• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Tralalallalaa mam srebro jupi jupi.....

Ale dzionek ...cudo az nastroj inny i pomyslec ze za nie długo co dzien takie poranki będą i dnie

My dzis jedziemy na zakupki do Plazy.
Filipke pojechał z dziadkami do kościółka. On uwielbia tam chodzić , pokazuje gdzie Bozia ma "ała" robi ładnie rączkami "amen":-) :-)

MOnysia super wygladasz ale brzusio no całkiem całkiem. Ja to do 6 miesiaca prawie nic nie miałam ale pozniej urósł jak balon hihihi
Stawiam u Ciebie na chłopczyka;-) ;-)

Ok lece kluski kulać.Mniam i pieczen z sosikiem

reklama
Oj dziękuję za te komplementy i proszę o więcej hihihi :-);-):-) (żart oczywiście)

baska no jestem młoda, jakby nie było mam 22 lata ale wyglądam na jeszcze mniej.

Ewcik81 ale mnie pocieszyłaś :-( kolejna osoba która stawia na chłopczyka. A ja to bym córeczkę chciała. Niestety tracę nadzieje bo ten wielkolud w moim brzuszku chyba jest taki duży po tatusiu i płeć też pewnie będzie miał po tatusiu. Zresztą cała rodzina męża to klan chłopców.

Życzę miłej niedzieli !!!

Monysia... Brzucho rzeczywiście imponujące:tak: a z tą płcią to różnie bywa.... no i gratulacje na pierwsze "kopanko"....

Ewcik... ja też mam kluseczki z tym że z kapustką i "szwajcarami"....:-) ale też mniam... Olo koch kluseczki... jest w satnie za jednym posiedzeniem 3 wtranżolić.... żarłoczek

Baśka... gratulacje dla osiągnięć Kamilka... ale teraz Tobie się zacznie:szok: ... najpierw raczkuje potem obok mebli potem sam ... a potem już latać za nim będziesz.... Olek mi wczoraj uciekał.... nóżki sobie poplątal i zaliczył noskiem płytę chodnikową.... i teraz jest trochę podrapany.... i jak wiem to pierwsy raz ... ale nie ostatni...

Ewcik.... jeżeli to jakieś pocieszenie to Olek też wczoraj noskiem witał się z chodnikiem.... czyli to chyba standard:-)

Czanulka.... gratulacje dla Emilki za raczkowanie.... a resztę poczytaj co napisałam Baśce:-D

aha ... też czekam na relacje z spotkania.....

Piękna pogoda dziś była. Ja dopiero wróciłam do domu, wybrałyśmy się z koleżanką na wycieczke samochodową po sklepach. Tyle godzin w sklepach... ale przynajmniej kupiłam sobie bluzeczkę taką na brzuszek i nawet nie drogo bo z przeceny (wprowadzili nową kolekcję)

Monysia.... gratuluję cierpliwości.... ja nienawidzę chodzić po sklepach.... ale czasami też muszę:baffled: , bluzeczka jest pewnie imponująca.... my korzystaliśmy z uroków własnego podwórka... a wieczorem pojechaliśmy na lody i mały spacerek po lesie :)

A ja dzisiaj byłam na Jasnej Górze w Częstochowie z mężusiem na motorku ;) Odbyła się msza za motocyklistów i święcenie maszyn.Wszystkich którzy zjechali się z całej Poski było ponad 5000 motocykli :D BYŁAM WSZOKU!
A to ja
0aee3f10a055248cmed.jpg

nasz motorek
2bbf88529d3b205fmed.jpg

ferajna
0af3ef722afbb786med.jpg

fd30e06484fc5f4fmed.jpg

72724cfbd23886d8med.jpg

My juz po udanym dniu.Zaliczylismy dzis nawet karuzele a potem Plaze w Rybniku jak to zawsze bywa sobie nic tylko małemu jutro ubiore go i zaprezentuje.Czy wy tez tak macie ze w H&M wsyztsko dla dzieciaczków wam sie podoba????Zawrót głowy totalny

Dziewczyny doradzcie mi jaki fajny wózek kupic spacerówke i najlepeij parasolke , bardzo podobaja mi sie Coneco sa po 590zł ale bede musiała jutro zadzwonic sobie do faceta który ma obok mnie inters z wozkami i moze uda mi sie cos taniej bo troche mi dac tyle wiedzac ze mały juz mniej jezdzi.

Czarnulka fajny wypad, moj mąż marzy o takim scigaczu, ale wie ze najpierw mieszkanie. Ostatnio nawet mysłala o jakims fajnym skuterku...ci faceci..jendo im głowie siedzi.
A gdzie dziewczynki zostawilas ????

Diablica ni ma jak to nosz sloński łobiod;-) ;-) ;-) h h ihi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry