reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
witam

Byłam dzisiaj na pogrzebie Majeczki:-:)-(

oj było smutno było, ale co fakt yo Monika i Marcin zachowali bardzo duzy spokój, to bardzo miła para.
Bardzo bałam sie tego pozegnania Maji ale czułam że musze tam byc nie żebym była ciekawa np. czy rodzice wpadna w histerie itp. bo tak mozna by było odebrac przeciez zanmy ie tylko "wirtualnie" ale moge was zapewnic ze to siedziało we mnie w srdoku ze bedac tak blisko i mając mozliwośc pożegnac sie z Mają - wię cpożegnałam Majeczke osobiście:-:)-:)-( teraz wiem na 100% że Majeczka zagościła w moim sercu na zawsze.
A co do kazania księdza...................... jak mozna użyć w takiej chwili to piekne, przytoczone słowa Moniki mamy Majeczki, która świadomie żegna sie ze swoim dzieckiem a na koniec komentarze przyjaciół z forum................. byłysmy tam wszystkie!!!!!!!!!! Niech mi nikt nie mówi że te wszystkie fora i internet to tylko strata czasu wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ewcik - Kubus juz bez smoka ponad trzy tygodnie!!:tak::-) W pierwszy dzien kładziemy Kubusia spać a on kałdzie sie i woła "tiotjuś-czyt. smoczuś" a ja mu na to kubusiu smoczek juz był zepsuty i mamusia go wyzruciła do smieci a on mi "aha aha" no i tłumaczyła że on juz jest duzym chłopczykiem i juz nie musi miec smoczucisa bo ani mama ani tata nie mają. No i tak może ze trzy dni i doszło to do niego. I w nocy tez może ze trzy dni popłakiwała prwie ze przez sen a wtedy głaskalismy go i przytulaliśmy i udało sie!!!!!!

Kubusiowa - dzieki za relacje z pogrzebu. Czytałam też na wątku Majeczki. Ja w ostatniej chwili zrezygnowałam z tego bo stwierdziłam, ze ja poprostu tam tego nie przeżyję..., że jak tam będę to jeszcze bardziej to przeżyję i długo długo będę przygnębiona...To był dla mnie cios ....nigdy nawet nie pomyślałam, ze Majunia umrze po operacji i wciaz nie umiem w to uwierzyć. Uspokoiłaś mnie tym że MM byli spokojni i bardzo się cieszę. W pracy od rana byłam myślami z wami wszystkimi... Gdy o 11 wyszło piękne słoneczko to pomyślałam, że to prezent od Majeczki dla MM. Piękny był dzień taki słoneczny i wiadomość że MM zachowali spokój mnie tak uspokoił zeszło te napięcie co było we mnie.

Maja jest była i będzie w naszych sercach.
Majeczko serc tysiące poruszyłaś... (*)(*)(*)

Gwioleta i jak mąż ? Lepiej się już czuje ? Ja też mam ostatnio jakiegoś stracha o Rafała. Strasznie się poci w nocy a to podobno może być coś z sercem......
Ewcik chyba sieję panikę. W środę odkleiłam plaster i zazwyczaj po jednym dniu już miałam @, a do dzisiaj nic. Poza tym jakoś inaczej się czuję, ale to już może być autosugestia.... Jak do pn. nie będę miała to kupię test.... :baffled:
Kubusiowa ja się już pogubiłam - Kubuś ma dzisiaj urodzinki ? bo jamu wcześniej składałam życzonka.... :-D
Kaśka to fajnie musi wyglądać uspianie Piotrusia :-)
Anian no to gratulacje ! Oskarek dzisiaj po raz pierwszy zawołał, ze chce lulu (przypomniało mu się jak widział, ze kot robi siku:-D). A tak to go sama wysadzam, zazwyczaj z pozytywnym rezultatem. Nie wiedziałam, że to może aż tyle radości przynosić :-)

.Hej dziewczynki:-).

.Mam dla was 2 wiadomości:-).

.1. Wracamy w marcu więc liczę na spotkanko z początkiem kwietnia:tak:.

.2. JESTEM W CIĄŻY:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-).

reklama
Do góry