reklama
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Justyś my tez za tobą sie stęskniłyśmy :-)
Mokatka to juz za 4 dni wyjeżdżacie :-) Wybawcie się za mnie porządnie ;-)
Mokatka to juz za 4 dni wyjeżdżacie :-) Wybawcie się za mnie porządnie ;-)
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
dzien dobry cioteczki, ja niewyspana, bo babel wczoraj zasnal o 20 i nie spi juz od 4.30 :-( masakra, rany kiedy ja sie wyspie???? jaka u was pogoda, bo w Zabrzu pochmurno, jak dla mnie to taka pogoda moze byc byleby nie padalo ;-)
cioteczki czy moge Was prosic o zaglosowanie na Michalka? :-)
cioteczki czy moge Was prosic o zaglosowanie na Michalka? :-)
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Karlam kliknięte ;-)
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
dzikujemy 
Karlam- kliknięte. Zdjęcie super!!!!
Dzisiejsza noc to masakra:-(.
Po pierwsze odwiedziła nas sąsiadka i zasiedziała się do 00.30. Potem nie umiałam zasnąć. A kiedy w końcu sen nadszedł, Matynka sie obudziła z płaczem (koło 4) Malutka ukołysana zasnęła, a ja następną godzinę wierciłam się w łóżku.
MASAKRA!!!!! Nie pamiętam już takiej nocy. Jest dziś totalnie rozbita..... :-(
A wieczorem mamy spotkanie z kandydatką na nianię... Trzymacie kciuki...
Dzisiejsza noc to masakra:-(.
Po pierwsze odwiedziła nas sąsiadka i zasiedziała się do 00.30. Potem nie umiałam zasnąć. A kiedy w końcu sen nadszedł, Matynka sie obudziła z płaczem (koło 4) Malutka ukołysana zasnęła, a ja następną godzinę wierciłam się w łóżku.

A wieczorem mamy spotkanie z kandydatką na nianię... Trzymacie kciuki...

.Hej.
.mokkate wow niedługo wyjeżdżacie,nie zapomnij wziąć baterii do aparatu a raczej ich naładować;-).
.czarnulka biedna twoja nóżka,a jak jest bąbel to chyba powinnaś się udać do lekarza,bo to już poparzenie któregoś tam stopnia.A te dziewczyny z innego forum zaprosiłaś na urodzinki Wiki
,jeśli tak to sporo tam będzie mamusiek z dzieciakami;-).Fajna Emilka
.
.karlam też kliknęłam ale nie pojawił mi się komunikat ze zagłosowałam więc nie wiem czy to jest zaliczone
.
.sandros możecie się już wybierać na przejażdżki rowerowe w trójkę,super
.Sonia dalej uczęszcza do yamahy
.
.justynka my też tęsknimy ,ale mam nadzieję ze od czerwca będziesz tu regularnie pisać
.
.ewcik dobrze że się babcie zrzucą;-).
.Miłego dnia!.
.
JUTRO O 20.00 CZAT. (będzie któraś
).
.mokkate wow niedługo wyjeżdżacie,nie zapomnij wziąć baterii do aparatu a raczej ich naładować;-).
.czarnulka biedna twoja nóżka,a jak jest bąbel to chyba powinnaś się udać do lekarza,bo to już poparzenie któregoś tam stopnia.A te dziewczyny z innego forum zaprosiłaś na urodzinki Wiki

.karlam też kliknęłam ale nie pojawił mi się komunikat ze zagłosowałam więc nie wiem czy to jest zaliczone

.sandros możecie się już wybierać na przejażdżki rowerowe w trójkę,super

.justynka my też tęsknimy ,ale mam nadzieję ze od czerwca będziesz tu regularnie pisać

.ewcik dobrze że się babcie zrzucą;-).
.Miłego dnia!.
.

baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Cześć dziewczyny!!!!
Karlam - ja też oddałam głos ;-)Tak to prawda Kamilek duży w sobote skonczy 8 mcy. Ciesz się jeszcze tym, ze mały nie raczkuje i nie wstaje zobaczysz jak to potem jest...
już nie będzie czasu na nic bo będziesz miała oczy dookoła głowy
justyna - współczuje, że masz tyle pracy
mokatte - a gdzie jedziecie

Do Chorwacji

Coś mi umkło:-
-
-(I na ile

ewcik -fajnie, że babcie się zrzucą
Kamilek chyba też coś dostanie od babć :-)
Napewno kaskę ja też wole sama kupić małemu to co mi się podoba ;-)
Dziś niedawno o mało nie dostałam zawału normalnie mały wszędzie włazi i wystarczy chwila nie uwagi... otóż stanął przy kaloryferze i chyba się puscił wiec sie uderzył i zaczął płakać patrze a na raczce ma krew od razu mi sie zrobiło słabo ale patrze raczka nie przecieta wiec patrze skąd ta krew a ona z buzi więc myślałam, że zemdleje Wzięłam wacik z zimną wodą i wsadziłam mu między usta i mu ulżyło po chwili patrze nie ma już krwi ale do buzi nie pozwoli zaglądnąć. Ale jakoś udało mi sie podpatrzeć ząbki ma w całości na podniebieniu nie ma rany wiec poprostu chyba z dziąsełka mu troszke poleciało. Jak myślicie

Karlam - ja też oddałam głos ;-)Tak to prawda Kamilek duży w sobote skonczy 8 mcy. Ciesz się jeszcze tym, ze mały nie raczkuje i nie wstaje zobaczysz jak to potem jest...

justyna - współczuje, że masz tyle pracy
mokatte - a gdzie jedziecie

ewcik -fajnie, że babcie się zrzucą

Dziś niedawno o mało nie dostałam zawału normalnie mały wszędzie włazi i wystarczy chwila nie uwagi... otóż stanął przy kaloryferze i chyba się puscił wiec sie uderzył i zaczął płakać patrze a na raczce ma krew od razu mi sie zrobiło słabo ale patrze raczka nie przecieta wiec patrze skąd ta krew a ona z buzi więc myślałam, że zemdleje Wzięłam wacik z zimną wodą i wsadziłam mu między usta i mu ulżyło po chwili patrze nie ma już krwi ale do buzi nie pozwoli zaglądnąć. Ale jakoś udało mi sie podpatrzeć ząbki ma w całości na podniebieniu nie ma rany wiec poprostu chyba z dziąsełka mu troszke poleciało. Jak myślicie

makitoza
Fanka BB :)
Witam u nas nocka też kiepska.
Poszlismy spać późno i tym razem piesek dał się we znaki o 2 i 4 nad ranem spacerek odbył.Wymioty i biegunka ale juz jest ok.
I puść tu psa to zje co popadnie.
Kajtusia oglądamy i czekamy aż się ochłodzi.
Kaszel alergiczny mnie dopadł.
Jutro idę do przedszkola na Dzień Matki
Poszlismy spać późno i tym razem piesek dał się we znaki o 2 i 4 nad ranem spacerek odbył.Wymioty i biegunka ale juz jest ok.
I puść tu psa to zje co popadnie.
Kajtusia oglądamy i czekamy aż się ochłodzi.
Kaszel alergiczny mnie dopadł.
Jutro idę do przedszkola na Dzień Matki
reklama
MamaTygrysa
Początkująca w BB
Dziewczyny potrzebuje opiekunki z Dąbrowy Górniczej do dziecka 6 miesięcy. sprawa jest bardzo pilna. Nie mogę zrezygnować z pracy a obecna opiekunka zostawiła mnie z dnia na dzień.
Proszę jak coś wiecie to dajcie znać.
Proszę jak coś wiecie to dajcie znać.
Podziel się: