reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Witam!!!:-)

SREBERKO!!!!:-D

Wpadłam tylko na chwilkę pożegnać sie przed wyjazdem, bo jutro to już na pewno czasu mieć nie będę....:no: Mam nadzieję, że wypad się uda.
Zdam relacje po powrocie...:tak:

Życzę pogody, spokoju, uśmiechu i teściowych takich jak ta od Karolinny :)-p), do których się chętnie na obiad człowiek wybiera...:tak::-)

Coś mi się wydaje, że nie będę miała kłopotu z nadrobieniem zaległości jak w dalszym ciągu tak będziemy pisać...:-p (o ile wątek nieużywany nie zostanie usunięty ;-):-))

Pa, pa....

Mokatka udanego wyjazdu wypocznijcie !!!!! czekamy na zdjęcia !!!

Karlam ja juz pogłosowałam kilka razy !!! Mam nadzieję ze jak sie konkurs zakończy to dalej sie tu będziesz pojawiać !!!!

a bb sie ślimaczy i to pewnie przez to tak tu pustawo !!!!!

justyna nie martw si epojawialam sie tez przed konkursem i wlansie widze ze niektorzy ludzie juz nie pisza i ze jest kilka nowych osob ;-) milusio :-)

.Hej wieczorem.

.mokkate
.
Życzę pogody, spokoju, uśmiechu i teściowych takich jak ta od Karolinny :)-p), do których się chętnie na obiad człowiek wybiera...:tak::-)
.ja też życzę takiej teściowej wszystkim:-D.Napisz jak tam po wizycie kandydatki na opiekunkę:confused::confused::confused:.

.justysia no to super że będziesz na urodzinkach Wiki:laugh2:.A to co wysłałaś na gg suuuuper:-p szczególnie to z tym facetem:-p.

.czarnulka
jak tam noga:confused: już w porządku:confused:.

.Dobrej nocy babolki:happy:.

Witam my jak zawsze zagonieni.
Dzisiaj byłam u dentysty ostatnia wizyta -za pół roku przegląd :-):-):-)

Wczoraj byłam w przedszkolu na Dniu Matki i fajnie było dzielne to moje dziecko nie płakało i zostało jeszcze na zajęciach.
Od września będzie w grupie 5-6 latków z czego bardzo się cieszę.
Jutro Dzień Dziecka i książka o dinozaurach zakupiona.

bb5aca2ea422635fmed.jpg

Dobry Wieczór:-):-):-)
No nareszcie chwila relaksu, taki dzisiaj przybity ten dzień był. Do południa ciagle na telefonie, brat moj wyjechał wczoraj ranmo do Niemiec po auto i zero kontaktu z nim . Telefon nieosiagalny, żona jego wydzwania do nas, mama moja juz nerwowa, bo wiadomo takie czasy ze człoweikowi głupie mysli zaraz po głowei chodzą . Ale dopiero godzine temu zadzwonił ze już na granicy jest i autko też.....no troche inne niż chciał ale jest. Dobrze ze wszytsko ok.
Justyna to Diablica to jakby Twoja sasiadka??????
Karolina ta Twoja niunia starsznie sie zmienia, całkiem inaczej ja pamietam a zdjecie w podpisie tez inne.
Prosze tylko nie temat teściowej...po co sobie psuć humorek:cool2::cool2::cool2:

Jutro Dzien Dziecka moj mały jak sie go zapytamy kto ma jutro świeto pokazuje paluchem na siebie..a co chcesz dostac ...odpowiada brummmmm......ostatnio spodobały mu sie kopary....a samochodow w domu juz 3 kartony.
Na razie wszytskie zabawki may w sypailni dobrze ze jest duża ale marzy mi sie pokoik. Juz mam upatrzone takie sliczne małe mebelki w Ikei ale pozostało nam czekać na mieszkanko.. Mama moja na dole ma wiecej pokoi ale to i tak byłoby bez sensu biegac na dol i do gory..mozna byłoby spokojnie zabudowac nasz taras i pokoik by był ale po co ładowac kase jak w planach mamy sie zamiar wyprowadzić.

Karlam zagłosowane

Jeszcze sprawdze moje allegro i mykam do wyrka...DOBRANOC

Mokkate ....udanego wypczynku i dużo przygód.......czekamy po powrocie na foteczki

hej hej !!!

Karolka tez się ciesze na te urodzinki !! Oj fajne to na gg :tak: szczególnie w przerwie na kawkę :-D
Prawdopodobnie zgarnę Izke z Karolcią po drodze do Czarnuli !!

Ewcik no tak jakby Diablica to moja sąsiada :-D Często sie widujemy ale jak ja teraz w zakładzie non stop to rzadko !!!

Martaglo to pewnie dzień pełny wzruszeń w tym przedszkolu !!!
A ja taki alien jestem ze jak była sie pytać o przedszkole dla Liwuśnika i zobaczyłam to przedszkole od środka i doszło do mnie ze moja malucha za chwilę tam będzie chodzić tom sie prawei rozbeczała :baffled::-D

dobrej nocki

Ale jestem zła :-( pisała kuźwa dzisiaj posta o urodzinkach i mi go wcieło :-( ach..... szkoda moich nerwów,napisze raz jeszcze ;-)

Urodzinki u Wikusi ;-) odbędą się dnia 10.06.07r. w Niedziele W Sosnowcu - Kazimierz Górniczy

przy ul.Wagowej 38 pod blokiem o godz. 15.00 :-) dalej mój m poprowadzi niedaleko na działeczke hehe ;-)

Jeżeli nie będzie pogody,będziemy w mieszkanku u moich teściów ;-)

moj nr tel - 602-253-467

Proszę raz jeszcze o potwierdzenie przybycia ile osób będzie ;-)

reklama
witam kochane :-):-)

Nie jestem w stanie zapamiętać co komu tutaj napisac bo miałam przerwe w pisaniu postów, chociaz starałam sie podczytywac Was:tak:.

Ewcik - my niestety nie możemy byc na urodzinkach Wikusi( ale żałuje strasznie:-() bo mamay uroczystość rodzinna od rana. A muszę Ci powiedzieć że poznałam kogoś z twojej dalszej rodziny i na dodatek z twojej ulicy :laugh2:H2O zgadnij kto:confused::confused:

justyna - no no no ale czat na gg:-D:laugh2::-D:laugh2:a ty to małymi kroczkami do urlopiku sie szykuj, a teraz to sie zdziwisz KUBA JEST JUZ ZAPISANY DO PRZEDSZKOLA NA NASTEPNY ROK OD WRZESNIA:tak::-) (najlepsze przedszkole ponoc w Żorach -sprawdzone źródło) mi sie tez łezka kręci juz teraz jak pomysle że od wtroku do pracy i skończa sie poranne wygłupy w łóżku z Kubusiem:-(ale pocieszam sie że zostaja poranki sobotnie i niedzielne ale sam fakt:cool2:

mokkate - przeczytaj gg wiec nie bede powtarzac!!!!:laugh2::-D:laugh2:

karolinka - a co tam u Ciebie kochana słychać:confused::confused::confused: Ty masz taka dobra teściową??? hmmmmmm ale ja tez nie moge narzekać;-)

i co dalej :-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y:nie wiem

Prezent dla Kubusia stoi gotowy na jutrzejszy dzionek, ja padam juz ze zmęczenia a od wtorku pobudka o 5 rano i kierunek praca 8 godzin!!!!!! ufffffffffff
Jutro świętujemy na działce u moich rodziców Dzień Dziecka i zakup naszej działki budowlanej:-):happy: (pomału marzenia do spełnienia:happy: o domeczku- tylko czemu tyle załatwiania:baffled::confused::szok: - ale nie ma co narzekac ponoć kto sie żeni i buduje tego sie nie żałuje:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2:)

oki mykam w spanko, jutro tu napewno z rana zajrze bo naszym skarbom trzeba zyczonka złożyć bo o tej godzinie to nie wiem czy sie liczy;-);-);-):-D:-D

Do góry