Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
....

obcinam go tą maszynką i tyle, dlatego że ma słabe włoski, dzięki temu włoski mu twardnieją i gęstnieją, mam nadzieję że to pomoże i w przyszłości będzie miał gęstą czuprynkę. Weszłam na forum wcześniakowe...widzę, że też nieźle przeszłaś ze swoim Titolkiem...ja już staram się nie wspominać tych chwil które napawały mnie grozą w pierwszym miesiącu życia mojego Maciunia...Niedługo wybieram sie z moim smykolem na konsultacje do laryngologa i gastro, jakoś dziwnie się czuję bo nie chodzilismy po żadnych specjalistach od dłuższego czasu bo jak dziabąg skoczył roczek i Pani neurolog powiedziała że nie chce go więcej widzieć to stwiedzilismy że teraz Synusiowi trzeba dac czas aby mogł w spokoju dorastać do rówieśnikoów...No ale lekarka prowadząca obecnie mojego synka stwierdziła że w związku z małą masą ciała musimy zrobić badania... :-( mam nadzieję że wszystko będzie dobrze bo jak i ja tak i mój mąż bylismy niejadkami i zawsze mielismy niedowagę...a obecnie to musimy się pilnować ;-)), dobra kończe mój wywód i zmykam do deski do prasowania..
Ja to osobiscie bylam tam tylko 2 razy
A co do Muchy to hmm...
Tam spedzilam pol mojego licealnego zycia 

Na przemian z pobytami w Stodole i u znajomych na placu
Ehh... Jaki czlowiek bywa glupi

Obecnie piwko rajcuje mnie w domku, w milej swojskiej atmosferze gdzie nie musze przekrzykiwac glosnikow i zadnych pijoczkow :sick: Nasi znajomi to glownie studenci wiec przesiaduja we Fraktalu w Mikolowie ale ja tam nie lubie chodzic bo nic nie widac, zaduch okropny, a ja zaraz dostaje dusznosci bo jestem astmatykiem
Kiedys byla wlasnie o Mikolowie. Moze narazie niech kazda Dziewczyna rzuci porpozycja miejsca.