reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

Sonia dopiero dzis dostanie okularki, wiec nie wiem jak u niej bedzie z tym lubieniem. A wyglada... Inaczej.

Fotki mysle, ze beda ze spotkania, wiec napewno ja wszyscy zobacza.

Pozdrawiam,

reklama
wiajcie Kochane Mamuśki, nie jestem w stanie wszystkich postów przeczytać ale widzę że dzielnie się trzymacie!!!!:happy::happy: zaniedbałam Was ostatnio strasznie!!!przepraszam, ale niestety ostatnio strasznie brakuje mi czasu na wszystko a nie wspomnę o przyjemnościach, ale obiecuje (RAZ KOLEJNY Z RESZTĄ) poprawę... trzymajcie się cieplutko do zobaczona!!!

Hej!:happy:

Te moje bóle zębów, to najprawdopodobniej zatoki. Dostałam antybiotyk (tylko śladowo przenika do mleka) więc może wreszcie przestanie mnie boleć.
Oliwka- dziękuję za współczucie, tylko Ty jedna mnie pożałowałaś...:tak:;-):-)

Od wtorku nie wiem jak żyję, jestem tak zagoniona, że wieczorami padam....
Dziś jeszcze zakupy i wizyta z Darią u ortodonty (ciekawe czego sie dowiem :baffled:i ile mnie to bedzie kosztowało:szok:;-))

Na spotkaniu postaram się być:tak:, możliwe, że się troszkę spóźnię.

Hej!

Witajcie !!!

Ja się jakoś dzisiaj słabo czuję :sick:, nic mi się nie chce :baffled:
nawet zadbać dziś o siebie mi się nie chce :zawstydzona/y: nie wiem co mi jest. Brzuchol rośnie jak na drożdżach. Wczoraj po stosunku mnie straszliwie brzuchol bolał, może się martwie w podświadomości. Lekarz ostatnio gadał że jak będzie bolało to zakaz. Chiba to przeczuł.

A ide się zdrzemnąć chwile a potem postaram zrobić z sobą porządek i wyjść na spacer, może mi przejdzie po drzemce :confused:

hej kobitki :tak:
Ja też mam dzień fatalny brzuch mnie boli i w nocy też do tego krzyż .Dzis byłam u gina dała mi tabletki rozkurczowe i magnez bo to napewno od kurczów nóg i zobaczymy. Nic mi sie nie chce na dodatek chyba dzidzia sie tak ułożyła i uciska na żołądek :szok::szok::szok:
mokkate jak u ortodonty przeraził cię cennik :szok:

hej maminki !!!

ja na chwilkę bo Liwia baję ogląda i przyszłam ją nakarmić i teraz juz czekam na mężowego i jedziemy na zakupy :-) A potem chyba jeszcze polecę do zakładu nadganiać, nie wspomnę juz o prasowaniu które leży i kwiczy :baffled:

Mokatka ja też Cię żałuję !!! ja mam kłopoty z zatkoami ale policzkowymi czy jak to sie tam nazywa i jak trochę chłodniej albo jak wieje to mi łeb chce rozawlić !!!

Oliwka odpoczywaj odpoczywaj !!!
a od kiedy planujesz małą posłać do przedszkola ???

Monisia na pewno po spacerku lepiej sie poczujesz i krótka drzemka nie zaszkodzi !! moze jakiś fajny film albo książka poprawi nastrój !!

Czarnulka pewnie robi sie na bóstwo i nie ma czasu tu zajrzeć :tak:

Trysia Ty juz tu poprawy nie obiecuj setny raz tylko weź sie za pisanie i pochwal sie swoim maluchem !!

Luczynka hop hop !!!

całusy !!!

No i juz po wizycie u ortodonty.
Musze przyznać, że jestem zszokowana tym co usłyszałam:szok:.
Po pierwsze, mamy pousuwać wszystkie mleczaki :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Chodze regularnie z Darią do dentysty i nic na ten temat nie mówiła. Tylko, że się ruszają, a o usuwaniu ani słowa.:no: Więc teraz jestem w kropce.
Po drugie- podejrzewa, ze Darunia nie ma zawiązków lewej górnej dwójki, bo jeszcze ma tam mleczaka w dobrej kondycji :szok::szok::szok: Mamy prześwietlić zęby (obie będziemy świecić :-D) i potem się zdecyduje co dalej...:-(
Jest też jedna dobra wiadomość- aparat stały nie będzie konieczny. Wystarczy ruchomy, bo Daria ma tyłozgryz.
Chyba skonsultuję to z jeszcze jednym ortodontą, ale musze ochłonąć po tych "sensacyjnych wieściach":-:)-:)-:)-:)-:)-(

Justa- no to już mam dwie dobre koleżanki, które powspółczują cierpiącemu:-p:-D;-):-p
Jak to się mówiło?:confused::confused::confused: Przyjaciół poznaje się w biedzie?;-):-p;-):-D

Oliwka- odpoczywaj, odpoczywaj, póki możesz, bo potem .....wiesz co dalej. :-)
Ten scenariusz już przerabiałaś...:-)

Trysia- wklejaj zdjęcia i pisz co u Was, bo znowu pomylę płeć Twojego szkraba...:-D;-):-D;-)
Ale telepatia jednak istnieje, bo prawie wczoraj o Tobie myślałam...serio...:tak::tak::tak:

justynka ja nie wybieram jej do przeczkola napewno nie predzej jak wróce do pracy to za dwa lata:tak:;-)a jak jestem w domku to niech siedzi z mamusią:-D
mokkate ja tez jestem w szoku lepiej to skonsultuj z innym ortodontą:szok: Tak przerabiałam ,i zacznie sie wstawanie w nocy a tak ostatnio myślałam jak to niby 2 lata temu było a mnie sie zdaje że kupe czasu :szok::confused: oby to było kochane dziecko do jedzenia tak jak Oliwia;-)

reklama
Hej!!!!

Ja wpadłam na chwilę.

Trysia - też ostatnio o Tobie pomyślałam....Pisz, pisz i wklejaj tu hurtem zdjęcia twojego maluszka :laugh2::-):-D

Mokatte - ja też Ciebie żałowałam i współczuję ci...mam nadzieję, ze już lepiej a jutro na spotkanku się zajwisz. A co do Darii to faktycznie może skonsultuj się jeszcze z jednym lekarzem:confused::confused:

Justyna - a na jakie zakupki jechałaś:confused::confused::confused:Ja tez miałam kupę prasowania i niedawno skonczyłam a Kamilek mi krzyczał w łóżeczku:baffled::eek::baffled:

Karolinna - obiecałaś sie poprawić na bb....pamiętasz:confused::confused::confused:

Ostatnio jestem bardzo zmęczona. Kamilek już raczkuje po całym mieszkaniu a to tak szybko ze :szok::szok::szok: i wstaje mi wszędzie przy meblach przy krzesłach, wózku itd normalnie muszę mieć oczy dookoła głowy.

Do góry