reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Ja na tym programie tez się dopiero ucze:-)Bo dotychczas tylko corel:tak:Ael świetnie Ci ta nauka idzie , super te fo teczki ozdobiłas:-D:-DKochana czy to ty masz rocznice 28 czerwca???? Bo to tak jak ja:-D:-D
No to Bodzinka bedziemy razem oblewać nasze swieto :) bo też 28 czerwca haha

reklama
Hello !!!

Mała zniosła dziś szczepienie bardzo dobrze
ani nie kwękła :tak::-D
a w ciągu dnia była w miare ok

Mam z nią znowu problemy
jak wiecie odzwyczajałam od noszenia,
przyzwyczajałam do zasypiania itd
ale jedna wizyta teściowej wszystko popsuła ...
zepsuła w 2h to, na co ja pracowałam tydzień ...
Prosić mówić to robi swoje...
brak słów, może kiedyś rozwine...
Przez to wszystko Mila stała się okropna,
nawet w łóżeczku nie chce spać tylko z nami
na co oczywiście nie pozwalam ...
Ech, ciężko mi,
podczytuje Was ale nie mam siły napisać,
wkońcu się zebrałam i zmusiłam
a jestem już strasznie słaba ...

Buziaki i zdróweczka dla Was i maleństw ;-)

Acha te Kobitki które nie mogły otworzyć
linku, spróbujcie teraz bo musiało mi się źle wkleić
Picasa Web Albums - NNina - Matysik chrzest

hej hej !!!

głowa mi pęka, byłam na spotkaniu fotografów, biedna Liwcia w piżamę nie chciała sie ubrać i zasneła wsamych majtkach bo teściowa nie umiała jej przegadac :baffled:

Czarnulka no chyba nie chcesz zmienić fotografa że sie tak wypytujesz :-D

Monysia fajnie ze zdecydowaliście sie na zdj, pamiątka będzie. Dziwne troche dla mnie tylko że takie surowe całekiem zdj dał Wam !

Justyś jak bym śmiała! Waszego autorstwa zdjęć i jakości nikt nie pobije! Nie widziałam lepszych gdzie bym mogła pojechac tu na śląsku hihihi To oczywiście bez pucowania niech ktoś sobie nie myśli! Wystarczy zerknąć na stronke internetową ;-)

Monysia chyba nie widziałaś pytań do ciebie wczesniej ?! ;-)

Ależ jestem zła:angry::angry:Porobiłam scrabki i jasny szlag je trafił.Nie ma ich na kompie:no::no:Dobrze,ze większośc na blog wgrałam i do Wam pokazałam...Oj ten komputer mnie ewidentnie ostatnio nie lubi:-:)-:)-(A do tego jestem porządnie zaziębiona i nie ide na dzisiejsze spotkanie klasowe....Trudno się mówi i sprząta sie dalej....

reklama
hej :-)

Wpadłam się przywitać i zmykam się wziąść za robote bo mężuś dzisiaj do domku po tygodniu wraca i trzeba coś pysznego upichcić do jedzenia na obiadek ;-)

Pokażę Wam co wczoraj zrobiłam ;-)

Oraz Ja z lewej ze szwagierką
wol_error.gif
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (625x640, 90KB).
100_4683.jpg

A To jest moja pierwsza malowanka - Moja Wikusia
wol_error.gif
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (625x640, 108KB).
Obrazek2-2.jpg

Do góry