luczynka
Mama Oliwci i Witusia :)
Diablica oby wszystko bylo po Twojej mysli 

A ja musze sie Wam jeszcze pochwalic ze zmotywowana sukcesem Czarnulki w dochudzaniu wzielam sie od dzisiaj za siebie
Biore Bio CLA z zielona herbata, nie jem slodyczy, zmienilam cala sowja diete, duuuzo spaceruje i troche cwicze. Jem mnostwo warzyw i owocow, zero kolacji i mam nadzieje ze przyniesie to jakies efekty
Postanowilam sobie ze na roczek Oliwii a to juz za dwa miesiace musze wygladac o wiele lepiej bo nie moge juz na siebie patrzec w lustrze, tak mi wstyd
:-( 3majcie za mnie kciuki!

A ja musze sie Wam jeszcze pochwalic ze zmotywowana sukcesem Czarnulki w dochudzaniu wzielam sie od dzisiaj za siebie
Biore Bio CLA z zielona herbata, nie jem slodyczy, zmienilam cala sowja diete, duuuzo spaceruje i troche cwicze. Jem mnostwo warzyw i owocow, zero kolacji i mam nadzieje ze przyniesie to jakies efekty
Postanowilam sobie ze na roczek Oliwii a to juz za dwa miesiace musze wygladac o wiele lepiej bo nie moge juz na siebie patrzec w lustrze, tak mi wstyd
:-( 3majcie za mnie kciuki! 

) i potem wybieram zdj i jak sie wgrają to klikam jeszcze raz i wstaw wszystkie albo pokolei klikne które chce i w tym okienku gdzie piszesz wyskoczy ATACH..... itd i ok piszesz dalej jak zawsze!! Sama nie wiem jak sie robi żeby były takie wieksze tak jak je mam ale lepiej widoczne !! ale co tam jak coś to kazdy sobie kliknie !!!
:-( żadnych oznak
a tu taka kluseczka fajna :-).Zyczę ci wytrwałości ja też za siebie biore sie po porodzie ,ja niestety to nie jestem wytrzymała w takich dietkach ale zobaczymy ;-):-)
A skurcze to ja miałam tak że brzuch mi sie napinał i jak głaz był no a krzyżowe to na pewno sie zorientujesz