• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Domiska- witam!!!! Mam nadzieje, że się tu zadomowisz. Córcia śliczna!:-)

Diablica- super, że udało Ci sie kleic fotki....:-)No i gratulacje nowej pracy... A w której szkole? Że tak zapytam:zawstydzona/y:

Karolinna- no jeszcze nie mogę uwierzyć, ze się odezwałaś....:szok::szok::szok::szok:
Dla pewności poczytam Twoje posty jeszcze raz....:rofl2:

Wklejam moich kibiców (zgodnie z umową):-)
Zobacz załącznik 44872 Zobacz załącznik 44873

A mnie na mecz nie zabrali....
Zobacz załącznik 44874

Dziś mnie czeka jeszcze zbieranie podpisów pod petycją m.in. o ogrodzenie placu zabaw.
Karola- może się podpiszesz?:tak::sorry2:

reklama
.Hejo.

.My po zakupach i Lencia śpi,niedługo wezmę się za obiad.

.Mokkate foteczki super,Darii bardzo ładnie w czerwonym kolorze:tak: a Martynka "smutna że na mecz nie jedzie" wyszła super:-D.Chętnie sie podpiszę pod petycją tylko czas będę miała w piątek,a kiedy chcecie tą petycję złożyć :confused: .

.ewcik dokładnie ,odpinanie i zapinanie tych pamperów jest męczące :dry:a te majtusie fajnie wyglądają tylko drogo wychodzą .No ale pewnie wygodne to jest. Fajnie ze Filipek już woła ,może Lenka za miesiąc też będzie już tak sygnalizować.To że 4 razy Filipi wołał na nocnik to uważam że to bardzo dużo:tak: i gratuluję już takich postępów w nocnikowaniu:tak:.

.sandros a jak Sonia z okularkami
:confused:,pewnie już nie chce ich ściągać:confused:;-).

.domiska witaj
ggmylovedx4.gif
a w jakim mieście na śląsku będziecie przebywać
:confused:.

.diablica gratki z okazji nowej pracy:tak:,na pewno będzie lepsza od poprzedniej.A będziesz uczyła tam gdzie kiedyś uczyłaś,tzn. w tej samej szkole:confused:.Fotencje super,ta gdzie Olo biegnie z ta reklamówką to taki duży chłopiec z niego:tak:,super,ty też szczuplutka:tak:.

.oliwka najgorsze te oczekiwanie;-),ale pamiętaj ze myślami jesteśmy z tobą:tak: jak się zaczną bóle to chociaż nam napisz :happy2: będziemy cię wspierać telepatycznie:happy2:.Dużo przytyłaś w tej ciąży
:confused:.

.Miłego wtorku.

745721f48d297f5bc2d9cc3bdd221679.jpg

Takie małe coś mi się wkleiło bo fotosik coś nie działa.

Obiadek po fryzjerze.

18 lipca w środę mam egzamin :szok::szok::szok:

Witam nową mamusię Domiska mała jest śliczna taka czarnulka.

No to jutro jadę przyklepać wyjazd do Ciechocinka w sierpniu.

Witajcie kochaniutkie :-D Wróciłam nareszcie dod domku i do was! :-) Taaaak baaaardzo tęskniłam :-D Teraz idę powidać miaszkanko :-p mam troszke prania do zrobienia po wakacjach :crazy: Foteczki też wkleje ;-) mam prawie 400 fotek :-DDozobaczenia puźniej :-D

dziekuje dziewcyzny za tak cieple powitanie :D

a dokladnie jestem ze Swietochlowic ? :-) jest ktos moze z tamtych okolic ?:D

hihi mala czarnulka jest bo jej tatus jest ciemnoskory ;)

no a u was mam nadizeje ze powoli sie wdroze ;)

reklama
Witam wieczorkiem

Mam już dość tej pogody...................:wściekła/y::angry::wściekła/y::angry::wściekła/y::angry:

Chcę ciepełko. Wystarczy mi na tyle, żeby było ciepło.......:eek::sorry2:

Po dniu z Młodą i psem nie wyrabiam.....Patrycja opanowała wołanie psa (wyje GŁOŚNO) na niego a ten do niej lezie:sorry2:, co Nico (tak się wabi) przeskrobie tzn. coś je lub bierze jej zabawkę, którą mu podtyka pod pysk....WRZASK i PISK:no::happy2::nerd:
Marzę, żeby ich oboje wywalić na dwór i niehc tam szaleją:baffled::rofl2:

diablica, witam koleżankę po fachu:-)A w jakiej typie szkoły będziesz się męczyć;-):confused:

karolinko, ta wybredność mnie dobije. Dziś zjadała tylko górę z kanapki, ale na szczęście po 15 minutach wróciła, żeby zjeść dół:-)

martaglo cóż za fryzura:elvis:

czarnulka, jak tylko znajdziesz czas to wklejaj:happy2:

makkate, kibice the best:nerd: ale mina Martynki.....jak mógł jej tata to zrobić:confused: nie dało się jej przemycić na meczyk:-p

Domiska witam w naszym gronie. A Twoja malutka to śliczna dziewczynka:-)

oliwka ty już prawie u celu........i będziesz mieć taką małą kruszynkę....:sorry2:

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm czy coś jeszcze miałam napisac??
chyba nie, czas do roboty.......(nie cierpię być kurą domową

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry