iza1
Fanka BB :)
Hejka!
Karolinna nam również było miło Was spotkać
Lenka śliczna zarówno na żywo jak i na zdjęciach
a Ty wyglądasz kwitnąco, służy Ci ta ciąża o tak :-)
Diabliczko ślicznego masz przedszkolaka
Bodzinka Twoje fotki jak zwykle super! Ale duzy i fajny miałaś brzusio w ciąży :-)
Anian tak obcięłam ją. Miała włoski już dość długie ale takie cienki piórka, myślę że po tym obcięciu zaczną jej w końcu porządnie rosnąć i się zagęszczą. Dziś jeszcze poprawiłam maszynką
A co do spania to Karolinka na szczęście tak wcześnie nie wstaje jak Pati i mogę wieczorkiem troszkę pobuszować w kompie
, ale doba jest za krótka
musiałabym chyba siedzieć całą noc żeby wszystko zrobić to co chcę, ale potem byłabym nietomna 
A oto kolejna porcja fotek:
Małe wspomnienie malutkiej córci

Sesja w kostiumie kąpielowym (od cioci dostała na zajączka) - jak przystało na prawdziwą modelkę

I dzisiejszy (a właściwie już wczorajszy) spacerek
:

Z bólem przyznaję że nie umiem robić zdjęć :-(ciągle wychodzą mi nieostre
Karolinna nam również było miło Was spotkać
Lenka śliczna zarówno na żywo jak i na zdjęciach
a Ty wyglądasz kwitnąco, służy Ci ta ciąża o tak :-)Diabliczko ślicznego masz przedszkolaka

Bodzinka Twoje fotki jak zwykle super! Ale duzy i fajny miałaś brzusio w ciąży :-)
Anian tak obcięłam ją. Miała włoski już dość długie ale takie cienki piórka, myślę że po tym obcięciu zaczną jej w końcu porządnie rosnąć i się zagęszczą. Dziś jeszcze poprawiłam maszynką

A co do spania to Karolinka na szczęście tak wcześnie nie wstaje jak Pati i mogę wieczorkiem troszkę pobuszować w kompie
, ale doba jest za krótka
musiałabym chyba siedzieć całą noc żeby wszystko zrobić to co chcę, ale potem byłabym nietomna 
A oto kolejna porcja fotek:
Małe wspomnienie malutkiej córci

Sesja w kostiumie kąpielowym (od cioci dostała na zajączka) - jak przystało na prawdziwą modelkę

I dzisiejszy (a właściwie już wczorajszy) spacerek
:

Z bólem przyznaję że nie umiem robić zdjęć :-(ciągle wychodzą mi nieostre

a jedziemy na komunię,bo tak jakoś tak dziwnie wcześnie mają.Mój kuzyn idzie do komunii....nieźle,ale ma starą kuzynkę 

mam dołka