luczynka
Mama Oliwci i Witusia :)
Justyna ja dopeiro po przeczytaniu Twojego posta polecialam i wlaczylam Aktualnosci na Trojce. Wiedzialam ze byl jakis wypadek ale nie wiedzialam co dokladnie. A okazalo sie ze u nas pod sklepem mama przechodzila z 3letnia coreczka przez pasy i facet wjechal w nia samochodem
:-
-(Dziewczynka zginela na miejscu amtce nic sie nie stalo ale i tak wzieli ja do szpitala na obserwacje. A facet byl trzezwy. Tragedia jak nie wiem...... :-(Juz sobie wyobrazam ten straszny pogrzeb u nas :-
-( Na tej drodze jezdza jak idioci !!! bo to dluga prosta droga, z nowa nawierzchnia wiec jada nawet po 150 na godzine a ograniczenie do 50 

Czasami stoi sie po 20minut przy pasach bo nikt Cie nie przepusci
A droga byla dzis faktycznie calkowicie zamknieta z powodu tego wypadku. Jutro rano moja tesciowa pojdzie na zakupy to sie dowie czegos wiecej, kto to byl bo moze sie okazac ze to ktos kogo dobrze znamy :-( Ale mam teraz paskudny humor przez to.... Pomyslec ze to ja moglam tam byc z Oliwka na zakupach.... ;(;(;( :-( Chryste....
:-

Czasami stoi sie po 20minut przy pasach bo nikt Cie nie przepusci
A droga byla dzis faktycznie calkowicie zamknieta z powodu tego wypadku. Jutro rano moja tesciowa pojdzie na zakupy to sie dowie czegos wiecej, kto to byl bo moze sie okazac ze to ktos kogo dobrze znamy :-( Ale mam teraz paskudny humor przez to.... Pomyslec ze to ja moglam tam byc z Oliwka na zakupach.... ;(;(;( :-( Chryste....