Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

zaniedbałam Was ostatnio strasznie!!!przepraszam, ale niestety ostatnio strasznie brakuje mi czasu na wszystko a nie wspomnę o przyjemnościach, ale obiecuje (RAZ KOLEJNY Z RESZTĄ) poprawę... trzymajcie się cieplutko do zobaczona!!!
;-):-)
i ile mnie to bedzie kosztowało
;-))
, możliwe, że się troszkę spóźnię. 
nie wiem co mi jest. Brzuchol rośnie jak na drożdżach. Wczoraj po stosunku mnie straszliwie brzuchol bolał, może się martwie w podświadomości. Lekarz ostatnio gadał że jak będzie bolało to zakaz. Chiba to przeczuł.

. 

Więc teraz jestem w kropce.

Mamy prześwietlić zęby (obie będziemy świecić
) i potem się zdecyduje co dalej...:-(
;-)

Przyjaciół poznaje się w biedzie?;-)
;-)
;-)
;-)

;-)a jak jestem w domku to niech siedzi z mamusią
Tak przerabiałam ,i zacznie sie wstawanie w nocy a tak ostatnio myślałam jak to niby 2 lata temu było a mnie sie zdaje że kupe czasu 
oby to było kochane dziecko do jedzenia tak jak Oliwia;-)
:-)

Ja tez miałam kupę prasowania i niedawno skonczyłam a Kamilek mi krzyczał w łóżeczku

i wstaje mi wszędzie przy meblach przy krzesłach, wózku itd normalnie muszę mieć oczy dookoła głowy.