Witajcie po długiej nieobcności !!
Nam łikend długi przyszło przelżeć w szpitalu

i to jeszcze nie u nas bo byłyśmy akurat u mojej siostry.
Liwia dostała biegunki i wieczorem raz zwymiotowała i sie zaczeło,było strasznie, jak w czwartek wieczorem zaczeła mi mdleć to myślałam że umrę ze strachu, dosłownie w ciągu dwóch godzin ją tak wzieło !! wcześniej byłyśmy na cmentarzu, jeszcze cała szcześliwa że mogła znicz sama postawić babci który wybrała w sklepie

brykała a potem takie coś !!!
Ale najbardziej mnie niepokoi to że nie wiadomo co to było, czyli znowu to samo - Liwia to dziecko zagadka i juz teraz mam schize i jak dojdzie do siebie to będziemy chyba badac ją z góry na dół !! Rota wirus wyszedł ujemnie - ogólnie jakiś silny nieżyt jelitowo-żołądkowy !! Plus jedyny to taki że znalazłam sie podobno w najlepszym oddziale pedriatrycznym w okolicy, nawet nasza lekarka jak ją dzis przyjechała zobaczyć to była w szoku że ją tak obadali i tyle kroplówek !! Ale martwie sie strasznie bo jeszcze gorączkę dzis dostała i moze wyjść zapalenie płuc :-(
Ja wyglądam jak zombi, ale przynajmniej sprawdziłam że nie muszę spac ponad 48h, w sumie non stop z nią byłam tylko w jeden dzień jak słabo mi sie zrobiło to siosra mnie wzieła na drzemkę do siebie aPaweł z nią pobył 2h !! Wyobraźcie sobie spanie 4 noce na drewnianym krześle

w ostanią noc udało mi sie w kąciku zwinąć i spałam na ziemi na karimacie
Liwia w ogóle nie chciała wyjść ze szpitala bo podobało jej sie
A najbardziej jestem dumna z mojego dziecka bo była TAKA dzielna, jak pobierali jej krewke z paluszka 6 x to ani nie pisla tylko podkówkę zrobiła i umiała wyleżeć tyle godzin pod kroplówką !! Ale serce pęka jak sie widzi to wszytko co robią Ci z dzieckiem pomimo że wiesz że to dla jego dobra, okropne jak zkładali jej dwa razy wenflon i wrzeszczała - ja nie ście - mami dość - ja pow tati - W szoku była że potrafiłam zachować zimną krew przy tym ale jak wyszłam z nią z zabiegowego i Liwia z tego wrzasku i bólu zasneła to mi nerwy puściły i nie umiałam sie opanować !!
Matka to na prawdę dziwny wynalazek
lece do niej bo słabiutka bardzo ...... całusy .......