reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
kaska wiadomo co jest Piotrusiowi:-( co lekarz inna teoria:szok::szok::szok:
czarnulka nie denerwuj sie;-)

Dziś mi przyszła pościel do łóżeczka ale sie cieszę:happy::-D
A gdzie Karola:szok::confused:

Witam....i echo mi odpowie;-)

Jestem wściekła....padam już na twarz (Młoda miała od 4 do 5, a potem ok. 6 już dzień) a nie mogę iść się umyć i spać, bo coś mi robią z rurami w bloku - od 12 w południne!!!!!!!!!!!!!!!!!! :szok::szok::szok:czyżby sobie produkowali te głupie rury:confused::confused::confused:
nie wiem kogo już mam ohotę pomordować................:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

oj, tak dawno już nic nie pisałam (chroniczny brak czasu połączony z pogodą odpiwednią do długich wędrówek), że nie wiem co pisać:dry::dry::dry:
a z drugiej strony......justyna staciła posłuch:confused::baffled:;-)

kasiu i jak tam Piotruś?

mokkate, nadążasz jeszcze za biegającą Martynką:confused:

ewcik, ale Filip to duży chłopiec....:-)

oliwka, kiedyś jej włoski wyjdą...a może Oliwka to blondyna:confused: ba jak patrzę na moją to łysolek, a z bliska okazuje się, że tych włosów jednak sporo już posiada, ale ona siwa jest:happy:

monysia Ty to masz przekopy z mężem....

luczynka, gratul;acje zdanego egzaminu :-)

basia, auto rzecz nabyta....głowa do góry :-D

Młoda wczoraj po raz pierszy nie chciała spać w południe....ale o 18:30 już spała....szkoda, że do 4:-)
Niekiedy jestem zszokowana zdolnościami mojego dziecka.....dziś ciocia jej mówi, że nie będzie z nią oglądać zdjęć (ostatnio szał mojego dziecka, minimum 3 razy dziennie mój narcyz musi się oglądać:-p), bo nie ma okularów....to wzięła, poszła do kuchni i jej przyniosła....:cool2:
Dobra, zniakam, bo oczęta mi się same zamykają.
kolorowych snów:-)

Nie ma to jak być blondynką....
Cały czas (od godziny conajmniej) sprawdzałam czy leci woda w kuchni....a tu niespodzianka....w ładzience jest:-)

Witam!

Wczoraj WAs troche podczytalama ale nei mialam juz sil aby odpisac. Bylam caly dzien u mojej mamy z Oliwia przyjechalam padnieta. Ten upal mnie wykancza :baffled:Jechalam ode mnei do mamy 1h15min a zazwyczaj pokonuje ta trase w 30 minut. Byly takie korki w Rybniku ze :szok:wszystko przez te remonty na drogach :no::wściekła/y:
ALe na poprawe nastroju mama zafundowala mi znow tipsy :-) tylko nabuczala sie ze sa nieladne bo wybralam sobei zbyt krzykliwy kolor :eek::-D

A dzisiaj nie spie juz od 4:30 bo moje dziecko postanowilo wstac razemz kurami :baffled::-(G. pojechal do pracy, Oliwia zasnela jakis czas temu spowrotem a ja nei umiem zasnac choc padam na pysk :-(wiec buszuje po BB:-)

Kaska mnie to tez wyglada na 3dniowke ktora tylko z zalozenia ma trwac 3 dni ale czesto trwa dluzej:tak:mam nadzieje ze dzisiaj juz z Titkiem lepiej
:-)

Monysia podziwiam CIe bo ja bym mojemu powiedziala ze slub bral ze mna a nie z praca. A jesli praca jest wazniejsza to niech sobie idzie do niej a mnie da swiety spokoj. Nie umialabym tak zyc :no:ALe fakt faktem ze ja to jestem niezly nerwus:-p

Oliwka ja tez sie tak cieszylam z kazdej zakupionej rzeczy dla Oliwki gdy jeszcze bylam w ciazy. WIem co to za radosc :-)a pochwal sie posciela, jaki wzorek?

PO TAKIM POSCIE NALEZY MI SIE JAK NIC:

ZŁOTO !!!

:-D:-D:-D

wow!!! pierwsza przespana w całości noc. Już zapomniałam jak to jest.

Kasia jak tam twój Piotruś? Jest poprawa?

W niedzielę byliśmy z mężem i Marzeną nad Balatonem (tak się ten kaczok nazywa:-D)Nabrałam koców a okazało się że jest upał niedozniesienia.Oto kilka fotek . Fajna okolica , szkoda tylko że wejście do wody grozi ciężką chorobą (ale chyba tylko ja się tym przejmuję;-))
Ja znowu mam kupe rzeczy do załatwiania w tym tygodniu:wściekła/y::zawstydzona/y:. Jak pomyśle że mam znowu latać po tych wszystkich urzędach to mi się niedobrze robi:baffled:.

reklama
1,2-z mamusia na hustawce:-)
3-oto moje zabeczki! udalo sie uchwycic na zdjeciu!
4,5-raj zabawkowy. A to tylko 1/10 mojego krolestwa;-)

Do góry