• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam!! :-)
No to ja mobilizuję pozostałe mamy do pisania....i posyłam piękny uśmiech :happy2::happy2::happy2:

Maraglo- ooooo...do fryzjera...to czekam na fotki

Justa- a myślałam, że jak sie komunie skończą to będziesz miała więcej luzu...:confused2::-)

Ewcik- zdjęcia super! Filip bosko wygląda! :tak:
To juz decyzja podjęta o nieprzeprowadzaniu się do J-bia?

Diablica- oczami wyobraźni widze wspaniałe zdjęcia w plenerze i Ciebie z Olem...:tak::-):happy2::cool:

A mnie czeka jednak piątek w aucie. Najpier musze zaliczyć Cieszyn i zdobyć akt urodzenia (bo jednak to oni zawalili:-(), a potem USC w J-biu....wrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I chyba nie załatwię tego od ręki, bo to decyzja prawna i mają na nią miesiąc.....:wściekła/y:
Byle do wiosny...;-):-D;-)

P.S. Mam małe pytanko- chacików już nie ma?:-(:szok::no: Dlaczego????

reklama
.Hejka.

.Jestem i już piszę:tak:.

.Lenka robi się coraz bardziej cwana:eek:,np.dziś zaskoczyła mnie tym,że jak dostała kruche ciastko z dżemem to paluszkiem sobie wybrała dżemik a same ciacho mi zostawiła
:eek::happy2:.

.Zaczynam też pomalutku uczyć Lenkę robić siusiu na nocniczku,choć pampersy są bardzo wygodne;-),no ale muszę się wziąć za to.Na razie pozwalam jej od czasu do czasu biegać w samych majteczkach i jak zrobi siusiu to mówię ze to jest siusiu i trzeba na nocniczek:tak:,jak na razie na tym się kończy. Może macie jakieś sugestie:confused:.Chętnie przyjmę każdą radę:tak:.

.baska
Gdzie Karolinna:confused::confused::confused::confused:Wychodż z kryjówki wczoraj byłaś dostępna na gg:-D:-):tak:
:szok: czuję się podglądana :rofl:;-).Jakie macie plany na wakacje,jedziecie gdzieś:confused: ,może nie doczytałam.A Kamilek nie przymierza się do chodzenia:confused::happy:.Nie wiesz co tam u izy ?

.mokkate twój uśmiech też mnie zmobilizował do napisania:-D.Nie zazdroszczę tego jeżdżenia po papiery:no:. A poza tym musimy się spotkać bo...:zawstydzona/y: muszę oddać ci książkę.. przepraszam że tyle ją trzymam:zawstydzona/y: pewnie już podejrzewasz że się zniszczyła lub coś w tym stylu ale jest cała;-).Wstyd mi:zawstydzona/y:.

.ewcik ale Filipek się zmienił:shocked2: albo tak tylko wyszedł na fotkach,tak czy siak przystojniaczek jest.

.diablica w takim razie ja też się zdaję na wyobraźnię... piękne fotki:laugh2:.A w pracy już spokój?ułożyło się?.

.justyna ja też myślałam że teraz będziesz miała więcej czasu na bb:confused2:.No ale widzimy że jest dobra w tym co robisz:cool2:.

.A co z sandros, mmm i trysią :confused:.

.Może byśmy tak zorganizowały jakieś spotkanko???

.Pozdrawiam,miłego poniedziałkowego wieczoru.

No witam drogie Panie :tak::tak::tak:

oj, Kasiu ten Twój uśmiech dotarł nawet do mnie:-p

Ewcik, ale z Filipka już duży chłopak....chociaż rozmiarem ciuszków to mnie zdołowałaś, bo Młoda ma akurat ciuszki na 86 z h&m i teraz rozbię zapas an 92....czyżbym miała gigantkę w domu:confused::confused::confused: chociaż z tyłka jej wszystko leci....

kubusiowa....ten Twój Kuba jest......no śliczniusi:happy2:

karolinko, widzę, że się obudziłaś...ciekawe na jak długo:cool::confused:
Jak przeczytam jak Lena jadła ciastko to mi przed oczami stanęła Patrycja, która z pokrojonej kanapki wybiera najpierw kiełbachę, potem ser a na końcu może ewentualnie zje chleb....:szok:

justyna, baśka, diablica ale fajnie się Was czytało:happy:. Proszę zagląać tu częściej:elvis:

mokkate, że też musiałaś się urodzić tak daleko....i teraz cierp, że się przeprowadziłaś:-p;-)

monysia, zdjęcia superowe

A ja mieszkam u siory....a miało być tak pięknie: słońce, leżaczek i zabawy z Patuchą na dworze....a pogoda mi figla spłatała:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dołączam się do prośby karoliny: jak nauczyć Młodą korzystania z nocnika:confused:
justyna (najbardziej na czasie) HELP !!!!!!!!!!!!!!!!

Miłego wieczorku i ranka (albo całego dnia)

Hej!!!!

Kamilek już śpi więc mogę cosik tu skrobnąć :-);-):tak::-D

Karolinna - nareszcie wyszłaś z tej kryjówki :-D:-):cool: Mały chodzi koło stołu sam i od stołu do kanapy dwa kroczki też przejdzie sam :-D:rofl2::happy2::cool2:Ma wakacje jedziemy nad morze do Ustki tam gdzie Kubusiowa tylko ze oni już beda wracać a my tam będziemy jechali :-(

anian - miło słyszeć ze fajnie czyta ci się moje pościki :-);-):tak::-DMojemu Kamilkowi kupuję teraz ciuszki takie już jesienne na 86 ale sa jeszcze duze ale podwinę mu i lepiej taie większe zwłaszcza ze ciuszki w H&M nie sa takie tanie :-D

Ewcik , Kaska - jestem w szoku że wy kupujecie jeszcze ciuszki na 86 tak jak ja Kamilkowi choć na niego to jeszcze duże ale podwinę rekawy i nogawki i jest ok :tak:Ja w H&M tez uwielbiam tą kolekcję ze snoopim ;-)

Mokatte - twój uśmiech też do mnie dotarł :-D

justyna - widzę że jesteś dobra w tym co robisz i powiem ci że chętnie widziałabym u ciebie sesję roczkową Kamilka:-);-):blink:

Coś jeszcze mialam napisać......a już wiem....mam pytanie.... czy wasze dzieci miały trzydniówkę a po niej wysypkę i jak ta wysypka długo była????? Bo Kamilek jest strasznie wysypany na brzuszku i pleckach i punktowo na nóżkach i rączkach

.anian widzę że nasze córki są wybredne a raczej że mają już swoje smaki i upodobania żywieniowe:biggrin2:.Charakterki mają:tak:.

.baska gratuluję kroczków Kamilka:cool: ale o ile dobrze pamiętam to nie chwaliłaś się pierwszymi kroczkami:confused: . Lenka miała tą wysypkę przez kilka dni ,po tej trzydniówce.No i Lenka też nosi ciuszki 86/92 . Myślę że Kamilek też tak będzie nosił bo po pewnym czasie dzieci trochę powolnieją ze wzrostem.

.No właśnie,tak jak pisała mokkate to co z czatem?bo niedługo nam ten chatroom zlikwidują;-). No ale wtedy będzie konferencja na gg założona przez naszą mokkatkę ;-):-D.

.Dobranoc.
dobranocmi347kaspiyk0.gif

Witam wieczorkiem, oj pogoda się nam popsuła a ja jutro do kumpeli jadę.
Mała się cieszy bo jedziemy busem a bardzo rzadko ma okazję nim jeździć.
Dalej szukamy autka do wreśnia - października z jednym jakos będzie ale później to bieda.
Najgorsze to że na rynku kilkuletnich aut z dwoma poduchami jest niewiele, tylko te sprowadzane z Niemiec. Także chyba sobie poczekamy aż coś przyjedzie z zagranicy.
Do fryzjera nie dotrałam myslę ze jutro się uda.

Pa Pa :-p:-p:happy::-p:-p:-p:-p:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry