• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
anian dziekje slicznie i ja Ciebie witam ! i Twoja Patrysia sliczna dziewcyznka! :)

no wlasnie i ja slyszalam ze na slasku leje i leje :/

no ale kolezanki podobno od weekendu ma sie zaczal ladna pogoda! ja na to licze bo akurat wtedy zaczyna sie nasz pobyt w polsce :D

a tak w ogle to planuje uderzyc gdzies z moja mamuska i mala nad wode w naszych okolicach.. ale w jakies ladne i czyste miejsce
co byscie dziewczyny poradzily ? bo morze jest za daleko :/ poradzcie cos !!

reklama
Domiska... Witam w naszym gronie.... jestem z Wodzisławia ... ale masz fajną bobaskę.... ciekawe imię... rozumiem że tatuś wybierał :-)

Anian i Mokkate.... będę uczyć informatyki w szkole sportowej... są tam też "zwykłe" klasy i klasy zintegrowane....

Martaglo... mój mężuś też dziś nie w humorze :)

Oliwka... mi też daj znać....

Karolinna... do "szczupłej" to mi daleko... i zdięcie też zrobione z daleka hihihi... nie będę pracować tam gdzie kiedyś... ale za to blisko miejsca gdzie teraz pracuję....

Hej!!!!

Czarnulka - witaj po wczasach :-) Wklejaj fotki :tak:

Oliwka - mne tez daj znać :-D:tak:;-) I szybko potem wklej fotki bobaska :-)

Karolinna - nie chwaliłam się pierwszymi kroczkami Kamilka :zawstydzona/y:Co do wysypki to już mu znika :-)A co do ubranek to Kamilek body nosi jeszcze na 68,74 :-);-):-D A teraz kupuje mu juz na 80 i 86 wolę mu podwinąć ale przynajmniej dłużej pochodzi :-D A u Izy wszystko w porządku, pracuje i zajmuje się karolinką więc czs jej bardzo szybko leci ;-)

Mokatte - super zdjęcia. Daria śliczna dziewczynka a w tym stroju czerwonym wygląda wystrzałowo :-) a Martynka biedna tatuś ją nie zabrał :-(:wściekła/y::happy2::rofl2:

Domiska - witaj!!!! Ja mieszkam niedaleko świętochlowic a mój mąż pracuje w świętochłowicach:-) I rodziłam w świętochłowicach :-D

diablica hihi dzieki no w duzej czesci tatus wybieral ale i ja pomagalam ;)

baska no to mow no gdzie to mieszkasz ! :) hyhy i jak sie rodzilo w swietochlowicach? ja tam bylam raz dawno temu na szpitalnym oddziale porodowym.. ale tragedia.. jeju az mi gesia skorka jak sobie przypomne :/

anian no no ja tez taka nadzieja poki co zyje :D

dziewczynyyyy doradzcie wlasnie cos z tym wypoczynkiem nad woda? ale gdzies wlasnie bardziej w poludniowej czesci polski!! znacie jakies ladne miejsca ale zeby bylo czysto i warunki dla malego dziecka tez byly?

Domiska - jestem z Zabrza. Co do szpitala to jest to oddział położniczy cieszący sie dobrą reputacją. Niewiem gdzie byłaś ale tam jest super opieka jeśli chodzi o personel i sala wszystko czyste i super. Ja niestety nie rodziłam skonczyło się cc.

basiu no tam w swietochlowicach chyba tylko w tymjednym szpitalu jest oddzial polozniczy .. nie wiem, eh mi sie strasznie nie podoba tam:/ surowo i niefajnie :/

no ale basiu najwazniejsze ze super opieka i synus zdrowiutki :*

o a w zabrzu sie urodzilam ja ;) tam w jakiejs klinice ;)

reklama
Domiska na Skałkę na spacerek się wybierzcie :-):-):-D będzie najbliżej.

W górach to do Leśnego Parku Niespodzianek w Ustroniu.

Z takim maluszkiem to trudno coś zaproponować.

Morze trochę daleko :sorry2::sorry2::sorry2:

Lecę poczytać trochę o poczynanich Giertycha i ustawach.:no::no:

Papatki:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry