• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Diablica fajnie to zrobili bardzo nowoczesnie naprawde chyab w poblizu lepszego centrum handlowego nie ma, pod wzgledem architektonicznym i ilościa butików, ale ja np. sobie nic nie wybrałam bo wszytsko ładnie wygladało na manekinie ale jak pokazano mi np samą bluzke z całego zestawu to taka prosta szmatka.Wiesz dla dzieci jest troche ciuszków .

A powiedz mi wiesz jak dojechac do tego Bohumina w Czechach jutro jedziemy tam lub we tworek na ta duza hale targowa, kolezanki fajne butki balerinki pokupowały sobie za kilka złotych.

reklama
hej wieczorowo !!!!

a gdzie babeczki ze spotkania :eek: wszystkie które poszły jeszcze gadać to się nie zameldowały - kurcze :baffled: moze jeszcze klachacie na ławce w parku :confused: Czarnulka i ja poszłysmy szybciej i sie zameldowałyśmy :cool2:

a spotkanko super !!! w końu na żywo poznałam Mokatke i Kaśke !!

Monysia szok z tym brzusiem :szok: ja taki miałam 5/6 m-c ! a na pewno tam jest jedno bobo :confused: a i najwazniejsze ślicznie wyglądasz !!!!

Czarnulka no no no super !! mojemu tez motorek sie podoba ale z tych takich nie scigaczy coś ala harleye i inne pyrkacze :laugh2:

Ewcik ale masz zbója małego !!! normalnie kamikadze !!!

Justyna masz jakies fotki ze spotkania????

Dzis jak wam wczesniej pisałam Filipek był z dziadkami w kosciele i mama jak wrocila z nim z komunii do taty czyli dziadka to Filipek na cały głos "baba am "i jego gest czyli wyciagniete rece ze on nie dostał "nie ma"
Ha ha ha dobre , ludzie jak to słyszeli to smiali sie, teraz zaczyna juz coraz wiecej mowic .....to dopiero ubaw z nim bedzie

Ja sie z wami żegnam..pora już spac musze te dwa dni odpoczac i zapomniec na ten czas o pracy i chyba tak bedzie bo wczoraj rozladowal mi sie telefonik a ładowarka w pracy ;-) ;-)

Kolorowych snów dla wszystkich
BUZIACZKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

się melduję dzisiaj jeszcze
z parku Justa wróciliśmy wczoraj :-D :-D :-D

dziś byliśmy u nas na wsi na spacerku, a potem moje zakupy na dietę od jutra i oglądanie wózka dla Piotrka.
motam się miezy dwoma wóziami i nie potrafię się zdecydować.

a od jutra zamieniam się w królika.

tak no to Kaśka i Karola sie zameldowały to jeszcze Mokatka i Izka :confused:

Ewcik ja tam nie byłam !! moja koleżanka mi tez o tym opowiadała ale ja tam nie jadę bo musiałabym więcej gotówki wziąść i nakupowac zaraz hurtem bo po jedne spodnie przecież tam nie pojadę ale moze bliżej wakacji sie wybiorę :baffled: daj znać czy warto :-) zresztą mój chłop nie cierpi takich sklepów więć musiałabym tam sama jechać !!
a zdj mam !!! i wkleje moze jutro !!!

Kaśka powodzenia !! chociaż sie zastanawiam co Ty chcesz odchudzać :confused: a moze to nie Ty bylaś na spotkaniu :baffled:

ide spać

reklama
SREBRO moje!!!!!:-D

Posłusznie melduję, że wróciłam ze spotkania cała i zdrowa...:-) :-) :-)
(ale jakie to miłe, że ktoś się tu niepokoi....:-))
Na spotkaniu było S-U-P-E-R!!!! Wszystkie mamuśki kwitnące!! A dzieci rosną jak na drożdżach. Obejrzałam zdjęcia ze spotkania w Parku Chorzowskim i ..szok... jakie te nasze dzidziolki już duże... :-):-):-)
Zdjęć niestety nie wkleję, bo nie wyszły zbyt dobrze..:-( W tej kwestii liczę na szanowne koleżanki.....

Justa- bardzo się cieszę, że mogłam Cię poznać w realu!!!! W środę na chacie coś Ci napiszę!!!

To kiedy następne spotkanie????????? :-D :-D :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry