• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Ewcik - to mnie pocieszyłaś z rozmiarówką h&m. zresztąPiotr niedawno skończył chodzić w body na 6-9miesięcy. jeszcze ejst dobry dres na 9-12. więc myślę, że w tyc 12-18 spokojnie do końca roku pochodzi. spodenki mu kupuję na 80cm, a i tak są długie, bo on ma tułów długi, a girki krótkawe.

ja o pakowaniu nawet nie myślę jeszcze. choicaż peirwsza próba będzie za 2 tygodnie, bo robimy nalot rodzince na 3 dni. będzie wypróbowany przy okazji "zajmowacz samochodowy" dla Piotrka.

spadam do wyrka, bo rano do pracy, a jeszcze mam w planach kąpielkę.

reklama
Kaska ja tez jutro do pracy...brrrrrrrrrrrrr nie lubie poniedziałków

Aha dziewczyny w CCC sa bardzo duże obnizki wiec na pewno cos znajdziecie..sandałaki dzieciece tez :-)

Ewcik.... ja jak zaczynam oglądać to najpierw ceny oglądam .... i na przykład udało mi się kupić kurteczkę z plecaczkiem za 40 zł... ale i tak rzadko tam zaglądam.... :-)

Ewcik... a tak jeśli chodzi o CCC ... byłam w CCC (Auchan) w Raciborzu... chciałam kupić sandałki... jak znanalazłam parę takich egzemplarzy co mi się podobały to były od rozmiaru 38 a ja noszę 36-37.... hihihihih i tak siłami natury wyszłam z sklepu bez sandałków ale Olowi kupiłam tam rzeczywiście faje i już długo w nich chodzi:-)

teletubieszh2.jpg
to ulubiony Filipusia Twinky....dobrze ze spi bo jakbym mu pokazała to by się wkurzył:-):-):-):-)

Kaska mi tez sie podoba dostałam ja od bratowej ona zajmuje sie szyciem takich firanek , poszuka jej nicku na allegro, ona tam lepsze wystawia. Ta moja to z takich resztek była szyta...ale wyglada ok

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry