Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.
:-). Trzymam kciuki, żeby wszytsko poszło po Twojej myśli.
ale bierze przykład chyba z innych dziewczyn 
bo trochę nie wyrabiam się, dziś do 20 siedziałam aż mi oczy sie zresetowały i poszła do domu po dordze dostałam cynk że w plusie fajne parasole ogrodowe są za 15zł więc takowy zakupiłam i zadowolona wróciłam do domu, coprawda dziwnie na mnie patrzyli na drodze jakbym to miała jako parasol od deszczu 
Nie denerwuj sie !! mój też gazetki nie przeczytał ani jednej i jak byłam w ciązy to mnie to tak wku... ze sie nie intersuję ale jak Liwucha juz była to dumny w sklepie nakupował ręczniczki. śpiszki itp sam od siebie :-) I jeszcze jedno : faceci to rodzaj podgatunku i trzeba im wybaczyć !!
:-( chyba oszaleje z tęsknoty 

i tak daje czadu z marudzenie i płaczek że ja tylko apap i działam dalej bo głowa mi pęka
bo wczesniej mogła miec pełniutką i nic,a wczoraj pokazała by jej zmienić
Od poniedziałku zaczynamy nauke na całego
:-)
dostałam @ wcześniej niż powinnam przez 4 dni a po dwóch dniach przerwy dostałam raz jeszcze @ tez 4 dni
i tak przez dwa miesiące mi sie zdarzyło,ale to chyba dlatego że dwa razy mi sie pomyliło i zapomniało
Przesdtałam je brać na miesiąc i idę w środe do doktórki i powie mi co mam robić dalej 
. Teraz sobie smacznie śpi ,moja Księżniczka.
.
.
.
.
;-) gratuluje klejnego ząbka Lence ,gdzie się nie znajde to wszystkim dzieciaczkom jakoś ząbki wychodzą
biedna buziole dla niej .