reklama
A ja sie mecze caly dzisiejszy dzien z pedagogika pracy. Buuuu...
:-( Jakie to jest durne
Jeszcze nic nie umiem a examin juz w ten piatek
Jak to zdam to upije sie na maxa
bo to bedzie jakis cud
Dziewczyny, dzieki za wszystkie odezwy w sprawie karmienia dzieciaczkow. Robie zawsze pos wojemu ale lubie wiedziec kto i jak karmi swoej dziecko, jakos lepiej mi gdy slysze ze inne ammy tez nie karmia wg schematow
;-)
Iza ja tez wlasnie zbieram kody z NEstle, tylko nei wiem jeszcze co zamowie bo mam malo kodow :-(
Baska fajnie ze udal sie Wam wypad do Zakopca
a Kamilek jest naprawde coraz bardziej podobny do CIebie :-) no i ma sliczne wloski
my juz ciuszkow na 68 nie nosimy z zadnej firmy od dawna
a 74 moze z 3 sztuki nam zostaly 
teraz mamy kilka wlasnie 74, reszta 80 i nawet 86
macie zdjecia super! ;-) A! musimy sie koniecznie kiedys psotkac bo bardzo chcialabym CIe poznac
jestes mi jakos bliska bo caly czas razem czejkalysmy kiedy w koncu sie rodwoimy
Kaska napisz koniecznie jakie wrazenia po tej dogoterapii
Shinue ja ostatnio probowalam dac Oliwii rosolek i plula nim niestety na niezla odleglosc
:-(
Oliwka uwielbiam jak piszesz moj nick
na poczatku gdy weszlam na slazaczki (jeszcze w ciazy) to troche mnie to draznilo
ale pozniej tak sie do tego przyzwyczailam ze nie wyobrazam sobie zebys pisala do mnie inaczej
;-)
a co do krowiego mleka to ja bylam wychowana od urodzenia tylko na krowim i nic mi nie ma. No moze poza tym ze nei cierpie teraz mleka 

Dziewczyny, dzieki za wszystkie odezwy w sprawie karmienia dzieciaczkow. Robie zawsze pos wojemu ale lubie wiedziec kto i jak karmi swoej dziecko, jakos lepiej mi gdy slysze ze inne ammy tez nie karmia wg schematow

Iza ja tez wlasnie zbieram kody z NEstle, tylko nei wiem jeszcze co zamowie bo mam malo kodow :-(
Baska fajnie ze udal sie Wam wypad do Zakopca

Kaska napisz koniecznie jakie wrazenia po tej dogoterapii

Shinue ja ostatnio probowalam dac Oliwii rosolek i plula nim niestety na niezla odleglosc

Oliwka uwielbiam jak piszesz moj nick

DZIEWCZYNY! A powiedzcie-od kiedy dajecie dzieciaczkom deserki typu danonki, monte, bakusie, serki itp
Ostatnio chcialam dac Malej chrupki kukurydziane i nie chciala ich jesc
ale jak ktos JEj go trzyma i wklada do buzi to zje, probowalam dac JEj go do raczki to ryczy i wyrzuca, nie chce go wogole trzymac
Biszkopty rozwala w drobny mak
ale za to rozki-wafelki do lodow na galki je chetnie
ostatnio zjadal ponad pol takiego duzego
:-)

Ostatnio chcialam dac Malej chrupki kukurydziane i nie chciala ich jesc

baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Dziewczyny dziekuję wam za komplementy względem Kamilka
Kaśka, Shinue - co do pensjonatu to nazywa się STASINDA i miesci się dokładnie w Bukowinie Tatrzańskiej 20km od Centrum Zakopanego jest na ul. Karpęciny 5. Można zobaczyć ośrodek na stronce - STASINDA - Bukowina Tatrza
Kaśka, Shinue - co do pensjonatu to nazywa się STASINDA i miesci się dokładnie w Bukowinie Tatrzańskiej 20km od Centrum Zakopanego jest na ul. Karpęciny 5. Można zobaczyć ośrodek na stronce - STASINDA - Bukowina Tatrza
Luczynka tam trzeba sporo tych kodów :sick: A co do Monte to Karolciai pierwszy raz jadła po roczku (dostała od chrzestnego ) i od tej pory jej kupuje, oprócz tego serki Danio lub Darek (uważam ze w nich nie ma chemii) , zawsze zwracam uwagę zeby nie było za dużo dziwnych składników.
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Kaśka - niewiem jak tam z cenami bo ja byłam za darmo po znajomości mama mi załatwiła bo tam mamy znowu kolonie dla dzieci w tym roku z firmy. Wiem tylko ze nastepnym razem jakbym była to 50 zł od osoby z 2 posiłkami (super jedzenie) po znajomości a inni mają chyba za 80 zł tak coś mi się słyszało a dzieci takie małe jak my to chyba za darmo mają ale niewiem.
reklama
Podziel się: