reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
A ja sie mecze caly dzisiejszy dzien z pedagogika pracy. Buuuu... :no: :-( Jakie to jest durne :wściekła/y: Jeszcze nic nie umiem a examin juz w ten piatek :szok: Jak to zdam to upije sie na maxa :tak: bo to bedzie jakis cud :eek:

Dziewczyny, dzieki za wszystkie odezwy w sprawie karmienia dzieciaczkow. Robie zawsze pos wojemu ale lubie wiedziec kto i jak karmi swoej dziecko, jakos lepiej mi gdy slysze ze inne ammy tez nie karmia wg schematow :tak: ;-)

Iza ja tez wlasnie zbieram kody z NEstle, tylko nei wiem jeszcze co zamowie bo mam malo kodow :-(

Baska fajnie ze udal sie Wam wypad do Zakopca :tak: a Kamilek jest naprawde coraz bardziej podobny do CIebie :-) no i ma sliczne wloski:tak: my juz ciuszkow na 68 nie nosimy z zadnej firmy od dawna:no: a 74 moze z 3 sztuki nam zostaly :eek::-p teraz mamy kilka wlasnie 74, reszta 80 i nawet 86:cool2: macie zdjecia super! ;-) A! musimy sie koniecznie kiedys psotkac bo bardzo chcialabym CIe poznac:tak: jestes mi jakos bliska bo caly czas razem czejkalysmy kiedy w koncu sie rodwoimy :-D

Kaska napisz koniecznie jakie wrazenia po tej dogoterapii:tak:

Shinue ja ostatnio probowalam dac Oliwii rosolek i plula nim niestety na niezla odleglosc :eek: :-( :-D

Oliwka uwielbiam jak piszesz moj nick:-D :-D :-D na poczatku gdy weszlam na slazaczki (jeszcze w ciazy) to troche mnie to draznilo :baffled: ale pozniej tak sie do tego przyzwyczailam ze nie wyobrazam sobie zebys pisala do mnie inaczej :tak: ;-) :-D a co do krowiego mleka to ja bylam wychowana od urodzenia tylko na krowim i nic mi nie ma. No moze poza tym ze nei cierpie teraz mleka :eek:

DZIEWCZYNY! A powiedzcie-od kiedy dajecie dzieciaczkom deserki typu danonki, monte, bakusie, serki itp :confused:

Ostatnio chcialam dac Malej chrupki kukurydziane i nie chciala ich jesc :wściekła/y: ale jak ktos JEj go trzyma i wklada do buzi to zje, probowalam dac JEj go do raczki to ryczy i wyrzuca, nie chce go wogole trzymac :eek: :confused: :dry: Biszkopty rozwala w drobny mak :wściekła/y: ale za to rozki-wafelki do lodow na galki je chetnie :tak: ostatnio zjadal ponad pol takiego duzego:szok: :-)

luczynka - ja nie daję, sama zresztą rzadko jadam tego typu rzeczy, bo dla mnie to tam jest sama chemia. zresztą Titkowi to też nie smakuje. często jemy ser biały, a Piotrek jak się zapomni to też zje troszkę.

Dziewczyny dziekuję wam za komplementy względem Kamilka

Kaśka, Shinue - co do pensjonatu to nazywa się STASINDA i miesci się dokładnie w Bukowinie Tatrzańskiej 20km od Centrum Zakopanego jest na ul. Karpęciny 5. Można zobaczyć ośrodek na stronce - STASINDA - Bukowina Tatrza

Luczynka tam trzeba sporo tych kodów :sick: A co do Monte to Karolciai pierwszy raz jadła po roczku (dostała od chrzestnego ) i od tej pory jej kupuje, oprócz tego serki Danio lub Darek (uważam ze w nich nie ma chemii) , zawsze zwracam uwagę zeby nie było za dużo dziwnych składników.

Kaśka - niewiem jak tam z cenami bo ja byłam za darmo po znajomości mama mi załatwiła bo tam mamy znowu kolonie dla dzieci w tym roku z firmy. Wiem tylko ze nastepnym razem jakbym była to 50 zł od osoby z 2 posiłkami (super jedzenie) po znajomości a inni mają chyba za 80 zł tak coś mi się słyszało a dzieci takie małe jak my to chyba za darmo mają ale niewiem.

reklama
baśka - to w miarę. nas w zeszłym roku i w Kołobrzegu i Świnoujściu kasowali za Titka. w Koło niesłusznie, a w Świnku się zogdzę, bo miał swoje wyrko z pościelką.

Do góry