reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Mój Lolo nadal śpi z nami...Mnie tez tak wygodniej jest i w ogóle lubie go czuc...Gorzej zniose jego wyprowadzke ja..Uwielbiam go tulic przez sen...Moja kruszynka duża....

reklama
hej kobietki
icon_smile.gif

Wpadłam tylko powiedzieć że znalazłam mieszkanko do wynajęcia w Czeladźi na Piaskach
icon_smile.gif
Wprowadzamy sie od Maja
icon_smile.gif
Ale się cieszę! Teraz brak mi czasu na wszystko
icon_confused.gif
Załatwianie przedszkola,remanent wszystkich rzeczy w domu by pozbyć się zbędnych bo taskac wszystkiego nie bedziemy hihihi
icon_wink.gif

W wolnych chwilkach bede wpadac
icon_wink.gif

Ja jestem.... Na wpół żywa....
Ale jestem,czytam Was i tak dalej.
Buziaki !
PS> : Oskar pełza do nas w nocy do łóżka i nikomu nei polecam, ok ciepełko fajne, wiadomo, ale cholera my się już nei meiścimy na łóżku we 3....:angry:

MamaBoo ja też na wpół żywa

Czarnulka - to fajnie, będzie mi łatwiej do Was dojechać w odwiedzinki - ode mne ze wsi do Czeladzi dojadę jednym autobusem.

J
PS> : Oskar pełza do nas w nocy do łóżka i nikomu nei polecam, ok ciepełko fajne, wiadomo, ale cholera my się już nei meiścimy na łóżku we 3....:angry:

To raz a jeszcze my też potrzebujemy czasem
chwile prywatności :-D śmieszne ale prawdziwe :tak:

Wpadłam tylko powiedzieć że znalazłam mieszkanko do wynajęcia w Czeladźi na Piaskach
icon_smile.gif
Wprowadzamy sie od Maja
icon_smile.gif
Ale się cieszę!

Super :-D gratki ;-)

Wróciliśmy od rodziców
Mała była grzeczna :szok::tak:

Któraś z Was podała mi ostatnio przepis na risotto
ten fix z knora to jaki ma być do tego??? :confused:
Mam wielu gości w weekend i się zastanawiam co robić

hej mam dzis niesamowitego lenia :baffled:

pogoda fajna i pospacerowałyśmy z Liwusią testujac nowy wózek dla lalek czy tez kucyków bo moje dziecie zafascynowane konikami !! nawet zdziwiona byłam że tak daleko człapała z wózkiem i tym kucykiem !!

Czarnula ciesze sie ze mieszkano sie nadazyło ale smutno mi że nie w mojej wsi :sorry2::-D to by sie działo :-D

Ciekawe czy uda mi się ją teraz uspać tak jak rano :confused:
narazie idzie dobrze :tak: oby tak dalej
Leży przytulona do misia,
najpierw była sama, troche pojęczała,
przychodziłam dawać smoczek,
a jak zaczęła bardzieć marudzić to
przyszłam pogłaskałam, przutuliłam
ułożyłam na boczku i narazie ok

reklama
Do góry