reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Witam dziewczyny z śląska Nazywam Się Agnieszka mam 25 lat mieszkam w Zabrzu. Jestem mamą małej Dominiki. Mam nadzieje że zadomowię się u was. Pozdrowionka.

Justa - to zrządzenie losu - może w końcu z Agniechą browca wypijemy :-D:-D

a ja :angry: Ty to tylko tak straszysz tymi odwiedzinami kozo jedna ;-)

Monysia fajnie..... oby tak dalej !! Nie wiem czy dobrze zauważyłam ale po tym jak wyszłas z męzowym i sie odpręzyłaś to Mila jakby zrobiła sie spokojniejsza ! Moze to zbieg okoliczności a moze wyczuła że mama odstresowana .....hm :confused:

Witam Nowa Mamę !!

Tak Lolo zasypia po południu ostatnimi czasy;-)
Tylko prosze nie zwracajcie uwagi jak moje dziecię wygląda...Po domu ostatnio wyciągam same sfatygowane rzeczowniki...A rajsopki po godzinie wyglądają jakby nimi froterował wszystkie konty:baffled::baffled::baffled:
Miniaturka załącznika (kliknij aby powiększyć)

hej !!!!

ja z Liwią dzis wybrałyśmy sie do kina teraz młoda odsypia ja juz po kawce i obiadku i czekam aż wstanie i idziemy przetestować kalosze na drodze naszej :-D
a co robimy sobie dzis mamisdej :-D a potem na chwilke lece porobić co mam do zrobienia w zakładzie !

Lolo genialny z tym spaniem :-) ja kolekcjonuje rózne pozy przy spaniu mojej córci ! też czasem zaśnie tak jakby nagle baterie jej sie wyczerpały :happy2:

Cześć Myszka,witamy i chętnie pogadamy z nową mamusią!! :-)) Kurde nie wiem dlaczego ale nie potrafię dodawać emotikonków :-(( buuuU nas dziś 4-ta rocznica ślubu,jeju ja ten mój mensz ze mną tyle czasu wytrzymał..Bodzinka,Lolo rewelka pozy przyjmuje przy zasypianiu.Też pamiętam ten czas jak Macko zasypiał chocby aku się rozładował ;-))Robie dzis na obiadek rybke w sezamie i do tego jarzynki z beszamelem i ziemniaczki do tego...jakoś nie miałam pomysłu na coś wytworniejszego...Justynka a na czym byłyście w kinie??? Bo ja mojego też chce porwać ale Autach w kinie w ZAbrzu to sie troche boję bo za głośno było dla niego i bidoczek mi uszy zatykał.Zmykam bo musze jeszcze troche siebie i domek oporządzic zanim mężul wróci :_))Buziaki i do zobaczonkaP.S. Luczynka chyba remontuje na całego bo nas nie odwiedza

Trysia to wszystkiego naj naj naj i kolejnych wielu lat razem w miłosci i szczęściu.
kwiaty038.gif

Trysia to wszystkiego naj naj naj i kolejnych wielu lat razem w miłosci i szczęściu.
Trysiu przyjmij prosze i ode mnie
serdeczne życzonka !!! :-):-):-)

Witam serdecznie nową Mamusię ;-)

Bodzinka
Synuś super :tak:
jaki śpioszek :-D tak mu głowisia leci :-)

Moja Córcia i dzisiaj zasnęła w łóżeczku
z głaskankiem Mamusi :tak: jak się ciesze :-D
Taka jakby spokojniejsza momentami :-p

reklama
Wszystkiego Naj najlepszego z okazji rocznicy ślubu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TRYSIUNIU:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
witam nowa mamusie i smerfa:tak:
no nie Bodzinka twój Lolo mnie rozczulił jaki on słodziutki jak tak pięknie śpi:tak:
monysia trzymaj tak dalej widze ze dobrze wam idzie buziaczki dla Miluni

Do góry