reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
hej kochaniutkie
icon_smile.gif

Ja dalej osłabiona
icon_sad.gif
wczoraj zasnełam przy usypianiu Emilki
icon_lol.gif
a mialam sobie posiedziec przed kompikiem
icon_wink.gif
Moj m siedzi w domu i tez nie mam jak sobie usiasc bo on siedzi
icon_confused.gif
icon_evil.gif
zmykam obiadek szykowac
icon_smile.gif

buzka
icon_biggrin.gif

Witam serdecznie!!!

Monysia fajny filmik :tak:

Luczynka bardzo, bardzo Ci współczuje! Nieźle się wycierpiałaś, ale teraz już powinno być chyba coraz lepiej?

Mój małż pojechał w sprawie pracy, Karolinka łobuzuje :baffled: a za chwilę wpadnie mój tata na kawę, więc do wieczorka! Pa!

Dzieki Iza za wspolczucie i slowa otuchy. Dzisiaj jest juz o wiele lepiej-moge jesc <jupi> :-D Tylko po kazdym posilku szczeka napier**** ile wlezie :-:)-(

hej baolinki !!!!

Witam nową mame i jej uroczego rycerza !!!!

Trysia ojojojoj to faktycznie moze lepiej dać to przebadać :baffled: kurde ale juz kiedyś coś było nie tak z danonami tylko nie wiem z którymi !? Liwia też danio wcina, danonki nie bo zaraz ją wysypie a po danio ok !

Karola i jak tam Lena dalej w zaparte z nocnikiem !!?? No i co obłowiłaś sie na wyprzedażach ???

Sandrosik do gorolowic sie wynosisz ??? :-( tak daleko :-(

Luczynka współczucia !!!! fufufufuuf jak to Liwia mówi :-)

Izka jaki ten Twój ślimaczek słodki !!

Giowioleta sny nigdy doslownie nie przepowiadają ! a moze to wyrażało Twój niepokój o synka !!

Monysia :-)

i nie wiem co to miałam jeszcze napisać :confused:

.Hej:happy2:.

.My właśnie wróciłyśmy ze spacerku,byłyśmy w sklepie i bibliotece. Lenka teraz ogląda książki i mogę coś naklikać:tak: .I jestem głodna jak wilk,zaraz coś pójdę przekąsić.

.W sumie to dużo napisałyście przez ostatni czas i sama nie wiem co komu napisać... .

.iza i jak rozmowa o pracę twojego męża?.

.justyna na razie dałam Lenie spokój i założyłam jej znów pampery,bezsensu żeby obsikiwała wszystko wokół bo obie się denerwowałyśmy:confused2::rolleyes2:,na razie nic w sumie jej nie mówimy a dziś siadła w spodniach na nocniczek na chwilkę i zaraz poszła ,uważam to za wielki sukces:-D. Wyprzedaże... trochę kupiłam a jutro może jeszcze z Lenką pójdziemy bo Piotrek w pracy;-).Liwia dalej śpiewa Rihannę:confused::rofl2:.

.bodzinka witaj:blink:,raz w twoim mieście miałyśmy spotkanie babyboomowe w multibabykinie :tak:,kurcze to było z 1,5 roku temu:laugh2:.

.gwioleta fajnie to napisałaś jak córka nie chciała suwaczka,ten obciach i w ogóle:wink:.

.sandros kurcze,nie przeprowadzaj się:-(,na ciebie zawsze można było liczyć na spotkaniach:tak:,mam nadzieję że jak ja się stawię na spotkanko to ty tez.No właśnie w Wawie też będziesz pracować w kasynie:confused:.

.Pozdrawiam.

reklama
A ja się do baby multikina wybieram od urodzenia małego i wstyd się przyznac jeszcze nie byłam..Teraz to bym się bała bo mój ruchliwiec nie usiedzi spokojnie i cicho 15 min.Ciągle w ruchu albo śpiewa lub ryczy jak dinozaur:-):-)

Do góry