze w zoo sie nie spotkalismy bo by jeszcze za hipcia Cię wzieli i do klatki zamkneli :-D ;-) Dla mnie super wyglądasz i z Twojej gadki myślałam ze jestes okrąglejsza a tu taka figurka !!! śliczne z Was ich troje czy jak wolisz nastroje !! Męzuś udany !! i przekaz mu ze jednak mój w piwnicy nie był :cool2: :-D

Diablica nie chcę byc złośliwa ale nie liczy sie Twoje złoto bo w sumie nie było posta i to że jesteśmy prawie sąsiadkami Ci nie pomoże i anuluje Twoje złoto :-D ale sie tu rządze :eek: idę do garów lepiej ! wieczorem kukne tu

a i jeszcze zapomniałam napisać ze rozbroił mnie na spotkaniu Piotruś bo jak juz poszłyście to sie jeszcze obróciłam za Wami a on na rękach u taty patrzy i macha i sie uśmiecha - normalnie mały czaruś !!!

.Hejka kobitki.

.Tez uważam ze było bardzo fajnie na spotkanku:tak: i że trzeba byłoby to powtórzyć:tak:.Tylko może teraz w innym miejscu... np.park Chorzowski:confused:.

.justyna ja dalej w szoku że byłaś na spotkaniu:szok:,a i oczywiście pamiętam wiesz o czym:rofl:.A mokkate pewnie chce ci napisać jaka to jesteś super laska i w ogóle;-).

.diablica szkoda że się nie zabrałaś wraz z justyną:rolleyes:.

.kaśka
CZAPKA MORO PILOTKA SZTRUKS 54 CZAPKI WIOSNA (183827823) - Aukcje internetowe Allegro NOWA !~SZTRUKSOWA CZAPKA wzór 'pick up'~r.54 (185061976) - Aukcje internetowe Allegro ;-) .

.iza
miłej pracy dzisiaj.

.kubusiowa
szkoda że cię nie było,teraz się musisz gęsto tłumaczyć;-).

.monysia duży brzusio,może faktycznie tam więcej dzieci niż jedno:-p.

.czarnulka fajne fotki i na pewno imprezka.

.Lecę babolki,papa!.

reklama
Witam widzę że na spotkaniu było super fotki wystawcie z komentarzem dla mam, które nie mogły być.

Upał ogromny aż się nie chce ruszać ale na spacer po pracy trzeba iść. Teraz jakieś piciu pakujemy i w drogę.

Już niedługo weekend majowy HURA !!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry