anian
Fanka BB :)
Ewcik - w nocy i zasypiamy z całym folwarkiem - tzn. minimum dwa koty (a bywa, że i cztery), do tego obowiązkowo krowa, świnka i piesek.
a w łóżeczku jest jeszcze miejsce na Piotrka
;-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ewcik - w nocy i zasypiamy z całym folwarkiem - tzn. minimum dwa koty (a bywa, że i cztery), do tego obowiązkowo krowa, świnka i piesek.
;-)
:-) W pierwszy dzien kładziemy Kubusia spać a on kałdzie sie i woła "tiotjuś-czyt. smoczuś" a ja mu na to kubusiu smoczek juz był zepsuty i mamusia go wyzruciła do smieci a on mi "aha aha" no i tłumaczyła że on juz jest duzym chłopczykiem i juz nie musi miec smoczucisa bo ani mama ani tata nie mają. No i tak może ze trzy dni i doszło to do niego. I w nocy tez może ze trzy dni popłakiwała prwie ze przez sen a wtedy głaskalismy go i przytulaliśmy i udało sie!!!!!!

). A tak to go sama wysadzam, zazwyczaj z pozytywnym rezultatem. Nie wiedziałam, że to może aż tyle radości przynosić :-)
Kubusiowa ja się już pogubiłam - Kubuś ma dzisiaj urodzinki ? bo jamu wcześniej składałam życzonka....
\.Hej dziewczynki:-).
.Mam dla was 2 wiadomości:-).
.1. Wracamy w marcu więc liczę na spotkanko z początkiem kwietnia.
.2. JESTEM W CIĄŻY:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-).
i