reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
ooo jak miło że jesteście...ja też weny "niet" no więc do zaś..
mamaboo całkiem całkiem te Twoje dzieła :-):-) no i dobrze ze z tymi oskrzelami wsio ok..
Pozdro pozdro

aaa Karolla no to kiedy postawisz tę stopę szanowną na polskiej ziemi?? to zrobimy miting specjalnie z tej okazji!!!!!
Monysia, a filmiki to az łza w oku się kręci...jejuuu kiedy mój Maćko był taki...niby nie tak dawno temu...a jednak szybko się przechodzi z etapu do etapu z dzieciaczkiem...nie potrafię sobie wyobrazić,teraz,tutaj takiego maleństwa...myślę, że wszystkiego musiałabym uczyć się od początku..nie powiem, że nie chciałabym ale chyba mi już dobrze jest jak jest.. :-) przynajmniej narazie

hehe
a jednak cos skrobnęłam do Was... :-))));-)

papaapa

Serce Malwiny

reklama
Hello.
Cały dzień Was podzczytuję, ale jakoś nie miałam czasu, żeby napisać. Właśnie wysyłam filmiki na YouTub`a. Potem dam wam link to sobie pooglądacie.
Oskar dzisiaj strasznie marudny, cały czas by tylko na kolanach siedział. No i ma etap "Mamuś patrz !". Wszytsko muszę widzieć :-).
Monysia mi bardzo spowalaniają te filmiki, ale fajnie, ze macie taką pamiątkę. Boziu na tym ostatnik widać jaka wyczerpana i zmęczona byłas.
A co do tej modelki to wyjścia nie ma, bo jej co chwilkę fotki pstrykasz :-).
Czarnulka a skąd ty takie fajne ramki masz ? To są te gotowce do scrapbooków ? Ja miałam taki program Scrapbooking de Luxe. Supewr jest, tylko zapisuje w dziwnych formatach i tylko tym programem można je otwierać....A ty to w ogóle już mistrz jesteś w tych przeróbkach :-)
Karolinna no właśnie keidy zawitasz do Polski ?
Bodzinka nie mam pojęcia, może na dole jest jakiś przycisk więcej opcji czy coś. Nie mam pojęcia....

A ja wczoraj myślałam że pobiłe mojego bylam na niego tak wściekla :wściekła/y:że jak bym chodzila na ten kurs samoobrony to nie wiem co bym mu zrobila:wściekła/y::wściekła/y:dzis już go nie ma pojechal w trase moze i dobrze trochę odsapnę i sie uspokoje nie ma go 2 tyg.przyjedzie na połtorej dnia i jeszcze człowieka wnerwi brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dziś jak kapalam malego mialam ubaw po raz pierwszy siedzial w wanience kurcze jak sie cieszył i chlapał i ten szczery śmiech az się serce raduje szkoda ze człowiek nie moze nagrać oczami tej chwili:-(wstawie mojego smerfa z dzisiejszej kapieli :-):-):-)

Załączniki

• cudo.jpg
    cudo.jpg
    44,4 KB · Wyświetleń: 41
  • cudo3.jpg
    cudo3.jpg
    47,3 KB · Wyświetleń: 37
  • cudo2.jpg
    cudo2.jpg
    38,6 KB · Wyświetleń: 42
  • cuda3.jpg
    cuda3.jpg
    47,2 KB · Wyświetleń: 41
Gwioleta śliczne foteczki :tak:
ja dziś Mile posadziłam w wanience :-D
miała radoche :tak:
Mężulem się nie przejmuj,
faceci tacy są :-p umieją zaleść za skóre że hej

hej !!!

uf z robotą wyszłam prawie na prosta więc jutro z czystym sumieniem robie wypad do poniedziałku ! No ale nie moze być pięknie bo jakiś czas temu robolało mnie ( jakbym miała siniak ) nad dziąsłem ale ząb i samo dziąsło nic no i po rentgenie u dentysty nic w zębie nie wyszło więc może zatoki ale jak rozwiercił mi zębola to jednak coś tam robi sie i kanałówke i oczywiście antybiotyk :baffled: i takim sposobem nawet winka sie nie napiję :sorry2: A najgorsze ze mnie dalej boli i nie wiem co to mi sie robi !!

Karolka no wlasnie jak kiedy wraccie ?

giwioleta ale slodziak Twojego rycerza !!

nic spadam spać bo jutro pakowanko ( zapewne zapomne o czymś :baffled: )

My już po zakupach, teraz biorę się za sprzątanie. Oskarek wczoraj 3 razy zrobił siusiu na nocnik. Dzisiaj nauki ciąg dalszy. Coś jest nie tak z tym You Tube, nie umiem filmiku przesłać.... Chyba na PhotoBucket spróbuję i podam Wam linka, ale to później.
Dzisiaj na obiad bez eksperymentów, zupka pomidorowa :-)
Monysiu zapomniałam ci wcześniej napisać. Naleśniki zrobiłam zmleka, wody, mąki i jajek + sól. Jeszcze prostszy przepis niż na słodko.
Justyna ałć, współczuję....
Gwioleta obawiam się, że i ten kurs na nic by się nie zdał :-) Takie są chłopy i nic nie zrobisz.... A fotki śliczne. Mały na pewno miał wielka radochę.
A propo mauszków - w środę odkleiłam plaster i jeszcze nie ma okresu...... Mam nadzieję, że Oskar nie doczekał się jeszcze rodzeństwa......

Cześć dziewczyny wyobrazcie sobie ze siedzę sobie wczoraj przy kompiku a tu gdzies około 23 wchodzi mój mąż blady jak sciana ścieło mnie bo miał być w trasie okazało się ze tak długo go ładawali no i nie jechał dalej bo się żle czuł kreciło mu się w głowie i był słaby położył się i zasnął a ja nie mogłam spać ciągle myślałam co mu jest dziś poszedł do lekarza i prawdopodobnie nerwica lub wysokie ciśnienie albo jedno i drugie musi porobić badania dobrze ze ma takiego wyrozumiałego szefa i może na weekend zostać no i mi złość przeszła nawet żal mi się go zrobiło może to przez naszą kłótnię:-:)-:)-(

Dzień Dobry !!!

Dziś moja Mała to nieśpioch :-D ech :dry:

Mama Boo
dzięki

Justyna życze milusiego wypoczynku :tak:
należy Ci się

Włąśnie Karolcia kiedy wracacie ???
A wyjechaliście w pogoni za kasą czy inny powód ???
Sorry jeśli nie powinnam pytać

Dziwczyny tak sobie myśle
Majeczke chowają chyba :-(

reklama
Do góry