reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
ALe zasmolilam watek :-p:cool2: Chyba dzisiaj nalezy mi sie cale podium:-D

Oliwka dziekuje bardzo za komplemenciki pod zdresem mojego Skarba.

Oliwka ale jestem gapa! dopiero teraz zobaczylam ze umiescilas link z posciela:-pposciel sliczniutka :tak::-) ja mam dla Oliwki wzorek z pszczolkami:happy: zazdroszcze CI tych zakupow ciazowych:zawstydzona/y:

Shinue gratki z okazji pierwszej nocki! :-)

Monysiu dziekuje :-)

halo tylko my we trójkę tu jesteśm;-)y
shiune fajnie dziś w nowinach przeczytałam że odświeżają balaton a w przyszłym roku całkowite oczyszczenie .Zmiana prezydenta i juz efekty:tak: Widać nawet paru odważnych na fotkach:-D Jak ten czas leci niedawno marzenka się urodziła a już taka duża:szok:

HEj babolki :-)

A co tu taka cisza :confused::eek: Jestem w wielkim szoku:szok: Moje dziewczynki sĄ zdrowe ;-) Ale za to są MEGA marudy bo ząbalki wychodzą :baffled: Ja w sobote ostro pobalowałam na panieńskim u koleżanki :-p:cool2: Mięśnie nóg do tej pory mnie bolą :cool2: Wytańczyłam się za wszyyystkie czasy :tak: Balowałam do 4 rano :-D Była z nami nawet dziewczyna w 9 m-cu ciąży :eek: ale dała suuuper rade :-D

Nie dosc ze Justyna nie daje zadnych upomnien i kopniakow za olewanie BB to do tego sama zniknela :dry:

A cisza jest tu dzisiaj nie do zniesienia. Chyba ten watek zmieni nazwe na "Oliwka&Luczynka-historia pewnej znajomości" :baffled::-D:-D:-D

Czarnulka to super ze sie tak wybawilas na tym panienskim:tak:ale zeby w 9 miesiacu ciazy miec jeszcze sily na imprezy:confused::szok::-D ucaluj dziewczynki w te bolawe dziaselka od ciotki Lucyny;-)

reklama
czarnulka a byli
1342vnl2.gif
na panieńskim ,mi to by się nie chciało iść ona to ma siły:-D:-D:confused: buziaczki dla laleczek ;-)
luszczynka zgadza się niedługo zostanie nas garstka na forum :szok:

Do góry