• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.Witanko wieczorem.

.Ja jestem zmęczona,popołudniu wybrałyśmy się z Lenką i moją koleżanką i jej córeczką do Silesii. Lenka pojeździła na samochodziku i pojeździła na koniku(takie automaty za 2 zeta) i zachwycała się fontannami:-) a zachwycała się bardzo głośno :-D.

.anian wg prognozy od soboty ma być coraz cieplej a w poniedziałek aż +31 stopni, tylko nam tu potem nie narzekaj ze ci za ciepło:-p.Fajne mają zabawy Patrysia i piesek ;-).

.czarnulka witaj znów:-D pisz i wklejaj fotki,tylko może nie 400 ale z jakieś 100 :-D.

.oliwka super,malutko przytyłaś:tak: a Oliwka już pojmuje ze będzie miała rodzeństwo:confused:,choć pewnie tak naprawdę to się przekonacie jak już Sara się urodzi:tak:.

.domiska a co znaczy imię Ashanti?chodzi mi o tłumaczenie:tak:.

.diablica tylko bez takiej skromności,po prostu jesteś szczupła:tak:.A w tej szkole to ci życzę żebyś nie spotkała takich zołz jak w poprzedniej:-p.

.baska ja niektóre ciuszki mam dla Lenki też ciut za duże;-). No to może fotki Kamilka wkleisz,myślę że wszystkie z przyjemnością obejrzymy takiego małego silnego kawalera:tak:.

.Chyba już powiem Dobranoc.

.Dobranoc.

reklama
hejka:-)

witajcie kochaniutkie:tak:

o widze ze mamy nowa mamusie Domiśke ze swoja przesliczna córeczką!!!!:tak:pisz duzo i wklejaj zdjatka z tak piekna buziulką:-)

diablica - to wielkie gratki za nowa pracę!!!!!:-) i powodzenia

mokkate - superowe zzdjęcia twoich kibiców!!! ale ci pieknata rosnie z Darii bo o urodzie mojej synowej Martynce to nie musze nikomu przypominać:-)

karolina - a ten wypadzik do Silesi to był tylko wycieczkowy czy zakupiłas cos fajnego bo duzo obnizek juz jest w sklepach:-)

kaska, ewcik - fajnie że macie okazje spotakac sie na wakacjach:tak: my o mały włos z baska mogłyśmy sie spotac a tak sie poprostu minimey i to chyba o dzien lub dwa:-(ewcik zdjatka wysle jak tylko odszukam twój adresik:tak:

baska- ja tez od dawna kupowałam rozm. 86 i podwijałam ale teraz coraz wiecej z tych ciuszków juz odwijam i kupuje na 92 Kubus jest szczupły ale wysoki /ponoć bo ja to jakos nie umiem okreslic tylko kolezanki z pracy tk zauważyły/

justyna, czarnulka - czekamy na zdjęcia z wakacji:-)

anian - dzieki za komplemencik dla Kubusia:rofl2:a pogoda musi sie poprawic bo ja w piatek wyjezdzam nad morze:tak:wiec z całego serca zycze ci pogody!!!!!!!!!!!!:-D

martaglo - a co to za egzamin cie czeka????? i tak wogóle to trzymam kciukasy!!!!

oliwka - powodzenia!!!!!!!!!!!!!!! a działeczka to fakt mi sie tez bardzo podoba:tak:

a teraz moze wrzuce kilka foteczek zebyście o nas nie zapomniały:-D
1. spacerek po naszym Żorskim parku
2.wcinam lodzika;-)
3.moje królestwo na działce
4.Nasza STOKROTKA:-D
5.mój kolega Filipek od Ewcik

Załączniki

• DSC05410.JPG
    DSC05410.JPG
    134,9 KB · Wyświetleń: 78
  • DSC05416.JPG
    DSC05416.JPG
    163,2 KB · Wyświetleń: 92
  • DSC05427.JPG
    DSC05427.JPG
    142,2 KB · Wyświetleń: 99
  • DSC05435.JPG
    DSC05435.JPG
    172,3 KB · Wyświetleń: 92
  • DSC05436.JPG
    DSC05436.JPG
    113 KB · Wyświetleń: 110
6, trzeba "dopiprzyć" do zabawy;-):-D
7.przymiarka do waraicji nad morzem:-D
8.z tym kolegą Jasiem jade nad morze

Załączniki

• DSC05439.JPG
    DSC05439.JPG
    104,5 KB · Wyświetleń: 85
  • DSC05490.JPG
    DSC05490.JPG
    85,9 KB · Wyświetleń: 96
  • DSC05501.JPG
    DSC05501.JPG
    87,2 KB · Wyświetleń: 97
hej dziewczyny !!!

ale mam podły tydzień w każdym bądź razie tak sie zapowiada najpierw zawaliłam sobie jedno zdjęcie :wściekła/y: a dziś w nocy Liwia miała 40' i po południu znów :sick:

tak więc zajrzałam do moich pocieszycielek :-)

dziewczyny ja nie wiem czy jestem dobra może to oceni Basia jak się skusi :rofl2: w każdym badź razie lubię to co robię i każde zdjęcie robię jak dla siebie ...

Diablica gratulacje !!!! no ja nic nie mówię ale taki niusy to sie opija :eek:
no to teraz dziecią zadanko i siup na bb :-D

Anian Karolinko ja z nocnikiem przygodę zaczęłam daaaawno temu tak więc Liwia była przyzwyczajona do niego !( tak jak u Sandros ) I zawsze rano jak wiedziałam że zbliza sie kupkanko to siup na nocnik i zabwaki do łapek itd brawo i takie tam !! Z kupką przyszło szybko bo chyba koło 10 m-ca jak nie wcześniej sama sygnalizowała ! A sikanie to jak sie ciepło zrobiło to same majty żeby pokapowało co jest grane i jak wołała juz po fakcie że siku było to juz był jakiś postęp a potem to na ogródku czy w domu latała bez pampka i ja co chwilę ją siup na nocnik i bardziej jak zabawę to traktowałam i jej sie spodobało ! Ale jak nie chciałą to nie naległałam !! Na każde dziecko przychodzi jakiś taki moment i jak zauważyłam z reguły jest to w pobliżu 2 ur bo u Oliwki tez tak było o ile dobrze pamiętam !! No i gratulacje dla Filipa to juz coś i co tam matka zalene panele jak 4x sie udało :-) teraz to juz pójdzie z górki tylko nie odpuszczaj !!

Domiśka witaj !!! śliczna ta Twoja laleczka !!!!

Mokatka ale czad te zdjęcia właściwie cała historyjka z niepocieszoną Maluchą :-D
No i aż miło patrzeć na Twojego męza i córcie, jak w parku sie spotkałyśmy to zauważyłam juz że taki tatuś córusi i córusia tatusia :-) Super !!

Oliwka jeny to juz tuż tuż :szok: A jak tam Olisia reaguję na brzusio i w ogóle!! Ani sie obejżysz a juz będzie po, w końcu kiedyś musi wyjść !!!

Czarnulka witaj i opowiadaj !!!

Jak dla mnie te pamki majtki to sie nie sprawdziły bo jakieś grubaśne źle sie na tyłek Liwi zakładało i drogie !! A jak w srodku grubsza sprawa się trafiła przy biegunce to był mały problem jak to ściągnąć żeby sie nie uciaprać :baffled:

cdn

Domiśka z tym wypoczynkiem to Ci raczej nie pomogę bo nic tu nie znam takowego !!

Kubusiowa jak sie patrzy na Kublka to aż sie buzia sama uśmiecha :-) Widze że pierwsza przyjaźn męska kwitnie z Filipem no to jak takich dwóch sie wybierze na Żory to hohohoho biedne chłopaki dziewczyny żyć im nie dadzą :happy2:

Kaśka to skusiaj sie :-D Wszystkie zapowiadacie sie po urlpie a komu ja mam te zdjęcia robić Wam czy bąblom :rofl2:

to żem się opisała ........ a co !!!!

martaglo no na skalke to obowiazkowo :D ale ja myslalam tak na kilka dni by gdzies wyruszyc tez ;)
napewno poczytam o tym parku w Ustroniu! :)
a Ty hm... z okolic sietochlowic a moze z samych swietochlowic??? :)

karolinna - Ashanti to imie afrykanskie a dokaldnie z Ghany, jedno z bardzo wanzych plemion afrykanskich posiada te nazwe tez.. nasz afrykanski znajomy powiedzial ze Ashanti jest imnieniem jednej z najwazniejzych boginii w afryce i najwazniejsza boginia w Ghanie (czy cos takiego
big_smile.png
)

niby oznacza the omniscient, omnipotent sky god- czyli cos jak .. hm wszechwiedzacy bog nieba czy cos takiego ..

znajoma z kenii mi powiedziala natomiast tez ze u nich jedno ze znaczen to "dziekuje" czy cos ;)

kubusiowa i justynko dziekujemy za powitanie :) i my Was witamy!

aj sliczne widze tutaj wszytskie dzieciaczki :) nic tylko ogladac i cieszyc oczka :))

aha jeszcze tu kukam raz :-D

chciałam Liwii zrobić dziecięce urodzinki i u Czarnulki tylko utwierdziłam sie że to genialny pomysł i idąc za przykładem naszej koleżanki

Zapraszam wszystkie dzieciaczki z mamusiami i tatusiami na urodzinki Liwusi 5 sierpnia !!!!!!!

szczegoły w późniejszym terminie !!! Licze na Was i proszę dać znać kto będzie !!

reklama
ijeee :D super macie pomysly z tymi dzieciaczkowymi pierwszymi urodzinkami :D

nasze 1sze urodzinki maja miejsce dokladnie tego samego dnia gdy nasz slub koscielny i wesele :d wiec bedziemy je swietowac bardzo rodzinnie :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry